Povestea Noastra

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

quote:
Originally posted by Crisa-77

Am reusit sa facem programare la Tg.mures.Pe 8 iulie trebuie sa fim acolo.Ne va vedea alt medic,deoarece medicul care se ocupa de Andrei e plecat din tara pana la anul in martie.Speram sa fie in regula cu Andrei.Am facut programare si la ortopedie.Sa vedem daca intr-adevar are displazie de sold cum spun cei de la Galati.Multa sanatate va dorim.Crina creste si o luam si pe ea cu noi ca nu avem cu cine sa o lasam acasa.

Krys,Andrei-Bogdan(23.03.2005) si Crina-Bianca(19.01.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

Sanatate multa lui Andrei si sa iasa totul perfect!
Sa va dea Dumnezeu numai bucurii si fericire voua si celor doi copilasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Crisa, va doresc ca totul sa fie bine ptr Andrei.

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camicreata spune:

SA VA DEA DUMNEZEU O RAZA DE LUMINA SI SA VA AJUTE SA TRECETI PESTE TOATE CU BINE .IMI PARE NESPUS DE RAU PT INGERAS.

MULTA SANATATE

APOISEBASTIAN

burgalassi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

fara cuvinte.Sanatate micutului si voua multa putere,dumnezeu sa va ocroteasca.

teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Multumim pt gandurile bune.
Andrei este bine.Valorile la inimioara sunt exact ca dupa operatie.Deci e fff bine daca nu exista nici o schimbare.La ortopedie....medicul si-a facut cruce .Copilul nu are nimic la sold.Are platfus si atat.
Deci suntem bine.Vom purta ghetute ortopedice,dar in rest e bine.Crinuta a fost foarte cumintica pe drum.
Va pupacim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

Buna Cris, ma bucur ca sunteti bine...tu cum mai esti? cum te descurci cu amandoi? Andrei este bine? da puiul mic?
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Buna Cris. Esti o mamica f curajoasa si eu cred ca Dumnezeu te iubeste si esti in paza Lui mereu! Voiam sa te intreb: nu ai ajutor din parea nimanui? mama? soacra? rude? prieteni? ti-ar prinde bine, sunt convinsa....intre timp, suntem noi pe aici care va dorim tot binele din lume, ne rugam pentru Andrei, dar si pt surioara lui si pt mami. Pupic

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Suntem in spitalul de copii din Galati.Andrei a vomitat sange duminica seara.Asa ca am plecat la spital si ne-au internat.Andrei nu mai vroia sa bea nimic.Ne-au bagat in perfuzii.Andrei si-a revenit fff repede.Se pare ca avea un rosu in gat accentuat.Acum mergem la tratamente.Andrei e bine.Dar nu stiu cum am ajuns pe mana prof.dr.Nechita,cardiologul.Este sub orice critica.Nu poate fi numit om.Este in politica bagat pana in gat,cred ca i se cam clatina scaunul si vine nervos la munca.Tipa la mamici si aproape ca l-a lovit pe Andrei.Noroc de asistenta ca l-a culcat la timp.Iar eu ii voi clatina scaunul si mai mult.Trebuie sa afle toata lumea cine e.Mai ales ca mi-a "dracuit copilul".Copil care nu este ca ceilalti copii.Cam prin asta trecem noi acum.Va pupacim.Speram sa ne revenim repede si sa scapam de spital.

Rudele sunt plecate in afara tarii.Aici o mai am pe mama care nu poate sa ma ajute tot timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Orice cuvinte sint inutile in fata durerii voastre. Sper sa va ajute Dumnezeu sa treceti cu bine peste toate hopurile si sa va vedeti puiul mare si sanatos.
Cit despre doctorul despre care povestesti, daca mai ai timp si putere, fa tot posibilul sa-l dai cu capul de pereti pentru ca-si permite sa se poarte asa cu niste biete sufletele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

quote:
citat din mesajul lui Crisa-77
Dar nu stiu cum am ajuns pe mana prof.dr.Nechita,cardiologul.Este sub orice critica.Nu poate fi numit om.Este in politica bagat pana in gat,cred ca i se cam clatina scaunul si vine nervos la munca.Tipa la mamici si aproape ca l-a lovit pe Andrei.Noroc de asistenta ca l-a culcat la timp.Iar eu ii voi clatina scaunul si mai mult.Trebuie sa afle toata lumea cine e.Mai ales ca mi-a "dracuit copilul".Copil care nu este ca ceilalti copii.

Chris, ne rugam pentru tine, pentru Andrei, sa dea Domnul sa fie din nou sanatos. Imi pare tare rau ca treceti prin toate astea.
Cat priveste doctorul, mi se face sila cand vad asemenea caractere. Nici nu merita sa-l numim om!
Toate gandurile bune pentru micutzul viteaz

Mergi la inceput