Mamici de sept-oct 2006 (87)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

La serviciu nu stateam atata in picioare cat stau cu ea ..iar barbata-miu zice "n-am facut armata, o fac acum, 3 ore somn, 3 ore veghe 3 ore planton "

Dar o iubesc la nebunie. Imi vine cateodata sa o strang la piept tare..tare..tare si sa o musc de pulpite ..dar ma infranez..cu greu

Aaa..ca uitam...tari de tot fazele cu David (Amarantina) si Luk al tau Ileana
Sa ne mai povestiti ca eu m-am relaxat si m-am binedispus citind

Poze
Poze Ami

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Eu abia acuma, la 2 noaptea, cred ca am dovedit-o pe fi-mea. Treaza din somn de pe la 11 ziua, a mai dormit maxim 3 ore adunate, in reprize de 20-30 de minute. Singura repriza de colici pe care pot s-o nominalizez a fost intre 10 si 12 in seara asta. In rest... Singurul lucru de care-mi pare rau e ca nu mai apuc sa ma joc cu fi-miu, sau daca apuc sunt asa de obosita si irascibila ca ma enervez taman pe el, din orice. In fiecare seara imi propun ca maine is mai rabdatoare cu el si ca-mi fac mai mult timp pentru el. Nu stiu ce ma faceam daca nu stateam cu mama. Poate maine pot sa ma tin de promisiuni...

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Un somn de la 2 la 7 mi se pare suficient, nu? S-a trezit Lul cu niste nervi cat casa, drept urmare adio somn linistit pentru mine...

Ma fac utila deschizand un capitol nou....

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_so06 spune:

CONTINUAREA AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna dimineata, mamicute si gravidute!
Bebelina mea inca mai doarme, asa ca voi putea scrie si eu vreo 2-3 randuri.
Noi ne luptam cu un buricut care abia ieri a cazut, a avut cordonul ombilical gros si cu ochisori care mai curg (cred ca din spital m-am procopsit cu microbul). Ii place taaare mult in brate, de fapt ieri aproape numai in brate la mine a stat, e bine si caldut acolo si nici afara n-am iesit pt. ca am asteptat dr. pediatru sa o ia in evidenta.
In schimb doarme noaptea. Cu 1-2 partide de supt, doarme de pe la 9 seara, pana la 6-8 a doua zi.
Azi o sa-i cumparam niste jucarii (cautam pentru varsta ei). Voi ce jucarii ati cumparat?
Mamicutele care au venit acasa, refacere usoara si puiutii sa fie cuminti si papaciosi.
Incerc sa intru mai tarziu pe forum, asta daca ma lasa Mariuta mea.
Va pup!

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (9 OCTOMBRIE 2006)

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput