Povestea Noastra

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_L spune:

Nici nu stiu ce sa va spun.Citind povestea voastra mi s-au umplut ochii de lacrimi si inima de durere. Aveti nevoie de forta sa mergeti inainte si nu uitati ca Andrei are nevoie de voi. Dumnezeu e alaturi de voi si va va da forta necesara.

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Doamne Dumnezeule, sunt noua in zona, acum am citit prima oara despre voi. Plang de cand am inceput. Cred ca inteleg ce simti, sau poate nu? Am un copil de 7 ani jumatate, e sanatos de asta spun, poate nu inteleg? Sa va dea Dumnezeu tot binele din lume si putere sa treceti peste toate. Andrei va rezista, important este sa rezistati voi. Ce sa va zic sanatate, putere si pupici pentru Andrei

kossir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Bravo Andrei, fa-i lui mama ordine in sertare !
Ce mult ma bucur ca sunteti mai bine !!!

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniver31 spune:

pupa mama pe Andreiutu mic!asa mama ...fa curat!ma bucur tare tare mult ca e bine.Da Doamne si mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris77 spune:

multa sanatate si speranta in D/zeu!
sunteti niste parinti care cu adevarat merita sa fie numiti parinti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanna3 spune:

Am plans mult citind povestea voastra si m-au uimit multe asemanari cu experinta unei bune prietene care a are tot un baiat, pe nume Alex, cu aproximativ aceleasi probleme. Ma rugam mult pt copilul ei, acum ma voi ruga si pt al vostru.
Sa va dea D-zeu putere, speranta si multa multa sanatate.

http://picasaweb.google.com/mihaicaraghiaur/TripletiiMei
http://www.dropshots.com/oanna3
http://community.webshots.com/user/oanna3
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92869 - povestea noastra

Oanna, mami de tripleti Rares, Andrei si Ingrid ( 20.06.2006)

iubesc si sunt iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Sa va dea D-zeu multa putere si incredere de a merge inainte. Multa sanatate lui Andrei, multa sanatate si voua pentru a va putea ocupa de micul Andrei si nu aplecati urechea la gura lumii pentru ca lumea e rea si invidioasa. Sanatate multa!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Multa sanatate lui Andrei si putere mamei si tatei sa creasca un flacau mare!

Aici copiii cu SD sunt independenti, unii lucreaza, am citit in presa locala anul trecut ca au acceptat ca o fetita cu Sd sa predea ca educational assistant in scoala primara. asa ca se poate!

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Multumim pt incurajari.
Andrei este mai bine,sper.Merge tot tinut de manute,dar are momente cand vrea sa mearga singur si chiar reuseste de face cativa pasi.Chiar zilele trecute era fff mandru de el ca a mers putin singurel.Sper sa mearga singurel in curand.De vorbit nu vorbeste deloc.Nici macar nu gangureste.In schimb ne arata ca intelege ce-i spunem,dar si asta doar cand vrea el.Cand vrea ceva intr-adevar,ne ia mana si ne arata ce vrea sa-i dam.Trebuie sa mergem din nou la control(la controlul de 1 an de la operatie)....si avem mari emotii.Speram sa fie bine.
Azi am primit mesaj de la o prietena pe care am cunoscut-o in spital la Tg.Mures ,care avea un copil fff grav bolnav la inima.Am scris despre ea pe forum,dar nu mai stiu la ce sectiune....Mi-a raspuns cineva(Garbota Cristina cred) care a ajutat-o sa ajunga in Italia.Multumesc pe aceasta cale celei care a ajutat-o si forumului...,caci fara ei acea femeie nu mai avea nici o speranta pt fiul ei.Peste o luna pleaca in Italia.Ii tin pumnii si ma rog pt puiutul ei.Sa dea D-zeu sa fie bine.
Multumesc inca o data.

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voinea spune:

ma inclin in fata unor parinti asa cum sunteti voi. Cu toate ca are atatea ghinioane , Andrei are un atu : pe voi.

Mamica de Alex (4 ani) si graviduta de 31+

Mergi la inceput