Povestea Noastra

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

http://www.reclama ilegala - avertizare.ro/forum/index.php?showtopic=1822
PRIVITI AICI:CUTREMURATOR.

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi_ana25 spune:

Crisa nu am avut puterea sa citesc povestea pana la sfarsit ma rog pentru voi sa fiti bine si sa va dea Doamne Doamne curajul si puterea de a trece peste toate obstacolele si nu uitati ca nu sunteti singuri, suntem aici daca aveti nevoie de noi!

georgiana34+ Andreea Cristina

Mergi la inceput

Giorgiana .Sa fiti sanatosi si voi.Este cel mai important lucru.
Duminica trebuie sa fim la Tg.Mures.Sper sa nu mai patim ceva si sa nu ajungem.Tineti-ne pumnii.Pupici.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Cris m-a emotionat enorm povestea ta esti o mama super curajoasa de fapt sunteti niste parinti super si va doresc numai bine voua si lui Andrei si bineinteles lui bb daca am inteles eu bine, sa fie sanatos si sa va bucurati de amandoi copii.

Louiza 17s +
http://bd.lilypie.com/vkuap3.png

http://www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/

Mergi la inceput

Multumim de urari,Zeririlouiza.Si tu sa dea DD sa ai un BB sanatos.
Suntem bucurosi!!!Suntem bine.Ne mentim bine,ne-au mai scos si din medicamente. Numai ca drumul a fost fff obositor si pt noi si pt Andrei.Acum suntem terminati.Si Andrei tot la ora 6 ne da trezirea.

POVESTEA NOASTRA

Mergi la inceput

Noi am lipsit o perioada pt ca am fost la Mare.Suntem fericiti ca Andrei a fost bine tot concediul si i-a placut fff mult la Mare.Ii place fff mult in apa.Acolo a mancat bine si a dormit la fel de bine.Am prins 5 zile in care s-a putut face plaja si 5 zile cu ploaie.Dar noi suntem multumiti si fericiti ca l-am plimbat pe Andrei.Cred ca era satul de spitale.Acum ne-am intors, eu am scos rezultatele la analize:triplutest si trebuie sa merg sa mi le citeasca si cred ca voi face si o ecografie.Sunt curioasa ce este dar in acelasi timp ma rog la DD ca bebe sa fie bine.Va pupacim.

POVESTEA NOASTRA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amihaela78 spune:

multa multa sanatate !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Sa dea domnul sa fie bine...,multa sanatate va dorim din suflet,multa putere...,sinteti minunati...Andrei este tare scump...,va puuupam tare si Krys,tinem pumnii,sa ne spui cum a fost la eco si ce-o sa aibe Andrei,un fratior sau o surioara?

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Miracole exista,trebuie doar sa credem in ele...
Sonia /Edy /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Buna
Ce mai faceti?
Nu am mai intrat ca tot fac conserve si nu mai reusesc sa le termin.Acum am luat o pauza ca mi-e fff rau.De-ar sti Dr.ca eu in loc sa stau in pat,muncesc pana pe la 2 noaptea....,cred ca m-ar interna.
In rest suntem bine .Andrei a racit putin.Burtica creste,inca vomit(am 5 luni),dar suntem bine.Inca nu stiu ce e.Merg la eco peste vreo 2 sapt.Pupicei la toata lumea.

POVESTEA NOASTRA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonamea spune:

Fiecare suntem sortiti sa purtam o cruce,mai grea sau mai usoara.Sa va dea d-zeu putere sa o duceti cu bine,si sa o simtiti usoara.Multa sanatate.

quote:
Originally posted by Crisa-77

Buna
Ce mai faceti?
Nu am mai intrat ca tot fac conserve si nu mai reusesc sa le termin.Acum am luat o pauza ca mi-e fff rau.De-ar sti Dr.ca eu in loc sa stau in pat,muncesc pana pe la 2 noaptea....,cred ca m-ar interna.
In rest suntem bine .Andrei a racit putin.Burtica creste,inca vomit(am 5 luni),dar suntem bine.Inca nu stiu ce e.Merg la eco peste vreo 2 sapt.Pupicei la toata lumea.

POVESTEA NOASTRA

Mergi la inceput