Cura de slabire cu boabe de orez
Raspunsuri - Pagina 8
Luna75 spune:
Silvana,adevarul e ca si eu am observat o diminuare a poftei de mancare insa nu stiu sigur daca e de la orez sau nu.In rest,mananc normal,ca inainte,nu simt ca sunt la dieta.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
silvana_salajan spune:
Dimineata, mergem la baie si apoi ne urcam pe cantar.Daca arata mai putin cu mai mult de 2 kg , atunci EU am slabit, ceva. Altfel nu.Oricum ma simt mai bine din punct de vedere fizic decat inainte. Am lasat deoparte excesele. In special cele dulci.
nemary spune:
sa nu ma certati dar sambata si duminica am uitat sa iau bobitele + ca duminica am fost la o nunta si am mancat tot ce nu aveam voie. din pacate, eu renunt momentan. mult succes fetelor cuminti
o zi minunata,
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
poze
monica-elizabet spune:
azi m-am simtit mai bine, mi-am inghitit boabele cumintica si dupa aia am luat o pastila de calciu![]()
multumesc de grija fetelor
eu nu cred ca am slabit nici un gram dar ma distrez tare cand le iau si poate dupa toata "cura" de boabe macar atunci sa dau jos 1 kg...eu si atunci consider cura de boabe un succes
bafta si tot inainte
monica
monica-elizabet spune:
eu le inghit(ca o gaina vorba lui androix)
dar daca stau sa ma gandesc bine tu ai dreptate...poate ar trebui sa le mestecam...sau nu?
voi ce ziceti fetelor?
monica
olim spune:
eu am tot 82 de kile
, dar nu ma mir, ca marti am fost la restaurant cu sotul
eu cred ca m-a ajutat orezul, la cat am mancat zilele astea, si nu arqata plusuri cantaru![]()
o zi buna tuturor![]()
monica-elizabet spune:
eu nu m-am cantarit dar nici nu mi se pare ca am slabit(dupa haine) insa continui sa inghit la boabe(azi au fost 8 la mine...voi deja trebuie sa fiti la 9)![]()
bafta in continuare
monica