Mamici de sept-oct 2006 (87)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Mai fetelor, Teodor e treaz doua, cel mult trei ore pe zi/noapte. In rest doarme.

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Carmen, cel mult 3 ore??? Ce bine de tine..mie imi face capul mare toata ziua, daca doarme 3 ore /zi e bine

Martha & Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Mephala, pana pe la o luna si Ilinca era cam la fel cu somnul... dupa aia s-a defectat.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

ce sa zic...sper sa nu se 'defecteze' si Teutzu meu.

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Intru din nou un pic ca doarme bebe. Mi-am dat seama ca am fost o egoista... n-am felicitat inca pe celelalte proaspete mamici! Deci Sibylle, Lili, Scumpik, Dia, AndraPg felicitari si sa va traiasca bebelasii, sa fie sanatosi si plini de noroc! Pupici tuturor de la Vlad!

Sibylle puii nostri au aproximativ acelasi nume! M-au emotionat cuvintele tale dupa ce am nascut eu, multumesc !

Laliq eu am avut noroc ca l-am putut tine mereu pe Vladutz cu mine in rezerva, au adus lampa acolo si l-am putut supraveghea. La noi in afara de fasha pe ochi il tineau si cu caciulita pe ochi si ma innebunea! Arata jalnic mititelul!
Dar vorba ta, sunt cazuri infinit mai grave si trebuie sa fim recunoascatoare ca ai nostri sunt sanatosi! Colega mea de rezerva nascuse o fetita cu grave malformatii neurologice, printre care hidrocefalia, ii lipsea jumatate din cerebel...nu va mai spun cate altele... toate incompatibile cu viata, fetita urma sa moara. Ea era atat de puternica si nu varsa aproape nici o lacrima dar eu cand imi povestea despre fetita plangeam de rupeam... imi era si jena de cat plangeam zilnic din cauza proplemelor bebelui meu si a stresului din spital, cand ea era atat de tare.. se ducea la terapie intensiva sa-si vada copilul, iar al meu era sanatos, plangea tare noaptea de foame si-o trezea din somn... Cumplite cazuri . Femeia aflase de problemele copilului ei din luna a 5-a dar a refuzat sa faca intrerupere. Faptul ca am stat cu ea a fost pentru mine o lectie de viata... dar tot nu m-am putut opri sa plang, aveam nervii prashtie si cazul ei si al fetitei ma impresiona si mai mult!

Andra si Vladutz (14.10.2006)
Poze cu Vladutz
Varsta lui Vladutz

EU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

gripo si eu il tin pe David tot asa subtire imbracat, numai ca dupa baie ii las caciulita peste noapte. Si eu vreau sa il calesc pt. ca eu am fost crescuta ca-n balon si nu vreau asta. Azi l-am trimis afara cu sotul in costumas subtire invelit in paturica si era caldut cand a venit in casa, ei isi regleaza singuri temp. corpului, dupa cum ii obisnuiesti.

lakioana si eu patesc la fel cu David cand papa la san, eu credeam ca de la colici dar m-am lamurit.

Crisnemes David are alergie la ceva, nu se stie la ce si mi-a dat Fucidin H crema, este cu antibiotic si hidrocortizon. Nu prea as fi vrut sa-l dau dar n-am ce face ca se tot inmultesc in ultima vreme.

Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006) POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

CRIS, nu, s-au oprit, se pare ca a fost doar o pacaleala.

DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
http://community.webshots.com/album/554276987vjVEbc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

Fetelor nu am mai scris de ceva timp. Felicitari tuturor proaspetelor mamici, sa fiti sanatoase si voi si bebeii.
Nu scriam eu inainte de a veni bebe, acum nici atat nu am timp. Oricum, va citesc cum prind clipe libere.

Am adaugat noi poze pe site, asta daca vreti sa ne vedeti: www.keyweb.ro.

Sambata am implinit o luna si suntem fericiti. Eu ca si voi ma confrunt cu aceleasi probleme: noaptea mi-e greu cu trezitul, acum a inceput si tati serviciul si incerc sa-l menajez si pe el cat pot. Bebita se trezeste la 3 ore, foarte rar doarme 4-4.5 ore. Ziua e cuminte, doarme, papa, iar afara e suepr fericit...doarme de n-ai treaba.

Subscriu la ceea ce a spus Itzy-Bitzy - batista bebelusului e super!!! A cumparat-o sotul acum cateva zile si suntem tare incantati. Scoatem f. multi mucisori care nu ne dau pace.

Cat depsre laptic, eu ma mulg si ii dau cu biberonul. Este un bibe d-ala cu o singura gaura si bb se chinuie sa traga din el. Din pacate eu nu am sfarcul format si daca ii dau de la tatza, trebuie sa pun mameloane de silicon. Oricum e aiurea ca trage prea putin si nu stiu cand se satura. Cel putin cu bibe stiu sigur cat ia. Acum in luna a doua ar trebui sa pape 600 ml in 24 ore. Ziua il trezesc sa pape, noaptea daca vrea sa doarma il las.

Eu sunt zombie de somn, as dormi non stop..mi-e dor de o noapte de somn plina. Oricum, nu mai conteaza asta, important este sa fim sanatosi si sa crestem mare si frumosi.
Pupici

Cata - o mamica fericita
Robert Alexandru: www.keyweb.ro
----------------
You really can change the world if you care enough!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Cata, Robert seamana foarte mult cu tine. Sa-ti traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Ileana hai sa-ti spun si eu de Ami...Noaptea trecuta..culcat de la 12-4.30...de la 4.30..stat cu ochii ca maslinele negre alea mari ..pe pereti..pana la ora septe (7). Apoi dormit pana la 10.00..si abia la 15.30 s-a mai culcat.
Ea e de cand am nascut-o asa. N-am vz copil mai ciudat. I se inchid ochii dar se cazneste sa-i tina deschisi. Se vede cum nu vrea sa doarma.
Astazi m-a "tampit de cap" ..mi-a dat exemplu' clar ca s-a invatat in brate. Cum o puneam in pat (mancata,schimbata,facut kk)...incepea. Am simtit ca o iau razna la propriu. Dupa o noapte de nesomn, pt. ca una e sa stau cu ea de la 7 sa zicem..la 10..si alta sa ma scoale de la 4 dimineata...azi m-a dovedit.
Imi propusesem sa ies afara. Cu ea nu pot iesi cand e treaza pt. ca face scandal cand ii pun caciula, tr sa doarma tun... parca bause 5 cafele. La ora 3 cand a adormit (de oboseala...nu de placere ) nu mai aveam nici un chef, muream de somn, abia ma mai tineau picioarele (pt. ca mereu a vrut in brate..desi am lasat-o sa planga destul de mult..in speranta ca se va potoli si nimic)

Asa ca....am scos-o in balcon (in carucior)...am infofolit-o si am lasat-o acolo.
Stupoare... a adormit.
Si a dormit..si a dormit...4 ore jumate printre ceapa si cartofi , bormasine si surubelnite...dar si jardiniere cu petunii ..treceau masinile..vuum..vuum..n-a avut nici o treaba.

Aceasta-i fiica mea.
Agitata ca in burta.
Exact la fel.

Poze
Poze Ami

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput