Povestea Noastra
Raspunsuri - Pagina 19
Crisa-77 spune:
Va multumesc pt laude.Mie imi place sa cred ca orice parinte ar face la fel ca noi pt copilul lor. si sanatate multa.
nicoll_mada spune:
Crisa desi dateaza de atata timp subiectul vostru este prima data cand il citesc.Ma plec in fata puterii voastre ca si parinti si va doresc ca puterea sa se inmulteasca,dar problemele sa dispara!!!Asa este,poate orice parinte gandeste ca ar face orice pentru copii sai,dar voi,cei incercati de Dumnezeu sunteti de admirat!!!
Va doresc din tot sufletul multa,multa sanatate,sa fiti bine voi si micutii!!!Asteptam oricand vesti de la voi.Va pup si va doresc multa putere!
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
Crisa-77 spune:
Multumim pt urari Nicol_Mada.Multa sanatate iti doresc.
Suntem bine.L-am inscris pe Andrei la gradinita si asteptam cu nerabdare sa vedem daca se va acomoda.In rest suntem bine.Fata creste,Andrei la fel.Eu incerc sa-mi revin.Inca mai am ameteli si stari de greata,dar sper sa treaca cu timpul.Ma voi mai duce sa vad si de tiroida ce mai e si gata.
Pupicei tuturor.
nicoll_mada spune:
Ma bucur ca ai vesti mai bune si sper ca si in cazul tau sa dispara neplacerile!Va dorim succes la gradi si va pupam dulce!
MMN
Crisa-77 spune:
Andrei merge la gradinita.Este foarte fericit acolo.El plange cand il luam de la gradi ,nu cand il ducem ca alti copii.Sper sa faca progrese.Ma bucur mult ca vrea sa bea din sticla la fel ca ceilalti copii(poate asa renuntam la biberoane).Si a inceput sa "bodoganeasca " mai des.Acum se converseaza cu fata.
Pupicei multi.
nicoll_mada spune:
Felicitari pt acomodarea la gradi si poate de acum vor fi si progresele ceva mai rapide,in colectivitate copilasii evolueaza altfel.Tu cum te mai simti,ce mai faci?
Va pupam pe toti,bafta multa!
MMN
Crisa-77 spune:
VA pupam.
Andrei merge bine la recuperare.S-a acomodat si nu sunt prea multi copii(2-4 in grupa).Asa ca trag nadejde ca se lucreaza cu el.Asta voi vedea in timp.In rest suntem bine.Face unele progrese si chiar ma uimeste cateodata.Ca pare sa nu asculte ce-i spun/explic;mai tarziu face ce i-am spus.Dar sunt si momente dificile:atunci cand vrea ceva si eu nu inteleg(ca nu vorbeste),el imi arata ce vrea si eu incerc mai multe variante si cand se enerveaza plange de rupe si nu pot sa-l impac cu nimic.Sper sa treaca de perioada asta.
VA pup acum ca s-a apucat de scris peretii.
Crina este bine sanatoasa.Creste si e tot mai lipita de Andrei.In zilele cand merge Andrei la recuperare plange tot timpul si nu pot s-o impac cu nimic.Iar cand vine Andrei rade tot timpul si-l fugareste(in 4 labe) prin toata casa.
Pupicei multi de la noi si multa sanatate.
laurraa spune:
Criss
felicitari!!!!!!!!!!!!!le meriti pe deplin
12 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB
lorelei_19 spune:
Chris, cum te mai simti? au disparut greturile?
Toate urarile de bine, mamica eroina