Mamici de sept-oct 2006 (87)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Gripo ..ti-am trimis totusi si tie pe PM

Poze
Poze Ami

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

Mirabelac, Microbu, Roxana01, bb ralukutza pt. rasp. Se pare ca tre` sa ma harnicesc si sa cumpar o veioza. In ceea ce priveshte simtzurile...sotzului i s-au "ascutzit". Unde pana nu demult dormea "lemn-Tanase" noaptea, acu` de fiecare data cand ma invart in pat sare ca ars shi ma intreaba "gata, plecam la spital? Sa ma imbrac?" Sa mori de ras nu alta.
Dana39wEmma

Mergi la inceput

Dani hai sa-ti raspund si eu ca sa-mi dai si mie un pupic. Eu n-am nici o veioza. Am un lampadar pe care-l aprind doar cand o schimb.Noaptea ma duc la ea pe intuneric. Nu e bezna la ea in camera pt. ca nu trag ruloul pana jos tocmai in ideea de a nu face intuneric de sa-ti bagi degetele in ochi si nici nu cred faza cu "se sperie de intuneric" pt. ca in burta numai in intuneric a stat si ei acum nu au notiunea de frica. Nu constientizeaza ce e aia teama.
Asa..si o vad in patut..daca regurgiteaza verific punand mana pe paturica langa gurita..daca a facut kk...ma aplec si miros...nu o ridic decat cand plange sau e nevoie sa o schimb

Poze
Poze Ami

Mergi la inceput

Ileana...misto raspunsul cu "posibil" si "probabil"...dar te linisteste cuvantul "resorbit" .
Partea ciudata e ca....cred ca puteai avea gemeni , ca ma gandesc (cum a zis si Simona) ca poate cand ai ramas cu Ilinca s-a fecundat si ovulul de la cealalta trompa...dar n-a mai avut timp sa ajunga....
Oricum e sigur ca n-ai nimic. Insa ma distreaza cum elibereaza astia buletinele cu rezultate. Adica ...tot nu sunt in stare sa zica ceva concret..decat "posibil" si "probabil"

Poze
Poze Ami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simkat spune:

Buna fetele si sa va traiasca bebeii nascuti sau nenascuti!
Sunt si eu o mamica de ianuarie-februarie 2007 si mi-am ales ca maternitate CFR2. Tocmai mi-a trimis o prietena un mesaj prin care imi spunea ca este un jeg si o mizerie de nedescris si nici urma de paturi cu telecomanda (asa am citit pe net inainte de a lua decizia).
Intrebarea mea este, a nascut cineva acolo, asa este cum imi spune ea?
Asta a fost primul criteriu dupa care m-am ghidat cand am luat decizia de a naste acolo, dupa care am cautat un medic foarte bun si uite acum, ea mi-a spulberat totul! Eu nu am fost in saloane (greseala mea) si acum mi se pare prea tarziu sa imi schimb medicul si implicit, maternitatea.
Orice sfat din partea celor care stiu conditiile de acolo este binevenit!

22+ cu & Raducu(19.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

INNI, am luat pana la urma de pe mailul comun, ca pe pm imi aparea raclama...etc, insa si pe mail, cand m-am uitat eu de dimineata, in loc de link-uri, sau ce trimisese fiecare apareau doar niste hieroglife, cred ca tot o dereglare a site-ului. Oricum merci, si ingrozitor, eu chiar nu-mi pot imagina cum reusesc unii sa treaca peste nenorocirile astea. Tre sa fie o durere de neimaginat, neomeneasca.

DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
http://community.webshots.com/album/554276987vjVEbc

Mergi la inceput

Cred ca te intareste Dzeu in momentele alea si treci pana la urma peste ele..ca n-ai incotro.
Intr-adevar...cumplit.

Poze
Poze Ami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

clar a fost ceva in aer, piticul a adormit cu greu si se trezea urland, sunt chiauna, noroc ca totusi am prins vreo 2 reprize de somn de 2 ore legate
acum e si el chiaunit de somn si doarme la mine in brate si nu reusesc sa il pun jos, urla.
piticul meu inca mananca din 3 in 3 ore si ziua si noaptea.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

quote:
Originally posted by danidani74

Buna dimineata.De`, inca gravida, ma pot lafai in bratzele lui Morfeu....
Fetelor, spunetzi-mi, voi tzinetzi vreo mica veioza aprinsa toata noaptea ca sa-l putetzi supravegea pe bebe? Eu o voi tzine cu mine in camera intr-un coshuletz, dar noaptea e intuneric rau in camera.
Ma gandeam ca din ziua in care devii mamica de-a binelea tzi se ascut toate simtzurile inclusiv vederea.
Dana39wEmma

dana eu il culc pe matei de cand am venit acasa cu el in alta camera fata de cea in care dormim noi,cei drept e cu trecere si sting becul dupa ce adoarme.ma trezeam la inceput si daca facea cea mai mica miscare,acum ma trezesc numai cand cere sa manance noaptea la 3.de multe ori la 3 fara 5 ma trezesc si ma duc sa vad daca el a deschis ochii.eu ziua dupa plimbarea de la 1-2 dorm cu el 1-2 ore ca altfel as fi rupta.

oricum sotul cand vine de la servici si sambata si duminica se ocupa de matei,schimbat,culcat si tot ce tine,ma cheama numai cand e cazul sa alaptez si asa am si eu timp de som si sa ma refac putin.

Svetlana,mamica fluturasului Matei

poze matei

Mergi la inceput

Sa spun si eu despre sotul meu : fac parte din categ celor care sunt ajutate din plin de el...cand e acasa. Dupa serviciu...ma ajuta cu tot ce vreau eu..tinut in brate, eructat, schimbat...baita i-o facem amandoi.
In schimb noaptea ma prezint doar eu la copil . Pt.ca doar se alapteaza atunci si nu e nevoie si de el.
Sunt foarte incantata si ma bucur ca ma ajuta. Conteaza si pt. mine si pt. copil si pt. relatia tata-copil de mai tarziu.
Si chiar ii face placere sa stea pe langa fetita lui. Il vad eu si mi-a si spus-o.

Poze
Poze Ami

Mergi la inceput