Povestea Noastra

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Crisa ma bucur din tot sufletul sa vad ca sunteti bine!Va pupam cu mult drag si va dorim sarbatori fericite,sanatate si numai bine din partea noastra!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Si noi va uram toate cele bune si sarbatori cu multa sanatate si noroc.Asteptam cu nerabdare sa vina Mosul.Avem serbare si la gradi si la recuperare.
Pupicei multi de la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea1608 spune:

Crissa, am citit si am plans. Sper din tot sufletul ca totul sa fie bine si in continuare. Dar cred ca nici nu se poate altfel, cu o mama asa de puternica. Te felicit pentru devotament, si taria de caracter de care dai dovada . Sa iti traiasca copiii, si sa te bucuri de ei asa cum poti mai bine.
Sa aveti parte de sarbatori minunate pentru ca meritati.
Va pup dulce

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Sanatate si sa aveti Sarbatori frumoase si luminoase

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Buna,fetelor!
Ce mai faceti?
Nu am mai scris de mult timp....Acum suntem mari,Andrei are %ani si 7 luni,merge la gradinita si e fff fericit acolo.Probleme ne mai fac ochisorii din cand in cand ,atunci cand facem infectii.Nu vorbim nici acum,ne intelegem prin semne.
Crina e mare,vorbeste tot timpul,intelege tot,doar are 2 ani si 10 luni.E normal.Are grija de fratiorul ei si intelege ca e un pic diferit.E tare mamoasa cu el.
Va pupacesc acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

Crisa, am citit povestea voastra si pot sa spun doar atat - SUNTETI PARINTI MINUNATI, CU SUFLETE DEOSEBITE SI CU ENORMA PUTERE.

ma voi ruga ca Maica Domnului si Bunul Dumnezeu sa va vegheze neincetat, sa va aduca liniste si bucurie in suflete.

Doamne ajuta!

Mara, mami de fluturas Irina

Cu Dumnezeu in gand

"Unde este Dumnezeu, acolo este tot binele. Unde nu este Dumnezeu, acolo toate sunt rele."
Sfantul Dimitrie al Rostovului

Mergi la inceput

Multumim de sustinere,MaraAnisia.
Cu D-zeu inainte.Andrei e mare acum....a implinit 6 anisori.Si Crina a crescut are 3 anisori.Imi sunt foarte dragi cand se iubesc si au grija unul de altul.
Pupicei tuturor.Si multa putere sa treceti peste incercarile vietii.

Mergi la inceput