Povestea Noastra

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Am fost cu el la medic duminica.Ne-a dat tratament pe cale orala.Duminica a fost binisor.Dar luni.....a inceput calvarul.Andrei avea la ora 10 temperatura 40.I-am bagat supozitor (si fenobarbital)si a scazut.Apoi dupa vreo 2 ore a inceput sa creasca din nou.Iarasi antifebrile...,numai ca temperatura nu scadea sub 39-39.5.Seara disperata il vad din nou ca e moale....,ca arde si are mainile reci:temperatura 41.O sun disperata pe dr.Imi spune ce sa-i fac.Alearga adi dupa asistenta ,dupa medicamente.Dimineata andrei nu mai are temperatura (37.3).Este bine momentan.Dar tare mi-e frica sa nu faca exact ca in prima zi.Organismul reactioneaza la antibiotic si apoi...ca si cum nu i l-as fi dat.Sper sa-si revina cu injectabil.Se pare ca daca ma duceam la urgenta tot algocalmin injectabil ii faceau si gentamicina.Ieri am fost terminata....Se spune ca D-zeu la da celor care pot sa duca....Dar ar trebui sa ne mai scuteasca pe noi....ca simt ca ma prabusesc...Ma gandesc la Andrei si prind putere din nou....Dar oare cat o sa mai pot....Poate atat cat o sa creada D-zeu ca pot.Andrei nici dupa operatie nu a atins temperatuta de 40.AAAAAAAA,i-am facut si impachetari....si tot nu scadea.
Va pup si va doresc sa fiti sanatosi.
_

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

Mergi la inceput

Annica,sa dea D-zeu ca puiutul tau sa fie sanatos!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraspeedy spune:

Crisa, ce s-a intamplat cu Andrei, a facut gripa? (Scuze, nu am apucat sa citesc din urma) Pe noi ne-a chemat asistenta saptamana trecuta la cabinet si i-a facut fetitzei mele vaccin antigripal. Vad ca nu are nimic deocamdata, nu a captat nici un virus, desi tat-su zace de vreo doua zile cu gripa.
Multa sanatate puiutzului tau si voua multa putere si vointa! Ce mare a crescut, cand te gandesti ca nu mai e mult si face 2 anisori! Multi pupicei sa se faca bine.
lauraspeedy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Crisa, multa sanatate lui Andreiut. Fii tare.... suntem sufleteste alaturi de voi si ne rugam ca bunul Dumnezeu sa va aduca linistea de care aveti atata nevoie toti trei. Pupici dulci de la noi!

Cris si Razvan cel nazdravan (23.11.2004)

Razvan

Mergi la inceput

Andrei a facut o viroza urata,dar acum este spre bine.Ieri a fost prima zi dupa o saptamana cand nu a mai fost nevoie de antifebrile.Niciodata nu a facut febra de 40-41 ca acum.M-am speriat fff tare ca nu-i scadea cu nimic,nici cu impachetari.Continuam cu injectabil si azi si apoi ne oprim.DR i-a fost frica sa-i dea tratament mai mult din cauza inimii.Acum speram sa nu recidiveze boala.
Pe 15 martie trebuie sa fim la control,asa ca pana atunci trebuie sa ne facem analize si sa ramanem sanatosi.
Multumesc pt gandurile bune.
pt voi si sanatate la

POVESTEA NOASTRA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Sanatate lui Andrei! Sa ii treaca repede raceala si sa se faca bine!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

SIRIMIE, imi pare tare rau pt Andrei.Ma rog la D-zeu pentru voi.

POVESTEA NOASTRA

Mergi la inceput

La exudat,lui Andrei i-au gasit Stafilococ patogen.Asa ca luni ne ducem sa refacem exudatul cu antibiograma la spitalul de copii,ca nu exista medicamentele pt copii pe antibiograma asta.Este doar gentamicina (Andrei a facut multa gentamicina in ultimul an ) si dr a refuzat sa-i dea gentamicina.
La tiroida a iesit :*T3=2,77mg/ml;T4=4,4ug/dl(nu inteleg scrisul cum trebuie) si TSH=3,3..../ml.
Cu astea voi merge la Tg.Mures la endocrinolog(in Galati nu este)
Dar sa vedem cum rezolvam cu exudatul.
Ca atat deocamdata.De duminica cred ca nu voi mai avea net.Sper cam intr-o saptamana sa se rezolve.
Kiss pt voi si sanatate la bb-ei.

POVESTEA NOASTRA

Mergi la inceput

Dupa cum stiti noi ne-am mutat si apoi am plecat la Tg Mures....Nu avem net.Acum suntem la mama si am intrat sa va pupacesc un pic.
Andrei a iesit bine la controlul de 9 luni.Adica nu s-au marit insuficientele pe care le are....,si deci nu-l vom opera asa repede.Asa ca suntem fericiti.Dar in acelasi timp suntem racitit...Sper sa ne treaca.va pupacim din nou si sper sa reusesc sa intru mai des

LA MULTI ANI CELOR CU NUME DE FLOARE!!!

POVESTEA NOASTRA

Mergi la inceput

Buna!Ce mai faceti???Noi suntem bine sanatosi....,avem doar o conjunctivita cu care ne luptam de vreo 3 saptamani....,in rest suntem bine.Avem tot felul de semne de purtare...,ne prindem mainile la toate usile si sertarele...Inca nu merge singurel in picioare dar merge de o manuta si a descoperit mersul de-a busilea.Asa ca atunci cand nu este in premergator....este fff fericit sa exploreze.
Va pupam si ne este fff dor de voi.Dar pana o sa avem si noi net ne vom intalni mai rar.Pupici.
_

POVESTEA NOASTRA

Mergi la inceput