Mamici de sept-oct 2006 (87)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns osna spune:

am uitat sa va intreb cat de des fac piticii vostri kaki?la fiecare masa? matei face seara lamasa de 11 apoi pina dimineata la 7 nu mai face.dar inainte in timpul zilei facea mai des iat ieri si azi numai de 2 ori ziua.oare e constipat?in astea 2 zile am mancat putin lichid dar ma baut apa si ceai.nu cred ca asta il afecteaza pe el.

Svetlana,mamica fluturasului Matei

poze matei

Mergi la inceput

noi la inceput cand ieseam la plimbare ne ciondaneam care sa mearga cu caruciorul,mi se parea ca numai el vrea si saracul voia sa ma ajute sa nu-mi fie prea greu.acum ies singura la pranz la plimbare ,cand e soare si abia astept weeken-dul sa iesim amandoi si sa mai conduca si tati.

poze matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

Inni, Osna .
Dana39wEmma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

OSNA, al meu face si la 2 zile o data, dar e hranit mixt, din cate stiu eu de la pediatra, orice combinatie e buna si normala.

Cat despre sotul meu... la inceput a avut si el o perioada in care nu ca nu ma ajuta, ba ma ajuta de fiecare data, baita numai impreuna, etc, dar am simtit eu ca ii vine greu sa-si asume ditamai responsabilitatea dintr-odata, asa ca l-am lasat o perioada, si, cand am simtit eu ca "merge" am avut o discutie mai aprinsa cu el, in care nu i-am reprosat direct, ci doar i-am strecurat cateva idei, si a inteles, ca nu e prost, si acum e ok. Toate astea nu au legatura cu dragostea lui pentru baiat, ca stiu siugur ca-l iubeste aroape la fel de mult ca mine (nimeni pe lume nu iubeste ca mama), dar barbatii nu trec prin starea de gravida, prin toate schimbarile hormonale si emotionale prin care trecem noi, si care sunt pregatitoare, pana la urma, la ei totul este la nivel mental, si uneori dureaza mai mult sa-si dea drumul, aveti incredere, ca totul va intra pe calea normala.

DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
http://community.webshots.com/album/554276987vjVEbc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare fetelor!

Ralu chiar vroiam sa te intreb(de ieri inca de cand am vazut poza cu pitica la san....dar n-am mai apucat sa intru) daca ai inceput sa alaptezi?Ca stiam ca Alexia papa formula...
Superba poza!

Despre tatici....al nostru e tare indragostit de piticii lui...si cand e acasa ma ajuta f mult...cu tot ce poate...cu ambii piticoti...cu mancarea....numai ca din pacate e mai mult plecat....

Despre Nicolas: papa cam la 3 ore, noaptea de 2 ori, doarme muult(comparativ cu Alesio in aceeasi perioada), plange cand face kk si cand vrea in brate(cam o data pe zi), in rest sta cuminte in patutul lui....doarme, iar cand e treaz urmareste cu privirea caruselul.Concluzia: am un inger de copil!!!!(de fapt doi....)
....si de la 2 saptamani plange cu lacrimi!

Am pus poze noi cu gongolinii in albumul Alesio si Nicolas de pe pagina lor!

Pupici!

Ioana de Alesio(08.10.2004)&Nicolas (17.09.2006)
Pagina Alesio&Nicolas
Poze Yahoo
Povestea nasterii lui Alesio

Mergi la inceput

INTREBARE: la cat timp dupa nastere apare menstruatia, daca alaptezi mixt?

Mergi la inceput

INTREBARE: la cat timp dupa nastere apare menstruatia, daca alaptezi mixt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

pufy, pai tocmai asta era surpriza. ca a luat tzatza! cand ma venit de la spital n-a mai vrut sa puna gura pe tzatza, si n-am mai chnuit-o ca urla ca din gura de sarpe cand ii puneam tzatza la gura. si acum vreo 2 zile urla de foame si ta-su nu mai reusea sa-i pregateasca biberonul de grabit ce era. ii zic eu lu' fii-mea: hai, poate-ti bag tzatza in gura! si chiar am incercat! s-a repezit cu o pofta spre ea si vreo 10 min nu i-a mai dat drumul si a supt cu o pofta de nu-mi venea sa cred! mi-au dat lacrimile! si de atunci o ia cand are ea chef! cert e ca eu voi incerca de acum in fiecare zi! indif cat de putin suge! ea papa tot formula de fapt ca nu-i ajunge nici pe-o masea laptele meu dar...intentia conteaza!

raluca de alexia-maria
pozishoare
cresc pe zi ce trece...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Acum am pus pozele!

Pupici!

Ioana de Alesio(08.10.2004)&Nicolas (17.09.2006)
Pagina Alesio&Nicolas
Poze Yahoo
Povestea nasterii lui Alesio

Mergi la inceput

Pentru ca am putin timp liber si fluturasul meu doarme ca un ingeras chiar sub ochii mei,m-am gandit sa va povestesc cum a venit pe lume el,matei dragostea noastra mica.
Dupa 6 luni in care am tot citit pe la aspirante si ma rugam de fiecare data sa-mi intirzie in ianuarie,chiar cu 2 zile inainte de a implini 27 de ani am facut testul si surpiza 2 liniute.am cumparat 2 teste sa fiu sigura,tati ma rugase sa nu le fac pina nu vine si el de la piata,dar dupa ce a plecat pe usa nu am mai rezistat.cand am vazut liniutele mi-a crescut inima…in sfarsit se implinise dorinta.era cel mai frumos cadou care-l puteam primi de ziua mea.am avut o sarcina super usoara,am dormit mult si am luat vreo 22kg dar ce conta,la fiecare control aflam ca este bine,sanatos si totul este asa cum trebuie sa fie.pe la 7 luni am fost in concediu acasa,cald,soare si eu uriasa,ne-am intors,ne-am mutata in casa noua si i-am pregatit camera si hainutele.acum nu ramanea decat sa vina pe lume sanatos.in sinea mea imi era o frica de nu va pot spune dar ma inbarbatam singura,trebuia sa reusesc.
In 10 septembrie am avut contractii dureroase toata ziua,noaptea la 2 nu am mai rezistat si am plecat la spital cu george,mi-am facut un CTG si m-au trimis acasa ca nu eraau contractii de nastere desi mie asa mi se pareau…dureroase la maxim.moasa,o draguta si jumatate mi-a spus ca daca sunt din 5 in 5 min sa vin din nou.am luat pastilele ce mi le-a dat si am reusit sa dorm cateva ore.in 11 la fel contractii,acum erau din 5 in 5 min,george era la servici,ma suna din cand in cand sa vada ce fac.notam pe hartie cand aparea o contractie…eram sigura ca pina seara nasc,nu am putut manca mai nimic,eram numai cu ochii pe ceas.seara am mers din nou la spital,cand am ajuns in parcare…nimic,nici o durere.am intrat totusi si am facut din nou CTG dar iarasi m-au trimis acasa…nu eram dilatata,nu erau contractii de nastere.mi-au dat 2 supozitoare si 2 pastilute din plante.in 12 aveam programare la medicul meu care imi spusese cu o saptamana inainte ca sigur ne vom mai vedea la cum arata colul.
Pe 12,noaptea la 3 nu am mai rezistat de durere si am plecat din nou la spital,cred ac se saturasera de mine dar voiam ceva contra durerilor,nu dormisem ca omul de 3 zile si ei ma calmau ca astea sunt nimic pe langa ce urmeaza.totusi m-au internat,dimineata urma sa ma vada medicul de garda la 8 si sa vedem ce facem.oricum nasteam normal,de cezariana nici vorba.mi-au dat iar cunoscutele supozitoare,o sticla cu apa fierbinte pt spate si am reusit sa dorm noaptea.dimineata la 8 eram dilatata 5 cm,apa nu mi se rupsese,m-au pus sa-l sun pe george ca azi era ziau cea mare,urma sa nasc.
m-am bagat in salonul cu stelute pe cer si mi-au pus perfuzii pt a avea contractii.prima data a venit o studenta si mi-a bagat perfuzia gresit,a venit moasa,mi-a cautat venele cateva minute si mi-a bagat ea ,dar tot gresit,in sfarsit a venit medicul si mi-a instalat-o in mana cealalta.aparatul se bloca,suna mereu ca nu curgea lichid,eu singura in camera,gicu pe drum spre spital…ma si gandeam ca incepuse prost ziua.
Am hotarat ca vreau epidurala ca erau prea dureroase contractiile.mi-a facut medicul injectia si mi-a dar o siringa de solutie,dupa 10 minute am mai cerut una si dupa o ora si pe a treia.gicu era mereu langa mine,ma tinea de mana,imi aducea apa sa beau si comprese cu apa rece pe frunte.nu am simtit durere la contractii,doar in punctul lor culminat nevoia sa imping.dupa cateva ore in care asteptam sa-mi spuna ca se apropie il aud pe gicu:PUIU HAI IMPINGE CA-I VAD CAPUL.cu ultimele puteri ce le-am mai avut am impins si l-am vazut.imediat a inceput sa urle si mi l-au pus pe piept.imi tremurau mainile si picioarele dar il aveam in brate,ii simteam inimioara cum bate si a mea care batea de 10 ori mai repede de emotie.l-am tinut in brate in timp ce o tanti m-a cusut.gicu i-a taiat cordonul,l-a luat in brate si s-a dus sa-l cantareasca si masoare.avea 3310g si 52 cm.l-au fotografiat,imbracat si apoi ne-am dus toti 3 in alta camera unde am stat singuri 3 ore.moasa a venit si m-a invatat sa-l pun la san.imediat a inceput sa traga lacom laptic.muream deja de dragul lui,am uitat orice durere avusesem pina atunci.
Acum avem 5 saptamani,suntem mari si mami cu tati nu se mai satura sa se uite la el cand doarme.este fluturasul nostru iubit pentru care ne dam viata.

Ma bucur ca ati avut rabdare sa cititi
[size=3]

poze matei

Mergi la inceput