Mamici de sept-oct 2006 (87)
Raspunsuri - Pagina 11
gripo spune:
MAMILILI, BINE ATI REVENIT, DE DATA ASTA IN FORMULA DE 2!!
LULLABAY, nici la flacaul meu nu e o asimetrie, dar, in general, daca are probleme se vede din spital, asa ca eu zic sa nu-ti faci griji, poate, pentru linistea ta, intreaba pediatrul, dar sunt sigura ca ar fi vazut din spital, ca se uita la ele doctorul.
Chiar nu stie nimeni cand ar putea veni menstruatia, dupa nastere?
DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
http://community.webshots.com/album/554276987vjVEbc
gripo spune:
ce inseamna lacrimi? baiatului meu i se umezesc ochii si genele, dar nu i-a curs nicio lacrima pana acum, sa se vada clar.
DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
http://community.webshots.com/album/554276987vjVEbc
CamiSol spune:
Buna seara!
Cred ca o sa ma uitati si pe mine de tot ca greu tare mai postez. De citit va citesc dar cand sa ma apuc si eu de scris se iveste sigur ceva. Ori se trezeste bb, ori vrea in brate, ori vrea titi. In general bb Luca este foarte cuminte. Doarme cu mine in pat pt ca lenea este mare noaptea cand tre' sa il alaptez. Mai ales ca ar fi pacat ca intr-un pat de 1,60m latime sa dorm singura. Sotul este plecat si vine tocmai in decembrie . Nici macar nu si-a vazut printisorul ...doar in poze. Ajutor am din partea parintilor mei pt ca locuiesc cu ei. Deci sunt o mama fericita. Baia la bb i-a facut numai mama ca mie imi este inca groaza ca il scap in apa . Si el este asa de scump la baita. Sa ma laud si eu cu gogoasa mea. Astept laude ! Inni vezi ca si eu ma trec pe lista de asteptare a lui Ami cu bebele meu Luca !!! De fapt o sa fie un adevarat crai asa ca mamicilor de fetite puteti sa ma treceti pe listute de pe acum...
Fetelor vroiam sa va intreb cate picaturi de vigantol dati voi zilnic la puiuti si cum il administrati?
Mai aveam o gramada de intrebari...dar s-a trezit gogoasa.
Va pup...
Cami si Luca-Ionut (25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut
lullabay spune:
Multumesc Tasia,Gripo...in spital nu a zis nimeni nimic si nici la o luna..da mie acum mi se pare ca a aparut diferenta..oricum o sa merg la 2 luni sa il mai vada..si sa ma linistesc eu mai mult..
Gripo menstruatia dupa cate stiu eu poate veni oricand...depinde de organism..la 6 luni,la un an,cand intarci...oricand..nu e o regula..te gandesti sa nu fie o sangerare din uter?adica sa nu fie menstruatie?
Carmen...hi hi...pare chelios..da sa stii ca are la spate chiar face ciuf..in fata e mai chelios..eu cand l-am vazut asa cu parul alb-blond si umflat am zis ca l-am nascut pe bunicul meu..seamana perfect cu el..multumesc de aprecieri...e un smecher...eu nu mai cred povestea ca in primele luni copii nici nu stiu pe ce lume traiesc..el stie tare bine...si cel mai bine stie bratele..asa ii place sa asculte inima mamei...
camisol eu ii dau 3-4 picaturi de vigantol..
Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei
osna spune:
quote:
Originally posted by lullabay
Revin cu intrebarea cu asimetria dintre testicole?(multumesc Mirabelac de raspuns)stie cineva?eu chiar am inceput sa ma ingrijorez...ca mi se pare ca diferneta e din ce in ce mai mare..sau o fi doar paranoia..
Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei
m-ai facut curioasa si acum cand l-am schimbat am studiat problema.mie asimetrice nu mi se par ale lui matei,l-am intrebat si pe sot si zice ca arata bine.intreaba moasa daca vine la tine sau doctorita cand mergi la control ca sa te linistesti.pupici pentru stefan!
Svetlana,mamica fluturasului Matei
poze matei
pufymic spune:
MamiLili bine ati venit acasa!Si bun revenit pe !
Camisol eu ii dau 2 pic de Vigantol la ind. pediatrei, si i-l dau cu lingurita.
E scump rau piticul tau!
Gripo depinde de fiecare femeie in parte cand revine menstruatia....asa ca nu ne ramane decat s-o asteptam!
Carmen acum ar trebui sa se vada pozele!In albumul Alesio si Nicolas-poze 2006!
Lullabay e normala o oarecare asimetrie intre testicole...dar pentru linistea ta si siguranta lui bb mai bine il vede un pediatru .Sunt super pozele!Chiar ca zici ca n-are par dar e dulce foc!
Osna super povestea nasterii!
Pupici!
Ioana de Alesio(08.10.2004)&Nicolas (17.09.2006)
Pagina Alesio&Nicolas
Povestea nasterii lui Alesio
osna spune:
ca veni vorba de menstruatie..azi inainte sa plec in oras am mai mers odata la wc si surpriza...aveam sange pe chilot,mi-am pus un tampon,acum incep sa cred ca mi-a venit ciclul caci are alt miros fata de sangele din rpimele zile dupa nastere.incep sa-mi pun aceeasi intrebare ca si gripo.am citit tot pe forum fete la care le-a venit dupa 2 luni dar la mine nu sunt decat 5 sapt jumate.cred ca luni imi sun hebamele sa o intreb ce si cum.
fetelor multumesc pentru urari si felicitari.
mami lili bine ai venit acasa!
poze matei
gudinde spune:
Fetelor,
Am si eu nevoie de niste informatii. Poate ma puteti ajuta. Va rog mult
Avem si noi un pui mic nascut pe 20 sept. Eu sunt matusa puiului. Azi a implinit o luna si am mers la dr care a masurat-o si a cantarit-o. A luat 850 grame si a crescut 1,5 cm. Dr a zis ca totul este bine, dar pe noi ne-a cam ingrijorat faptul ca a crescut doar 1,5 cm. Ni se pare putin. Voi ce stiti? E normal? Cam cat se creste in prima luna?
osna spune:
matei la controlul de 1luna avea 1500g si 2 cm in plus.nu cred ca este motiv de ingrijorare la numai 1,5cm.
poze matei
inni spune:
Ignatica iti trimit PM degeaba ca nu-ti va aparea link-ul ci va scrie "reclama".
Intra pe mail-ul comun si gasesti acolo.
Poze
Poze Ami
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)