Povestea Noastra

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Vineri,Dansez pt tine la Pro-tv,doi tineri cu Sd povestesc povestea lor de dragoste.

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

Mergi la inceput

I-am vazut pe cei doi Iubitei.Impresionant si dureros totodata....

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraspeedy spune:

Crisa, daca mai esti pe forum, te rog sa ne mai dai vesti despre Andrei macar la subiectul initiat de tine. Imi pare tare rau ca te-ai suparat si ai hotarat sa te retragi. Sa stii ca nu toata lumea iti vrea raul si, cu atat mai putin, ingerasului tau.
Uite, eu vreau sa va urez un Craciun cu adevarat Fericit alaturi de cei dragi voua, iar Mos Craciun sa va aduca ce va doriti voi cel mai mult: sanatate lui Andrei si, poate, un fratior sau o surioara.
Multi pupici,
lauraspeedy

Mergi la inceput

Multumesc mult Laura pt urari.Tot binele din lume ti-l doresc tie si familiei tale.Sarbatori fericite si tie.Azi am implinit anii si am vrut sa fiu linistita.Si poate usor,usor va veni si cel mic.

POVESTEA NOASTRA

Mergi la inceput

Sarbatori fericite, dragelor!!!!

Reteta pentru un an bun
11deb0d.gif
Se iau 12 luni si se curata foarte bine de amaraciune, mandrie, ura, invidie, frica, irascibilitate si stres.

Se imparte fiecare luna in 28-31 zile, dupa caz, astfel ca proviziile sa ajunga exact 1 an!
11deb7b.gif
Fiecare zi se prepara separat: 1 parte munca, 1 parte liniste, 1 parte umor.

Se mai adauga 3 linguri optimism, 1 lingurita toleranta, un praf de bun simt si... o picatura de speranta!
a97c939.gif

Peste aluatul astfel obtinut se toarna apoi

dragoste din belsug... 11deb49.gif

Preparatul gata facut se aseaza pe farfurie si se impodobeste cu frunzulite de curaj si incredere in sine.
11deb3f.gif

Se serveste zilnic, cu bucurie, alaturi de ceasca de cafea
din fiecare dimineata!

Prezenta reteta nu se compenseaza, ea este gratuita si se transmite liber de la om la om, insotita de urarea mea
Un An Nou darnic si bun " Sanatate Deplina, Fericire Maxima si Abundenta Absoluta!

POVESTEA NOASTRA

Mergi la inceput

Poate va ninge de Craciun

Si-n palma astfel sa adun

Fulgi albi de nea, dumnezeiesti,

Cu ei si ingeri si lumina si povesti,

Cununa din ei am sa implestec

Ca fiecaruia s-o daruiesc,

Si astfel, tot ce-i sfant, iubire si speranta

Sa va calauzeasca pasii-n viata!

Craciun fericit!si un An Nou care sa va aduca implinirea tuturor viselor!

POVESTEA NOASTRA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

sinteti atit de tineri,atit de frumosi toti 3 impreuna...Dumnezeu sa va binecuvinteze pentru sufletele voastre minunate!!!...cind am fost la biserica,duminica trecuta,era acolo un baietel in jur de 10 anisori,cu sindrom...dar va spun... ce suflet mare,ce dulceata de copil...cum se inchina el frumos la icoane si le saruta,si cum dupa, mergea si o imbratisa pe mami a lui cu atita dragoste si afectiune...mi-a fost asa de drag sa-l vad si mi-am dat seama, ca noi, restul oamenilor din biserica,eram mici in fata acestui copil minunat...el era atit de plin de dragoste,daruia atit de multa dragoste..incit noi eram goi la suflet,pe linga el...iti spun aceasta pentru ca,boala este trupeasca,nu si sufleteasca,iar lupta noastra este de a ne salva sufletele,;,si ce n-am da sa avem asa suflet cum au acesti copii minunati...ai sa vezi cum va va binecuvinta Dumnezeu,cu dragoste din partea puiutului vostru...vor trece si necazurile astea mari;ca asa e peste tot...dupa ploaie,rasare soarele..asa cum va rasari din nou, zimbetul pe fetele voastre...Dumnezeu sa va ocroteasca,si sa va dea rabdare sa treceti peste greutati...de asemenea multa sanatate tuturor...numai bine va doresc

un Craciun luminos si un An Nou binecuvintat!!!

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Multumim mult de urari Zouzounaki.M-ai facut sa lacrimez.Da,e adevarat ca sunt foarte iubitori acesti copii.Si noi il iubim mult pe Andrei.

POVESTEA NOASTRA

Mergi la inceput

Sa va mai tin la curent cu ce facem noi.Suntem bine deocamdata,nu vrem sa renuntam la premergator si pace!!!.Nu stiu cum sa-l fac sa mearga singur.Facem Kineto,dar nu vrea sa mearga decat in premergator,sustinut de manute sau de axila.Singur nu vrea,sau nu poate.De vorbit nu vorbim,doar silabisim si numai ba-ba si pa-pa.In schimb intelege cand ii spun ca mergem pa-pa.Si nici nu vrea sa manance nepasat.Dar,cum sa va spun,el mananca pasat doar la blender,nicidecum cu furculita .Daca simte ceva mai mare.....,vomita.In schimb mananca biscuiti sau alte "prajituri",singur.Cam atat despre noi.
pt voi si sanatate la

POVESTEA NOASTRA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Multa sanatate puiutului tau iar voua multa putere sa mergeti mai departe. Sunteti o familie tare frumoasa si sunt convins ca veti reusi sa depasiti aceste greutati.

BINE AM VENIT IN EUROPA

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput