Povestea Noastra

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Crisa, ti-am citit povestea...felicitari pt progresele lui Andrei ( si pt prostioare ) si pentru surioara ce va veni curand! Va tinem pumnii sa ne dati numai vesti bune!

my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Multumim pt gandurile bune,Eseea!!!

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

Mergi la inceput

Sa va mai dau vesti!!!Se pare ca a inceput sa mi se segmenteze placenta si voi naste mai devreme decat credeam eu.Fetita este bine sanatoasa.Asa ca ar trebui sa stau in pat si mai mult decat acum(da'de unde?!).Andrei este bine sper sa inceapa si el sa gangureasca macar putin,ca in rest face toate prostioarele posibile(mai ales atunci cand nu este bagat in seama).
Va pupacim acum si va dorim sa fiti sanatosi cu totii.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Crisa, ma bucur din tot sufletul pentru voi, Mos Craciun sa v-aduca numai bucurii si sanatate multa multa! Cand ar trebui sa nasti? Sa ne dai vesti!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Am nascut pe data de 19 ianuarie o fetita de 2300kg si 44 cm.Ca de obicei,noi avem probleme la nastere.De fapt ,cred ca de vina este organismul meu .Placenta mea se segmenteaza(imbatraneste )inainte de vreme.Asa ca in ultima saptamana,fetita nu a mai luat in greutate si din cauza ca nici oxigen nu mai primea cum trebuie,avea tahicardie(avea pulsul 170,apoi imediat 120,apoi 140 si tot asa).Asa ca medicii au venit si mi-au spus variantele.Putem sa-ti provocam nasterea,dar colul este lung si inchis,iar fetita s-ar putea sa nu reziste travaliului din cauza ca nu primeste destul oxigen;a doua varianta era sa mi se faca cezariana la urgenta ,dar fetita putea sa moara(sa nu se acomodeze,tot din cauza suferintei din burta).Asa ca eu a trebuit sa aleg cum nasc si sa semnez.Am ales cezariana.Asa ca la ora 18 ma internam si la ora 22 am auzit primul scancet al copilului meu.Prima mea intrebare a fost daca fetita are sau nu down.Mi s-a spus ca nu are ,asa ca m-am linistit.Am stat apoi 2 saptamani in maternitate ca sa luam in greutate.Prima data cand m-au vazut doctorita pediatra si asistenta sefa din matermitate,m-au recunoscut ca mai fusesem acum 3 ani la ele(cand l-am nascut pe Andrei),si m-au intrebat daca Andrei mai traieste.Va dati seama ca am avut un soc.Am inceput sa plang si le-am spus ca traieste,ca l-am operat la inima si ca va trebui sa-l mai operam inca o data ,dar ca Andrei este bine.Una din ele mi-a spus ca mai bine il lasau sa moara atunci ca sa nu ma mai chinui atat.Va dati seama ca-mi venea sa le strang de gat .Cam asta a fost.Va pupacim si va dorim sanatate.Suntem tare fericiti ca este sanatoasa.Si Andrei este sanatos,maine mergem la vaccinul de la 3 ani.Deocamdata Andrei este fff gelos.Sper sa trecem repede peste aceasta etapa.Va pupacim.Plange fetita(floricica).Se numaste Crina-Bianca.

POVESTEA NOASTRA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Esti o mamica deosebita, curajoasa. Sa-ti traiasca copilasii si sa fie sanatosi.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Krys, felicitari si Bun venit Crinei-Bianca!
Sa fie sanatoasa si cuminte si sa v-aduca numai bucurii! Esti o mamica fff. curajoasa! Andrei Bogdan ce face? Parca spuneai ca mai trebuie o operatie, acum e maricel, se poate face? Mi-aduc aminte ca scriai ca nu e recomandata operatia in perioada de crestere.
Iti doresc multa multa putere in continuare, pana acum ai dovedit-o din plin!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Ce mai faceti?Noi suntem raciti.Si de Paste si de 1 mai am stat acasa.Ce virus o fi,ca lui Andrei nu-i trece.Nu stiu ce sa mai fac.Fata e mai bine...,dar Andrei.... :crybaby: .
In rest,musafiri tot timpul.Pupicei de la noi si....MULTA SANATATE.
DA,Andrei mai are nevoie de o operatie.Asteptam sa ne spuna cand.Trebuia sa mergem in februarie la control dar nu am putut.Acum vom face programare si sper sa ajungem luna viitoare.Ne rugam la DD ca Andrei sa fie bine si operatia sa fie cat mai tarziu.

POVESTEA NOASTRA

Mergi la inceput

pt voi.

Mergi la inceput

Am reusit sa facem programare la Tg.mures.Pe 8 iulie trebuie sa fim acolo.Ne va vedea alt medic,deoarece medicul care se ocupa de Andrei e plecat din tara pana la anul in martie.Speram sa fie in regula cu Andrei.Am facut programare si la ortopedie.Sa vedem daca intr-adevar are displazie de sold cum spun cei de la Galati.Multa sanatate va dorim.Crina creste si o luam si pe ea cu noi ca nu avem cu cine sa o lasam acasa.

Mergi la inceput