Mamici de sept-oct 2006 (87)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

quote:
Originally posted by osna

am uitat sa va intreb cat de des fac piticii vostri kaki?la fiecare masa? matei face seara lamasa de 11 apoi pina dimineata la 7 nu mai face.dar inainte in timpul zilei facea mai des iat ieri si azi numai de 2 ori ziua.oare e constipat?in astea 2 zile am mancat putin lichid dar ma baut apa si ceai.nu cred ca asta il afecteaza pe el.

Svetlana,mamica fluturasului Matei

poze matei

Pediatra mi-a spus ca sunt normale de la un scaun la fiecare masa pana la 1 scaun la 2-3 zile, asta pt. alaptatul la san, nu stiu mixt sau exclusiv formula.
David facea la inceput dupa fiecare masa si acuma face 1-2 ori pe zi, alaptat exclusiv la san.

Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006) POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Svetlana...hai ca m-ai emotionat...mi s-au umezit ochii
Multa sanatate.

Poze
Poze Ami

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

Emotzionanta poveste, Osna.Spune-mi, tzi-a fost greu sa nasti departe de cei dragi? Ma refer la parintzi, prieteni. Eu am inceput sa ma gandesc din ce in ce mai mult ca voi fi doar eu shi Dan, nimeni altcineva.Stiu ca sunt capabila sa ma descurc dar... parca as vrea ca mama sa fie shi ea langa mine...
Dana39wEmma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

OSNA, emotionant, intr-adevar, ca orice nastere de altfel, sau ca fiecare aparitie a unui ingeras pe lume.

DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
http://community.webshots.com/album/554276987vjVEbc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

mexxa stai linistita ca nu esti singura femeie care nu este ajutata de sot. Al meu il mai schimba cand il rog de pampers, il mai tine dupa papa la ragait, mai sta cu el dar nu foarte mult ca sa nu oboseasca. Insa noaptea doarme in dormitorul mic. Iar ziua am grija si de el pe langa copil, ii pun mancare in farfurie, strang dupa el... ce sa mai m-am pricopsit cu doi copii

Mirabelac A mai intrebat cineva pe aici si am spus si eu ca am sistem de supravegere care mi se pare MINUNAT. Pot sa stau linistita in sufragerie la televizor sau sa-mi fac treaba in bucatarie. E un aparat de la firma KNEISSEL.

Si eu dorm cu bebe in pat, mi se pare mult mai usor si practic, in patutul lui sta un ursulet, ca el nici ziua nu sta acolo. Il pun cand doarme in pat la mine, in landou sau in leagan.

danidani74 Stau cu o veioza cu o lumina difuza si am si o lampa de veghe din prima zi de cand am venit cu bebe acasa,asa macitit ca e bine. Ca sa nu aprinzi noaptea lumina cand bebe se trezeste sau trebuie sa-l schimbi e mai indicat sa ai o lumina mai slaba.

mamica de Mario (25.09.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

Fetelor, mi-am aruncat ochii pe lista cu gravidutze si am zarit-o acolo pe Tanima. Eu stiam ca a nascut, sau ma inshel...
Dana39wEmma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna fetelor,

Vad ca vorbiti despre cum dorm bebe-ii vostri. Se pare ca suntem singurii "inconstienti" care dorm in alta camera decat bebe; iar bebe doarme exclusiv in patutul lui(exceptand crizele de colici de seara, cand adoarme doar la mine pe burta). Noi intentionam sa ne luam sistem de supraveghere inainte de nastere, dar nu am mai apucat; tot sper sa isi faca tati timp sa mearga sa il cumpere(intrucat locuim in bloc de beton, nu putem folosi vreun sistem wireless, asa incat vom cumpara o camera si un minitelevizor pe care le vom conecta prin cablu). Oricum, lasam usile deschise si auzim cand incepe sa planga. Iar noaptea, folosim o lampa de veghe pe care o lasam mereu aprinsa. Vi se pare chiar atat de ciudat sau de periculos?

Cat despre ajutor de la tati, avem din belsug; din pacate cu timpul stam cam prost. Sotul meu vine in fiecare seara pe la ora21, ii facem baita impreuna, iar apoi, pe timpul noptii, el il hraneste si il schimba pe bebe, chiar daca ma trezesc si eu.

Adriana, mami de bebe Tudor zis "Dudu"
Varsta Dudu
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

inni trimite-mi si mie sinistrul link pe PM. sarumana

Ignatica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cpetrut spune:

Adriana, nu, nu cred ca e o problema ca doarme puiul in camera lui, atata timp cat e usa deschisa spre camera voastra ca sa-l puteti auzi imediat cand plange. Nici bebitza mea nu doarme cu mine in pat. Am fi cam inghesuite si cred ca eu n-as mai dormi de grija ei. Ea doarme in cosuletzul ei si nu pare sa o deranjeze.O singura data, dupa o criza de colici cu urlete, am adormit-o la mine pe piept si am stat asa vreo doua ore de am cam intepenit.

Am si eu o intrebare care probabil s-a mai pus pe aici: se poate bea o cafelutza dimineata ca eu sunt drogata si mi-e cumplit de greu fara ea. Am incercat sa ma las de mai bine de o saptamana si nici o schimbare in bine la bebe. De fapt nu aveam probleme cu somnul nici inainte, decat cand ne durea burtica, cam o data pe zi, spre seara. In schimb pe mine nu ma lasa durerile de cap si somnolenta. Credeti ca e o problema nessul meu de dimineata?

Cricri mamica si Iulia Teodora (09/22/2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Inni, of....cutremuratoare poveste...am vazut si pozele baietelului

Ioana, nu se vad pozele nici acum.

Osna, emotionant...sa-ti traiasca fluturasul!

Cpetrut, eu beau in fiecare dimineatza cate o cescutza de cafea.

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze

Mergi la inceput