Povestea Noastra
Raspunsuri - Pagina 18
Crisa-77 spune:
Inca suntem internati.Andrei nu mai are vene pt tratament si nici injectabil nu se mai poate asa ca i s-a dat un siropel pe care-l vomita si nu-l ia.Cu medicul respectiv nu ne-am mai intalnit si nici nu-mi doresc.Un lucru stiu sigur:nu se va mai apropia de Andrei.Va pupam si va dorim multa sanatate.
roxanal spune:
Crisa, sanatate multa lui Andrei, sper ca acum este mai bine
cand poti, mai spune-ne despre voi, ce faceti..cat despre dr...off..nici nu mai vreau sa spun nimic, ai grija sa nu mai se apropie de Andreiut
si sanatate multa
Crisa-77 spune:
In sfarsit putin pe-acasa.Eu inca mai fac perfuzii sa-mi revin.Andrei este bine.Inca la regim...,trecem usor - usor spre mancare normala,dar este bine.Cu mine....,nu stiu ce sa zic.Am fost in spital,eu in judetean,sotul meu cu Andrei in spitalul de copii.Apoi m-am mutat la alt spital.Dupa lungi cercetari in zadar,caci analizele imi sunt bune,s-a descoperit o apendicita:asa ca m-am operat.Dar la cateva zile....iar aceleasi simptome ca inainte de operatie.Greata,varsaturi,ameteli....,nimeni nu stie ce am.Imi fac perfuziii si atat.Ce ziceti?Analize bune(sange,ecograf),pacient mort(Doamne fereste!).Asta sunt eu.Unde sa ma mai duc?Caci dimineata nu ma pot ridica din pat.Sunt lesinata.Nu ma doare nimic,dar nu pot manca nimic:imi este greata si vomit.Nu ma mai pot tine pe picioare.Am slabit in luna aceasta ,de cand cu spitalele,10 kg.Nu stiu cum mai rezist.Mi-am cumparat niste vitamine(la sfatul medicului bineinteles).Daca nici cu asta nu merge....,nu stiu ce sa mai fac.Sunt fericita totusi ca Andrei este bine si Crina la fel.Pacat ca nu pot sa-i mai dau san fetei.Nu ca nu as mai avea,ci pt ca nu vrea sa mai suga la san.
Va pupacesc si va doresc multa sanatate,ca-i mai buna decat toate.
miria_cristina spune:
Krys - Sanatate si putere! Esti curajoasa si meriti sa te numeri printre invingatori.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
lorellay spune:
Doamne..acum am citi si eu povestea ta..si am vazut si pozele voastre...
VA felicit..esti un om puternic, deosebit...asta exemplu de dragoste de mama....Emoticonul asta e mult prea putin....
Sorana 26+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[Despre Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.
larissa_79 spune:
Crissa, noi in familie papam tort in aceleasi zile cu voi. Eu sunt nascuta in aceeasi zi in care e nascut Andreiul tau ( alt an, logic) iar sotul in aceeasi zi cu Crinuta ta.
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
S-o ajutam pe Alexia!
coraly spune:
Crissa, ti-ai facut vreo ecografie abdominala? Simptome din astea pot aparea si din cauza colecistului. Neaparat intreaba un medic.
Coraly si Sergiu (3 ian 2005)
poze
Alaptatul - Help Line
Crisa-77 spune:
Va multumesc ca sunteti alaturi de noi.Copiii sunt bine si-i multumesc lui DD pt asta.
Din nou pe-acasa.Am fost internata din nou cateva zile.Analizele sunt bune,inclusiv ecografiile ,dar eu ma simt rau.Diagnosticul(caci in sfarsit am un diagnostic) este "colon iritabil".Cam atat si valea acasa.Tin regim in continuare si sper sa-mi revin.Am slabit in total 14 kg.Cel mai rau este cand nu pot avea grija de copii.Dimineata imi este fff greata ,dar o rezolv cu ceai de floare de marar.Si diareea tot cu asta mi-a trecut.Sper sa-mi revin ca sa pot avea grija de copii.Va pupacesc si multa sanatate.
Cand ma voi simti mai bine voi mai intra sa ma vorbim.
eLaura spune:
Crisa, felicitari!!! Esti cea mai puternica femeie, mamica din cate stiu eu! Si aceleasi felicitati sotului tau! Sunteti tari, extraordinari! Sa fiti sanatosi cu toii si sa reusiti sa dati deoparte raul si oamenii rai, ca sa va bucurati de puii vostri!
Doamne-ajuta!
ingeras26a spune:
Crisa, sunteti extraordinari! nu am cuvinte, am citit pe nerasuflate!
Sa va traiasca ambii copilasi si ma rog la Dumnezeu sa o tina pe Crinuta sanatoasa, iar pe Andrei sa-l faca din ce in ce mai sanatos! Ai sa vezi, Crinuta il va ajuta mult.
Cat despre textele pe care le-ai postat mai demult...sunt minunate!
Va doresc sanatate multa, din tot sufletul!
Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)