Mamici de sept-oct 2006 (87)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Cami ...mai pot sa zic ceva cand eu si puiul tau avem aceeasi zi de nastere ??!!!

Poze
Poze Ami

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

pufymic Sincer nu stiu care e mai frumos Alesio sau Nicolas, sunt atat de dulci amandoi Si am vazut ca Alesio e baiat smecher are deja bratara la manuta

mamica de Mario (25.09.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Osna,

Multumesc pt raspuns. Parca mi-a mai revenit un pic inima la loc ca tare ma speriasem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Buna dimineata!

Mamilili, felicitari si bine ati revenit!

Sandra si gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Poze noi

Sandra si gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

microbu, ai o dulcica de printesa . Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa !!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mika_2702/album?.dir=/4894re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Neata fetelor!

Noi ne-am comportat inca o data exemplar, daria a dormit de la 23.30 pana la 5 dimineata. La 5 s-a trezit de durere de burti, de mancat a mancat numai la 7 dimineata. Incerc sa nu confund crampele de burtica cu plansul de foame.

Cricri, eu am mai scris: beau cafea decofeinizata, doar pt gust. Peste tot am citit si toti m-au sfatuit sa nu beau cafea cu cofeina. Nu vreau sa-mi agit micutza, mai ales ca eu nici in sarcina nu am baut niciodata cafea. Dar daca bb-ul tau nu este agitat dupa, nu stiu ce sa spun...

Adriana Mica, si eu o culc pe cocutza mea in camera alaturata, usa de la camera ei inchisa, la noi la dormitor usa deschisa. Cu toate astea ma trezesc la cel mai mic scancet, asa ca nu o vad ca un pericol. Doar ca este mai greu sa te trezesti, sa te duci la ea in camera.

Gudinde, Daria a crescut in prima luna 600 gr si 2 cm. Nu cred ca sunt motive de ingrijorare.

Inni, multam fain pt pm, scuze inca o data pt confuzie. Inca sunt socata de ce am citit. este absolut ingrozitor, nu stiu cum gaseste o mama forta sa treaca peste asa o tragedie.

Mi-a rasp cineva cu privire la molifta. Scuze, nu mai stiu cine (Mephala, cred..). Multumesc, aveam o alta impresie vis-a-vis de sluja asta pt ca este obligatorie si pt ca altfel iti este interzis sa intri in biserica, chiar si la botezul copilului tau. Inca asta nu mi se pare normal.

va pup, weekend placut! Iesiti la plimbare fetelor, va fi o super zi!

Roxana, mama de Daria (06.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Buna dimineata fetelor..
MamaLili bine ai venit acasa si refacere usoara...asteptam poze cu galusca..
Noi am fost ieri la pediatru pt ca Lucas are o iritatie pe fata de vreo saptamana(de ziua mea am papat tort si apoi i-a iesit) si ne-a dat Zyrtec 5 pic de 2 ori/zi...Am citit pe prospect ca se da si la nou nascuti dar mi-e un pic teama la un BB de 6 saptamani sa-i dau deja antihistaminice...Ce parere aveti? Pe el nu-l deranjeaza cu nimic fata...In rest suntem bine..iesim in fiecare zi in parc si e superb..ce bine ca am prins asa toamna frumoasa..NU il prea tin cu fetisoara la soare ca se tumefiaza si inroseste toata pielea pe fata lui , e si foarte uscata ca nu am mai dat-o cu nici o cremuta ori ulei, Lucas arata ca un mosulet....dar e mosuletul meu si-l iubesc de nu mai pot... va pup feteleor si sanatate tutror

Silvia mamica de Lucas-Daniel 9-09-2006

www.dropshots.com/new.php?userid=190258&cdate=20061001&cimg=8" target="_blank">pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acd2you spune:

buna tuturor si felicitari prospetelor mamici!
uite ca ne apropiem de sfarsit, mai avem putin si vom vedea colectia completa de bebei.
pentru ca suntem cam repetenti la calculatoare, am uitat cum se pun pozele, asa ca am trimis un e-mail cu pozele Teodorei Maria pe e-mailul comun. cum eu nu am reusit sa iau pana cum parola, va rog sa ma ajutati sa imi inscriu si eu bebita la miss contest, nu de alta, dar sunt si eu ca cioara aia tare mandra de puiul ei.
am si eu o intrebare: a mai pait cineva sa ramana fara lapte asa devreme? eu am avut laptic la tzitzi de duminica, iar de aseara, adica vineri, nu prea mai am deloc. oricum, aveam laptic destul pe zi, caci noaptea nu curgea mai deloc. nu e ciudat? beau si ceai pt. stimularea lactatiei, iau si nutrinatal, incerc sa mananc si sa beau multa apa, dar degeaba. si tare imi pare rau, caci bebita se stramba rau cand ii dau biberonul, mititica ar prefera sa stea nemancata, iar eu nu mai stiu ce sa fac.
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Hei mamici si bebici!

Ne laudam si noi cu POZE CHIAR DE AZI

Itzy-Bitzy
cu Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput