Povestea Noastra

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Multumim mult,Ken!

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

Crisa,
sunt alaturi de tine , si cu credinta in Dumnezeu si cu ajutoarul prietenilor de pe forum trebuie sa resusim...
va dorim sanatate si rabdare

pupici

Mari, mami de Ema

povestea Emei

poze cu Ema

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Mergi la inceput

Multumim,Mari_paun.

Maine noapte plecam la Tg.Mures.Am mari emotii si sunt intr-o stare jalnica.Nu stiu de ce sunt asa c....oasa..Acum suntem in pregatiri. Sper sa ne intoarcem cu bine si cu vesti bune.
Va pupacim.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Noroc mult Krys, sa va ajute Dumnezeu , va asteptam cu vesti bune.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Noi ne-am intors fericiti.Suntem mai bine,lui Andrei i-a scazut tensiunea pulmonara asa ca putem face si kineto si se mai amana operatia nr 2.Intr-un cuvant:Bucurie mare!!!
pt voi si mii de multumiri ca sunteti alaturi de noi.

POVESTEA NOASTRA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ildikodrujit spune:

Nu stiu ce sa va spun. M-a impresionat povestea voastra pana la lacrimi. Sper ca baietelul vostru sa fie bine si sa va bucurati de el. Cat despre nasa si asistenta, ar trebui sa le fie rusine.
Ma bucur mult ca analizele au iesit bine si ca incepeti kinetoterapia. Si noi ne-am operat tot la Tg Mures, dar am avut alta problema. Acum facem si noi kinetoterapie si suntem mai bine. Sper sa evolueze si bebe tau foarte bine. Iar voi parinti sa fiti tari pentru bebe vostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanita spune:

Foarte impresionant Crisa!Chiar daca nu ne cunoastem tin sa-ti spun ca imi pare foarte rau pentru voi si sper sa soarele sa rasara intr-o zi si pe strada voastra.
Meritati din plin o viata fericita lipsita de griji si tristete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Foarte frumos!

Nana, aspiranta la titlul de mamica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ameea spune:

Cris ,ma bucur din tot sufletul meu ca aveti vesti mai bune.Am plans in hohote cand am citit povestea voastra.Ma inclin in fata voastra,si va admir mult pentru toate calitatile de care dati dovada.Dumnezeu sa va aiba in paza si sa va ajute sa treceti peste toate greutatile.Cu credinta in Dumnezeu,si cu speranta ca medicina va evolua mult in ultimul timp,trebuie sa mergeti inainte alaturi de Andrei.Pe lume se mai intampla si minuni,si va doresc sa vi se intample o minune,si intr-o buna zi sa va treziti din acest cosmar,alaturi de un copil perfect sanatos.
Va imbratisez cu drag pe toti 3.

Mergi la inceput

Multumim mult pt tot.Sa stiti ca noi nu facem ceva iesit din comun.Mai sunt mamici care fac ceea ce facem noi.Si sa stiti ca orice mama ar face exact ce facem noi.
Sa va spun ce am facut de sunt acasa si nu la seminarul despre SD.La prima pauza am primit telefon de acasa ca Andrei are febra :? Eu il lasasem sanatos.Asa ca am zburat de la seminar inapoi acasa,chiar daca imi pare tare rau ca nu am ramas.Copilul are nevoie de mine in clipele acestea.L-am gasit ca o carpa.Statea in pat fff trist.Ii dadusera antifebrile,si nu scadea.Ii dadusera si tratamentul prescris de medic(l-am convins pe sot sa se duca la dr -el vroia sa ma astepte pe mine.N-am dormit toata noaptea:am stat si l-am pandit sa nu scap febra de sub control.Dimineata din nou 38.8 :( Sper sa-i mai treaca daca-i dau tratamentul prescris.Cam asta e.Imi pare tare rau ca nu am ramas la seminar.
Nu mai pot scrie ca tipa.Revin.

POVESTEA NOASTRA

Mergi la inceput