Mamici de noiembrie - decembrie 2006(49)
Raspunsuri - Pagina 24
adinazot spune:
ZINUCAmult curaj iti doresc,trebuie sa fie totul bine si sa vina bb pe lume sanatos!!!inca putin si gata.
GABITZA MAX,si eu sunt cu nasul infundat,dar nu folosesc nimic,si ma ustura in gat dimineata si e tare nasol,si am gatul tare incarcat .Am tot luat Hexoralette pastile ,dar degeaba.dr a zis sa nu iau nimic.
AMALIA,si la mine sughite bbelina in fiecare zi.E normal.
DENY,mult curaj si tie ,si sa veniti sanatosi acasa!!!Tin pumnii.o sa ne ajute DD pe toate!!!
Adina 36+
Alessia
poze
Adina 35 sapt
alexandra_25 spune:
fetelor am trimis ceva in mailul comun......am gasit niste chestii faine..aveti acolo siteul....
alexandra
36 + cu
Mark Andrei
poze
"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."
marcelac spune:
salutare fetele,
iaca intru si eu sa dau un semn, am citit tot dar pe cand sa raspund cateceva sau nu mai puteam sta in fund, sau aparea o urgenta pt birou... si uite asa au trecut zilele
saptamana trecuta am facut un tur de forta cu masina pana la Bucuresti (am plecat marti la 6 pm din Cj si miercuri spre joi noaptea la 1.00 am intrat in casa) - noroc ca am fost 2 soferi ca altfel nu reuseam. Si saptamana asta mai trag o tura la fel. Adica maine plec... asta e, am de sustinut proiecte pe care le-am scris eu si organizatia noastra depinde de ele anul viitor, asa ca nu se pune problema sa nu merg. Si speriatii astia de la Tarom nu vor sa ma mai primeasca in avion ca am trecut de 7 luni... pentru 40 de amarate de minute de zbor!
noi suntem binisor, raportez dureri de sold stang daca umblu mai mult decat o tura prin casa, dureri de spate indiferent ce si cum, cel mai sughitzos bb de aici, trage cate 2 ture luuuungi in fiecare zi, dar asta nu ma ingrijoreaza, raportam si noi bb mai mic decat cer graficele, la ultimul control (cam 7-10 zile diferenta intre bb nostru si ce zic tabelele) dar nici asta nu ma streseaza ca daca e sanatos lasa ca are timp sa creasca dupa si abia nu ma chinuie asa rau la nastere... dar cu ocazia asta luam si noi un elevit la fiecare trei zile...
pentru nas infundat (in timp de raceala) pana la urma, de disperare, si cu acceptul moasei, am pus "Olinth", pe el scrie ca nu e recomandat in sarcina ca nu se stie daca are efecte la bb... eu puneam cate un puff seara la culcare intr-o nara, si daca ma trezeam noaptea puneam unul si in cealalta, sa pot dormi cat de cat, si a functionat (am folosit doar in 3 seri, si doar cate un puff)
daca mai vrea cineva sa trimita nr de tel, sau adrese de mess pt listuta, ca sunt pregatita sa mai trimit o actualizare. Hai ca astept pana maine... fetele noi? (avem in mailul comun lista cu nr de telefoane si adrese de Y!Mess ca sa ne anuntam in caz de spitalizare sau alte urgente - ca sa va inscrieti trebuie sa imi trimiteti PM cu: orasul, ID pe DC, nume real, telefon, ID de Y!Mess - sau ce date vreti voi dintre astea)
pup toate fetele dragi, si aveti mila cu ce vorbiti ca eu nu am timp sa imi fac placinte, gogosi, sau alte bunatati si mor aici de pofta lor!
vorbiti si voi de lucruri ce se gasesc de cumparat ca pentru a-l trimite pe tati la magazin am timp berechet!![]()
marcela
33+
Gabitza_max spune:
Abia acum am observat:

LAVDANI!!!!!! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita si sa ai parte de o viata linistita, cu succese, bucurii si satisfactii cu caru'!!!
Sa ai un bebelush asa cum ti-ai dorit, sanatos, cuminte si mancacios, care sa-ti aduca o viata plina de satisfactii!

O zi superba in continuare!
Gabitza
30+ 
Teutz spune:
Mai fetelelor burticutelor, dar tare mult mai scrieti!!! Abia, abia am ajuns si eu la zi cu cititul! Mi-ati facut o pofta de gogosi!!! Eu nu am prea avut timp sa scriu, dar am citit aproape tot ce ati postat voi si am fost alaturi de voi cu gandul.
Le felicit pe cele care au nascut deja si le urez bafta multa, curaj si nastere usoara celor care se pregatesc zilele astea sa-si vada micile minuni.
Eu am intrat de azi in prenatal, pentru ca burtica mea este cam tensionata, iar doctorul mi-a spus ca si colul s-a scurtat si e timpul sa las deoparte serviciul si sa ma gandesc la mine si la bebelina! O sa am mult timp liber de acum incolo si o sa intru mai des pe forum.
Carla2005 - Mie doctorul mi-a spus ca pot intra in prenatal de la 30 de saptamani.
Burticutelor, am si eu o intrebare, sper sa nu radeti de mine. Ce sunt contractiile BH?
Teutz
31 fix
Alexia Iarina
ingeras26a spune:
quote:
Originally posted by Gabitza_max
[quote]Atat m-a amuzat povestioara ta despre casa! De ce? Pentru ca suntem fix in aceeasi situatie! Abia ne-am cumparat gresie si faianta pentru baie si eram cat de cat fericita aseara de proaspata achizitie, cand al meu sot se gandeste sa-mi spuna: "ar fi fost tare bine daca am fi luat si pt. baia de serviciu gresie si faianta. Dar poate luam totusi!". Asta in contextul in care doar ce am zugravit in baia de serviciu si am curatat gresia veche de arata acum ca noua! Am crezut ca lesin! Si cum rabdarea mea e, in ultima vreme, cam la limite si ma apuca nervii din orice si imediat iti dai seama de reactie
.
Asa ca saracu' s-a lasat pagubas, desi nu stiu pt. cata vreme...
Abia astept sa vad casa aia terminata si la fel gandim si noi ca n-o sa se termine niciodata; insa cel mai teama mi-e ca nu vom reusi sa o terminam la timp, adica pana de Craciun cand va veni bebe. Si nu vreau sa nasc si sa stam tot la ai mei, nu ca nu ne-am intelege cu ei, dar vreau si io familia mea in casa mea.... Ai mei saracii ne tot incurajeaza sa o luam usor, dar...cred ca stii cum e...
Hai ca ma mai intorc la lucru! Pupici si spor la treaba! Si nu te mai stresa (de sfaturi sunt buna)
Gabitza30+
Sar'na de urari. Fini ne sunt sora mea cu sotzul :) iar finutza mica bebelina lor, care este o scumpica!
Sunteti tari rau si voi cu casa! La noi totul a plecat de la "hai sa punem termopane"...si pana la urma am daramat pereti, am renovat / vopsit / schimbat / modificat aproape peste tot:) cat despre baitza mica, a fost super tare pt ca eu ii spusesem acum cateva luni ca ma deprima cul de pe peretii cand stau pe tron, dept pt care mi-a luat faiantza bleu cu norisori :)

Problema este insa ca noi stam acasa, dormim in suragerie, nu-ti poti imagina cum, pt ca nu vrem sa ne mutam, desi ai mei si ai lui stau la case maricele, cu curte, deci am avea unde...si aproape :)
Pupicei, Ingeras
31+
Maya
ingeras26a spune:
quote:
Originally posted by chris80
si noi am facut, dar in vis...
chris33+
alexandra

Pupicei, Ingeras
31+
Maya
alexandra_25 spune:
Fetelor am vesti de la Kokorina..astazi a avut control la medic si a ramas internata in clinica....fetita nu a crescut prea mult de la ultimul control din cauza cordonului ombilical,nu s-a hranit cum trebuie si ramane sub observatie...se pare ca cezariana poate fi si maine,sau vineri sau saptamana viitoare...doctorul prefera sa fie cat mai repede....e mai bine!
Mi-a zis sa va transmit ca va saluta...va pupa si va iubeste pe toate......!
Va tin la curent cu starea ei...
alexandra
36 + cu
Mark Andrei
poze
"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."
ingeras26a spune:
quote:
Originally posted by madaluta
....gata m-am decis: de azi am intrat in prenatal....m-am gandit mai Bine si am ajuns la concluzia k bb merita si el macar o luna de odihna si liniste inainte de a se naste....
Offf, tare indecisa mai sunt....Dupa ce ca inca nu m-am hotarat ce nume sa ii pun bebicului meu, acum nici modalitatea de nastere nu o pot alege...E cel mai greu sa alegi....cel putin pt mine....Imi lipseste factorul deciziei si sufar cumplit din cauza asta tot timpul...Mai bine imi impunea medicul modalitatea de a naste decat sa ma l;ase pe mine sa hotarasc. ...
Madalina32+
Bravoooo! ce bine ca ai intrat in prenatal!

ce indecisa esti :)) ce zodie esti?Zina, bafta multa, multa! Tinem pumnii si facem galerie!

Gabitza, am si eu pb cu nasul infundat si simt ca nu-mi mai ajunge respiratia...
Dia, asa este, ai mare dreptate, dar simt ca ma apuca disperarea...apart este foarte mare, 4 camere, 2 bai, 2 balcoane etc si vrem sa facem tot in afara de sufra si balconul de la sufra, pt ca nu mai avem bani suficienti, am bagat si asa enorm de mult fara de estimari. Le facem pe astea la anu', cand om putea...
Sa ii transmiti multa sanatate Kokorinei si bebici sanatosi si cat mai mari! Uite galeria:

Pupicei, Ingeras
31+
Maya
fatima spune:
off, aiurea mai merge forumul asta...
am intrat sa te pup, aelita, mi-a iesit o ciorba de burta super
...si e numai meritul tau..felul 2 am facut un fel de gulas cu ceapa, ardei, cartofi si boia, si am facut si placinta cu branza..hai ca m-am intrecut pe mine azi..de ajuns..acum fug sa ma pregatesc, ca plecam la Bucuresti..abia astept..
fatima
36+ si
eva ioana

.
. Ai mei saracii ne tot incurajeaza sa o luam usor, dar...cred ca stii cum e...