Mamici de sept-oct 2006 (87)
Raspunsuri - Pagina 10
Monique_new spune:
Daca tot vorbiti de somnul beblusului...soricica mea doarme ziua pe canapeaua din sufragerie ( pe burtica sa o pot supraveghea)iar noaptea la ea in patut sau pe burta la mami sau la tati dar in principiu la ea.Eu dorm obligatoriu cu ea in camera noaptea si avem o lampa cu lumina difuza. Nu e neaparat sa o vad dar parca imi e mila sa o las pe intuneric bezna
Cacalica are zile in care nu face mai deloc si altele ca astazi de era pina in git de vreo 3 ori...ca iesise prin partea de sus a pampersuluiDeci nu cred ca este o regula, intrasem si eu la banuieli ca ar fi constipata dar se pare ca asa face ...cu laptica numa de la titi.
Miine mergem si noi la molifta. Dupa asta avem voie sa intram amindoua in biserica???sau doar dupa botez.
Pupici....mai sint multe burtici???ca se termina luna octombrie
POZE CU PRINTESA
Monica si bebe Cosmina
amarantina spune:
Osna, ce frumos ai povestit. Multa fericire alaturi de fluturas!
Adriana, nu esti singura inconstienta. Si fi-mea doarme singura la ea in camera. Asa am procedat si cu David, care pana la 2 ani adormea singurel la el in patut, chiar daca in casa era lume si harmalaie.
MamiLili spune:
Luuuuuuuumeeee luuuuuuuuuuuumeeeeee,
Mami Lili si bebe Mathias au venit acasa si va saluta!
Daca mai e cineva pe faza pentru completarea listutei, iata datele noastre: bebe Mathias s-a nascut pe 17.10.2006, natural fara anestezie , 3,200kg, 51cm, Apgar 10, Dr. Mihaela Grigore, Maternitatea "Cuza Voda" Iasi.
anangel_lexi spune:
Buna tuturor!
In sfarsit mai apuc si eu sa intru, cred ca in curand ma veti uita de tot ca pitica mea nu-mi da ragaz nici pentru mers la toaleta, daramite pt. net.
Vad ca multe dintre voi isi pun problema plansului cu lacrimi. De fapt si eu stiam ca bebelusii plang mai tarziu cu lacrimi si ca la inceput chiar daca plang au ochii uscati. Ei bine, fetita mea plangea cu lacrimi inca din maternitate, iar acum, citindu-va pe voi, incep sa ma intreb daca e normal. Atunci m-am mirat dar m-am gandit ca asa e ea, dar acum incep sa-mi fac griji.
Si sa va spun si o intamplare haioasa: ieri fetita mea a rostit (desigur, involuntar) primul ei cuvant. Urla de durere de burtica si printre hohotele de plans a zis: "apaaaa iha iha iha" Dar APA s-a auzit foarte clar. Era si tati de fata si vreo 5 minute ne-am uitat unul la altul de parca picasem din luna...
La multi ani bebelusilor care fac azi o luna, in special puiutei mele scumpe!
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Poze diverse
Varsta Mariei
Prima luna a Mariei
MamiLili spune:
M-am uitat rapid peste paginile din urma...fetelor, sunteti peste asteptari! M-a bucurat nespus sa vad ca v-ati gandit la mine si mi-ati facut galerie, apoi m-ati felicitat. Sunteti minunate, iar de forumul asta e clar ca sunt dependenta.
Lorym, e adevarat ca am nascut usor. In zilele ce urmeaza o sa scriu si povestea nasterii. Doamna doctor Grigore e un om deosebit.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias
lullabay spune:
Mirabelac multumesc de pont..cum ajung in iasi ma duc direct in Alexandru...ca visez de prea mult timp la rata aia...
Am vb azi cu Eloise:l-au scos pe Vladut de la lampa...mai asteapta rez analizelor de la bubite...ea in schimb a facut febra mare...se pare ca e infectie urinara...Deabia asteapta sa ajunga acasa..o cred de 7 zile in spital..
Intrebare:daca au trecut cele 40 de zile..la mine e a 41 a zi azi..pot sa ma duc sa imi citeasca molifta?sau sa astept pana la botez si mi-o citeste atunci?si cum se procedeaza?se dau bani?eu nu ma prea pricep...
Mexxa eu acum sunt la parinti..dar nici sotul meu nu se omoara cu ajutatul cand eram la Iasi...baita impreuna..si il mai dadeam, lui ca sa pot s afac si eu baie sa mananc...am plecat la ai mei cautand ajutor...dar si aici ei muncesc de dim pana la 6 seara aasa ca tot singura sunt..ma resemnez cu gandul ca va ajunge la un an va merge si o sa il trimit pe sot sa il alerge in parc si eu o sa trag niste soamne....
Revin cu intrebarea cu asimetria dintre testicole?(multumesc Mirabelac de raspuns)stie cineva?eu chiar am inceput sa ma ingrijorez...ca mi se pare ca diferneta e din ce in ce mai mare..sau o fi doar paranoia..
La noi Stefan la inceput dormea doar in patut..dar au fost 2 zile in care a plans incontinuu...si de atunci doarme cu mine..acum ca dorm singura..o sa vedem cand ma intorc acasa daca mai incapem toti trei in pat...aici e cam greu sa il las noaptea in pat sa planga ca vine maica-mea si zice ca-s nebuna ca las copilul s aplanga si il ia cu ea in camera..pe de o parte o inteleg ca daca e toata ziua la munca deabia asteapta sa il tina in brate asa ca orice motiv e binevenit...si drept sa spun am mai incercat in timpul zilei s ail pun in patut:in afara de tipete urlete un copil somnoros si ranzos nu am obtinut nimic....oricum doarme superciudat..adoarme in brate dupa san..da profund tare ca ii cad manutele..il asez in pat..dupa 10 minute tipete...sau adoarme langa mine si dupa 5-10 minute trage un part si se trezeste din nou..daca sunt langa el si pun mana se linistetse imediat..daca l-as tine in patut cred ca as dormi 2 ore pe noapte...da eu am speranta ca pe viitor va dormi in patul lui si in camera lui
Bine ai revenit MamiLili!!!!!!!!!!!!!!
mai aveam multime de intrebari..dar am uitat..
Am pus poze noi cu Stefan!!!
Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei
tasia spune:
lullabay La noi nu se vede asimetrie, si cred ca cel mai bine ar fi sa vb cu un pediatru
MamiLili Bine ai venit acasa cu bebe , sa "mamicesti" bine !
mamica de Mario (25.09.2006)
pozele noastre
martha78 spune:
Mexxa, pe mine ma ajuta sotu, dar mai mult cand are dispozitie, cand e obosit ma lasa pe mine dar tot e bine..la capitolul baie el face tot..
Nici noi nu plangem cu lacrimi si avem aproape 2 luni, nu stiu daca e bine sau nu, ca parca ziceati ca la 6 sapt are deja lacrimi
Martha & Darius
mephala30 spune:
MamiLili si Mathias, bine-ati revenit acasa!
Lullabay, ce scumpic e Stefan! Si ce 'cheliutza' e!
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze