natasa ,eu cred ca ai dreptate in tot ce spui, dar cred ca aceste cure miraculoase te ajuta sa ai incredere in faptul ca si tu poti, si tu stii si tu vrei sa slabesti.Este absurd sa credem ca doar cu ajutorul a catorva boabe de orez vom slabi 8-10 kile in 2 luni

Buna fetelor!Cum merge cura? Cred ca iar m-am incurcat, azi am luat 15 boabe. Daca din data zilei sacdem 7 iese 14??
Oricum  un bob incolo incoace sper ca nu strica.Va doresc numai bine.

Boabele astea de orez imi semnaleaza zilnic ce rau cu stau cu memoria.In fiecare dimineata stau si ma intreb oare cate boabe am luat ieri? Azi au fost 14,maine 15...mai avem cale lunga,oricum eu ma bucur ca m-am apucat si sunt decisa sa meg pana la capat.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

quote:
Boabele astea de orez imi semnaleaza zilnic ce rau cu stau cu memoria.In fiecare dimineata stau si ma intreb oare cate boabe am luat ieri? Azi au fost 14,maine 15...mai avem cale lunga,oricum eu ma bucur ca m-am apucat si sunt decisa sa meg pana la capat.

, pai de ce nu le iei pe zile si e mai usor, adica miercuri, unu, joi 2, vineri 3....., eu asa fac si atunci nu ma incurc![]()