Povestea Noastra
Raspunsuri - Pagina 12
Crisa-77 spune:
Maine se implineste 1 an de cand a fost operat Andrei.Cred ca-mi voi aminti fiecare secunda.......... .Sunt amintiri pe care le-am ingropat in adancul sufletului meu....,dar care in aceasta perioada m-au bantuit....
Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA
"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)
Marilena12 spune:
Sa va ajute Domnul sa fie bune vestile de la controlul de un an, sa fie copilul bine, si sa depasiti problema cu inimioara. Imi vine sa plang cand ma gandesc prin cate ati trecut si treceti si ce trebuie sa fi fost in sufletul tau de mama cand ti-ai vazut copilul iubit suferind de asemenea probleme.
Sa va ocroteasca Maica Domnului si Sf. Nectarie Taumaturgul sa se roage pururea pentru viata si sanatatea voastra!
Mari
ANKUTZA79 spune:
Crisa ce pot sa ti spun...tu si sotul tau.....imi pare tare tare rau pt tot raul care vi s-a intamplat si iti doresc sa fii tare,sa fiti tari si sa fiti aproape unul de celalalt,si-ti mai doresc ca BUnul Dumnezeu si Maica Domnului sa fie langa voi sa intoarca fata spre voi si sa va ajute sa treceti cu bine peste tot raul ce vi se intampla
Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit.
Franz Kafka
http://tt.lilypie.com/65H9p3.png
abbi spune:
cuvintele sunt neputincioase in fata durerii voastre!va dorim sanatate si putere sa mergeti cu bine mai departe!
principe spune:
crisa,
mai ma uit la fotografiile lui bogdan shi nu vad decit un baietel fff dragalash .ma uit la el shi vad ca seamana cu tatal.
mai crisa diagnosticul ti l-au dat in urma unui examen genetic?nu o fi shia asta o incompetenta ,ca alte multele in domeniu medical in ro,crisa cere un alt examen genetic la un alt laborator.
scuze ,poate am eu ochii plinshi shi nu vad sau poate fotografiile sunt neclare ,dar nu vad gitul gros ,fruntea plana,fata rotunda,ochii oblici caracteristice bolii.(nu ma vazut toate fotografiile ,poate ma inshel)
ooo sa dea DD SA FIE O GRESEALA .
INCREDERE IN DUMNEZEU EL LEA ARANJAT ASA ,CONTROLUL O SA IASA BINE,shi in curind o sa fie numai soare pe strada voastra.
multa sanatate lui andrei-bogdan care este un ingerash dulce.
iuliana_2007 spune:
Crisa,
Cat am citit povestea ta am plans incontinuu,cat de putenica poti sa fi si prin cate treci,imi este tare mila de baietelul tau,este un suflet atat de mica.Am sa ma rog pt Bogdan.
Cred ca ar fi bine sa ne rugam toate mamicile pt micut pt ca are nevoie de asa ceva.
Multa sanatate si Dumnezeu sa va aiba in paza.
http://community.webshots.com/user/maya0785/albums/least-recent
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
Crisa-77 spune:
Multumesc pt incurajari,fetelor.Cu ele ma hranesc sa pot merge mai departe.
Principe...,nu stiu ce sa zic.Am facut cariotipul la Bucuresti la SC Genetic Lab.Dar cand ma uit la puiutul meu ,nu vad semne de Down,dar vad ca inca nu merge,nu vorbeste,si sunt rare episoadele cand imita ce facem noi.
Am de gand sa repet cariotipul,dar mai tarziu.Acum astept sa vina bb2 si dupa...,voi repeta analiza.
La Tg Mures nu ma credeau medicii cand spuneam ca are Sd.
pt voi si sanatate la
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA
Crisa-77 spune:
Avem poze noi in Cu verisoara Carolina si In 23 martie 2007-am 2 anisori.Speram sa va placa.
POVESTEA NOASTRA
greieras spune:
Si eu va doresc multa sanatate si putere sa mergeti mai departe. Este extraordinar exemplul vostru si taria voastra de caracter. Fie ca Dumnezeu sa va aduca multa pace in inimi, multa bucurie si El sa se atinga de Andrei si sa faca o minune in viata lui.
Gloria si Eva (22 dec. 2004)
Craciun 2006
Eva 2007