Mamici de sept-oct 2006 (87)
Raspunsuri - Pagina 29
Crisnemes spune:
Eloise- e super dulce Vladitz- si are un par....
Scumpik - bine ai venit acasa .
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
osna spune:
quote:
Originally posted by lakioana
Si pe deasupra, la finalul mesei, ia tzatza in guritza suge o data si incepe sa urle cu ea in gura si sa dea din maini si din picioare. Nu mai stiu ce sa ii mai fac. Nu stiu ce o deranjeaza, ca as rezolva problema...Oare mai pateste cineva asa???????
Lakioana mami lui Rebecca Riana (16.09.2006)
Minunea noastra iubita-Rebeca
si matei face la fel,imi faceam griji ca nu se satura pina m-a lamurit moasa ca i se umple gurita de lapte ,se ineaca si asta ii enerveaza.eu patesc cam in fiecare seara cand este foarte obosit.
Svetlana,mamica fluturasului Matei
poze matei
osna spune:
am uitat sa va spun ca am fost in oras la cumparaturi si ne-a prins ploaia.pe carucior am pus nailonul special dar pe mami a udat-o bine.si acum a iesit soarele afara.
Svetlana,mamica fluturasului Matei
poze matei
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by lullabay
Tasia felicitari!!!!!
Eu asa fac..un san o masa celalalt masa urmatoare..si mereu ma chinui cateva minute sa imi aduc aminte care a fost sanul din care a mancat ultima oara..
Inni Infarixul l-am cumparat si noi....si sper sa nu dispara de pe piata ca la 6 luni tot din asta vrem..
Ati dat bebeilor inainte de vaccin ceva preventiv..adica supozitoare cu paracetamol?mai avem 3 sapt pana acolo dar eu deja incep sa am emotii..nu credeam ca o sa fiu o mama asa panicoasa![]()
Mamica fericita deStefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei
Lullabay, si eu ii dau cate un san la o masa, iar ca sa nu uit cu care l-am alimentat data trecuta, imi pun o brosa la sanul proaspat golit...si o tot mut stanga-dreapta. Sper ca m-ai inteles.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
_Ralu_ spune:
lakioana, hai sa-ti zic si tie cum adoarme fata mea! nu pot sa te sfatuiesc sa faci si tu la fel pt ca stiu ca daca mie mi-ar fi zis cineva sa fac asa as fi zis ca e nebun si sa faca cu propriul copil asa ca eu nu pot...
deci, in disperare de cauza intr-o seara, dupa muuulte nopti nedormite, fata urla si iar urla! nu foame, nu uda, nu cald, nu frig, nu burtik. vroia DOAR in brate. cat o luam tacea brusc, cum o puneam o apucau toate cele! si cu lacrimi in ochi, am zis: eu o las sa urle ca nu mai pot! sa urle pana cand o obosi! am luat doua pernute, una i-am inmanat-o sotului si una eu! ne-am pus pernutele pe urechi si tine-te! a urlat fix 5 minute! dupa care a cazut lata si a adormit! in tot acest timp am plans si eu normal! a doua zi la fel! de data asta a plans numai 3 minute! si de atunci, cand o pun in patut nu mai zice nici pas! ba mai mult seara, o punem in patut treaza si ne "culcam"(adica ne bagam la culcare si nu mai vb ca si cand ne-am fi culcat, sa-i dam ei impresia ca e pe cont propriu!). gangureste ce gangureste fara sa mai planga si se culca singura!
cu siguranta ca nu vei putea face asta asa pur si simplu, dar daca vei fi vreodata la fel de disperata cum eram eu atunci sa-ti aduci aminte de mine!
raluca
de
alexia-maria (07.09.2006)
pozishoare
cresc pe zi ce trece...
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by eloise
Neatza si o zi buna tuturor!
Am pus si eu POZE CU VLADUTZ. Sa stiti ca nu sunt prea fidele realitatzii, adica de fapt in realitate Vladutz e mult, MUUUUULT mai frumos!!!!!!!!!!! Cred ca ati obs si voi cu ai vostri, nu-i asa? Sunt mai frumosi in realitate decat in poze.
Sandra, la lampa nu l-au tinut degeaba, poate doar a exagerat cu durata (3 zile) dar noroc ca au adus lampa la mine in salon si il aveam mereu alaturi, sa-l pazesc de sufocare. Ziceam ca probabil au bagat prea mult antibiotic in el de-aiurea pt o simpla piodermita. Ai mei au zis ca n-au mai vazut asa branule grosolane cum avea in manutze... nu se punea asa ceva la copilas asa micAndra si
Vladutz (14.10.2006)
Varsta lui Vladutz
EU
Wowww, Eloise, cat par are Vladutz (daca l-ai hranit cu bucurii...)! Si ce bine seamana cu sotul tau! Sa-ti traiasca!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Liduta spune:
va rog sa ne treceti si pe noi la bebe nascuti, David Stefan, in data de 17.10, ora 3.30, greutate 3,60 kg, 52 cm, Apgar 9, sectiune cezariana, dr. Dehelean , Constanta. pupici pentru toti bebeii si mamicile lor
Crisnemes spune:
Mirabela - ce unguent ti-a prescris dr. pt bubitele de pe fata?
Fetelor eu stiam ca pana nu-ti faci molifta nu poti iesi din casa.Si sa scap de cicaleala soacrei mele m-am dus la preot dupa 2 saptamani de la nastere.Am fost cu Victor. Preotul mi-a spus ca ar fi fost bine sa vin la 40 de zile ca atunci se face molifta si i-am spus ca cremea e prea buna ca sa stau in casa.Mi-a citit ce se citeste si l-a pomenit si pe Victor in rugaciunea aia.
Cand l-am botezat pe Dragos preotul nu mi-a spus ca nu as avea voie sa stau la botez in biserica. Dupa terminarea botezului preotul m-a chemat si mi-a dat copilul in brate, iar in timpul botezului cand Dragos plangea mai tare ma ruga sa merg langa copil sa-l linistesc.
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
Crisnemes spune:
Laliq- pe Dragos l-am plimbat normal pe strazile noastre cu hartoape si daca opream caruciorul incepea sa urle. Daca-l leganam si nu erau denivelari iar urla. Am regretat ziua in care au asfaltat strada pe care ne plimbam zilnic.![]()
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
adameasca spune:
Aha, deci fi-mea nu e singura care sta treaza cu orele. M-am mai linistit...
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)