Cura de slabire cu boabe de orez
Raspunsuri - Pagina 9

silvana_salajan spune:
 Eu cred ca m-am incurcat: azi am baut 9 boabe. Cred ca trebuiau 10...
Dar nu cred ca asta e important.Cantarul arat cu 1 kg mai putin , dar asta e normal la mine..............

capra cu trei iezi spune:
 vedeti, d-aia nu slabiti , ca nu ati luat nr corect de boabe!![]()
![]()
![]()
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

Anuska spune:
 Daca uitati numaratoarea, va ofer un pont: din data zilei scadeti 7 si asa nu mai uitati! ![]()
![]()
![]()
Eu nu tin dieta, dar fiind sub deschis de mine va urmaresc si astept rezultatele! ![]()

*********************************![]()
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii
Povestea nasterii Anei 
Povestea nasterii Teodorei(bb2)

Luna75 spune:
 Deci voi mestecati boabele,eu le inghit pur si simplu ca nu am timp de mestecat si cred ca daca scria clar ca trebuie sa le mestecam nici nu ma apucam
Azi am terminat cu 11 boabe,iar ca rezultat am observat ca nu mai am pofta de mancare si ceea ce ma bucura in special imbunatatirea tranzitului intestinal.
Ca ultima stire se pare ca boabele de orez absorb toxinele si grasimile localizate in ficat.
Daca e adevarat,e perfect-chiar daca nu devenim manechine cel putin ne dezintoxicam.Multa sanatate!
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

anky spune:
quote:
Originally posted by Natasa
Curele astea absurde le-or inventa femeile sau barbatii???? Unele sint hilare, altele sint sadice, toate sint nesanatoase (ca prostia aia cu ciorba de varza mincata o luna. Toate amicele mele au tinut-o, au slabit, s-au anemiat si pe urma au pus dublu la loc. Evident ca pe urma au luat-o de la capat! :)). Nu s-a inventat pastila minune, nici cura de slabit 10 kg in zece zile si pe urma sa te si mentii la greutatea aia. Mai apare cite o madam Tatu si cite un patetic Catalin Crisan si ne spun ce simplu e sa slabesti daca vei cumpara de la ei nu stiu ce prostie!! Toti nutritionistii urla ca doar mincind echilibrat si facind sport se slabeste, dar in fiecare zi mai apare cite o cura minune! Pe aia cu lamiile o stiti? A tinut-o o amica pasionata de cure de slabire (si deloc de sport) si era sa dea in ulcer: prima zi o lamie, a IIa zi- 2 lamii si tot asa pina la 14 zile si 14 lamii, dupa care se ia descrescator. Vezi Doamne maninci cit vrei si slabesti jde kile :) La cap poate! :) Cred ca ar trebui facuta o lista cu "asa nu", dar ma indoiesc ca vor disparea vreodata!
Ei...pastila minune s-a inventat insa nu stiu cit bine face sistemului nervos
.Se numeste Acomplia(Rimonabant).A aparut si in west din luna septembrie.Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

anky spune:
quote:
Originally posted by Androixquote:
Originally posted by Artemis1578
Si care femeie nu cauta o miraculoasa cura de slabire care sa o ajute sa scape in 5 zile de 10 kile?
Aia care inca nu crede ca asa ceva nu exista, si ca de fapt toate dietele astea "minune" te pot imbolnavi iremediabil.
Am 85 de kilograme. Inainte sa nasc aveam 94.
De 6 ani de zile ma lupt cu kilogramele. Am citit de pot sa imi dau licenta in nutritie. Am incercat si diete sanatoase si echilibrate si diete drastice. Daca va intereseaza concluzia mea este ca cel mai bine am slabit cand am mancat echilibrat, fara paine, dar suplimentand cu cereale, mic dejun consistent, cu cina devreme si cand in parelel cu asta am facut miscare. Am slabit cel mai bine nu in sensul de cele mai multe kilograme ci in sensul ca ce am dat jos a ramas jos.
Si mie mi-a fost greu cu miscarea si probabil daca eram mai consecventa de felul meu acum as fi avut mult mai putine kilograme. Dar mi-am luat bicicleta si trageam de mine pana ma suiam pe ea si mai faceam inainte de repriza de pedalat winsor pilates, un program de 20 de minute. Pedalam 30 de minute + 10 minute dushul de dupa = o ora. E greu dupa o zi de munca. Dar eu am ajuns la concluzia ca ma mint daca zic ca o ora e prea mult si in mai putin de o ora o sa ma culc oricum, deci nu mai am timp. Mereu ma surprindeam stand lesinata pe canapea in fata televizorului mai mult de o ora, deci timp aveam. Si daca mi-era lene lene faceam numai bicicleta. Tot e mai mult decat nimic. Trebuie putina vointa.
Andreeamamica lui
Filip Stefan
bb2
Androix,nu pot decit sa iti dau perfecta dreptate,si eu am slabit mincind echilibrat si acu nu ma mai ingras desi mai sar calu la capitolul dulciuri.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

anky spune:
quote:Originally posted by miria_cristina
Nu stiu daca am explicat foarte clar idee acestei diete. Dar cine a tinut-o cu constiinciozitate a fost multumit. Nu datorita orezului, ci a intregului regim alimentar.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Daca nu datorita orezului,atunci ce rost are orezul in dieta asta...?
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

monica-elizabet spune:
 raportez pierderea unui kg
...am 64

dar nu asta-i cel mai important ci reglarea tranzitului intestinal, asa cum zicea si luna75...inainte nu ieseam la
cu zilele...sau numai daca luam dulcolax...acum cred ca am 10 zile de cand nu am mai luat nimik si ies in fiecare zi.
si eu ma intreb in fiecare dimineatza...oare cate boabe trebuie sa iau?
...am luat-o ca pe o joaca dar uite ca-mi prinde bine.
bafta multa tuturor
monica

sau 10
 mamica lui 
 Filip Stefan
Originally posted by miria_cristina
amiana (5 nov 2004)                    http://photos.yahoo.com/miria_cristina