Povestea Noastra

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

Anul acesta am invatat mai detaliat despre anomaliile cromosiomale ,iar printre cele numerice sunt trisomiile:Trisomia 21(Sindromul Down) fiind cea mai frecventa.Si dupa ce am citit povestea ta mi s-a incetosat privirea ,nu-mi puteam opri lacrimele.Mi se pare crud si nedrept pentru copilul tau si voi ca parinti sa aveti de dus asa o cruce.Nu pot decat sa te admir pentru faptul ca iti iubesti copilul , ca zambesti cu el si ca inveti sa traiesti in ritm cu el.Faptul ca dincolo de toate problemele , framantarile razbiti imi spune ca sunteti o familie unita.
Sa va dea Dumnezeu forta si putere de a lupta!Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

Prietena mea cea mai buna a nascut un copil cu SD, multi de pe forum stiu povestea lui Tudorica.
O fata de pe forum m-a pus in legatura c-o alta mamica din Iasi , pt a-i oferi sprijin moral prietenei mele.
Intr-o scrisoare ii spunea asa:

Ce se va intampla in viitor? Dumnezeu stie.
Dupa socul initial, eu ma simt mai bogata si privilegiata de cand il
am pe Stefan. E un dar nepretuit.
Pana la nasterea lui Stefan nu am remarcat niciodata urarea
romanilor, sa va traiasca copilul! De sase ani plang de fiecare data cand o aud. E atat de adevarata. Totul se reduce, pentru cei cu copiii cu dizabilitati, la aceasta: sa traiasca! Apoi, incetul cu incetul, daca puiul nu are probleme grave, iti doresti sa fie sanatos. Un copil sanatos progreseaza mai frumos decat va imaginati.

cata de multa dreptate avea....Tudorica a murit la trei luni, exact cu o zi inainte de-a pleca in Italia pt operatie, nu i-a rezistat inimioara.

Crisa, sa-ti traiasca Andrei Bogdan.

fetele de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

TextDANYELANA,DENISABIA,multumim pentru aprecieri.Intr-adevar am invatat sa fim veseli exact ca Andrei-Bogdan si sa iubim la fel ca el:NECONDITIONAT.Incercam sa trecem peste toate greutatile cu zambetul pe buze .Asa parca nu mai este atat de greu...
ADUSCA,condoleante pentru TUDORICA.Dumnezeu sa-l odihneasca si sa aiba grija de parintii lui.Nu vreau sa ma gandesc ca Andrei-Bogdan nu va rezista pana la a doua operatie.....Nu vreau sa cred ca D-zeu poate sa ne faca asa ceva....Nu pot sa-mi imaginez viata fara el....E greu,dar....,fara el va fi si mai greu.Eu,una nu vreau sa traiesc fara copilul meu.....Nu ma gandesc decat ca Andrei-Bogdan va fi bine.Imi este greu sa-l mai vad odata in operatie.....,sa mai trec inca o data prin ce am trecut atunci....dar ,daca numai asa copilul meu va fi bine....,voi suporta orice.Stiu ca D-zeu ma va intari din nou sa-i pot fi aproape copilului meu.
Va multumesc mult pentru gandurile bune.
pt voi si sanatate la
Tocmai s-a trezit si trebuie sa-i pregatesc,sa-i pasez mancarea.

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misulescum spune:

sa-ti creasca mare ,sanatos sa va bucurati de el ,si el sa va bucure pe voi.Ai un pui asha dulce shi scump,shi daca nu spuneai ca are SD din poze nici nu-mi dadeam seama.Imi pare rau ca suferiti atat,va doresc sa fiti tari Dumnezeu sa va ocroteasca,pe voi si pe.Povestea voastra este extrem de emotionanta,imi pare f.f.f.f.f.rau ca din lumea asta n-au gasit inca un remediu pt.boala asta.Astept vesti de la voi.Mama mea are o vb. ,,capul sus,shi cu D-zeu inainte,,Pt.parinti ca voi

Mergi la inceput

Multumim mult de aprecieri,MISULESCUM .
E dureros sa stii ca ai copilul bolnav si nu se poate remedia .....,dar mergem inainte.Trebuie sa rasara soarele si pe strada noastra.
pt voi.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA

Mergi la inceput

Avem poze noi in My public Shoebox sau in Kineto-dec 2006.Vedeti voi unde le gasiti.

POVESTEA NOASTRA

Mergi la inceput

Am reusit si noi sa ne imbolnavim.De dimineata ardea si avea mainile reci ca gheata.I-am dat un antifebril si fenobarbital.Ma rog la D_zeu sa fie o simpla raceala si nu vreo viroza din aceea care bantuie pe la Galati si i-a copiii de la parinti...

POVESTEA NOASTRA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taedi spune:

Crisa,am citit povestea voastra si intradevar e fff.trista.Sper din tot sufletul sa aveti puterea de a trece peste toate greutatile si necazurile.Dumnezeu sa va dea multa sanatate si speram ca Andrei sa nu fi luat un virus urat si sa se faca bine.
Mult curaj si sanatate multa.

edith

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annica spune:

Va pun si eu povestea mea si nu vreau sa va intristati pentru ca eu sint un baietel foarte simpatic si vesel.http://claudiacota9.spaces.live.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Crisa, Annica....

sunt cu lacrimi in ochi de cand citesc aceste 6 pagini...

Vreau sa va spun ca va doresc multa multa putere, sa treceti peste toate greutatile si sa va bucurati de fiecare realizare a puiutilor. Atat Andrei-Bogdan cat si Alex-Cristian sunt niste baietei tare draguti. Le doresc multa sanatate si o viatza frumoasa!

Mergi la inceput