All about Constanta (81)
Raspunsuri - Pagina 6
mamacita spune:
madaluta,sa nu-ti para rau,ca-mi place ce facInitial,dupa nastere,bebelusul este urmarit de medicul de familie si de neonatolog.apoi,eu ti-o recomand cu caldura pe dr.Leu,buna profesionista si draguta.Mi-e mai greu sa-ti spun unde o gasesti,probabil la Poli cu plata,noi avem altfel de contacte
Mamicilor patite in sfera ORL cu copiii,ce ORL-ist imi recomandati?Alexutu mi-a prezentat,incepand de asta-seara,semne de otita externa si vreau un consult de specialitate.Multumesc anticipat.eu,de exemplu,aveam incredere indr.Laza si dr.Dinca pentru adulti,dar la copii...
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
jone spune:
Madamsadamy .....
eu nu stiu ce e cu mine...mananc de sparg si nu ma satur.si ce ma mira ca nu reusesc sa ma abtin.si nu de alta dar am dat jos de pe mine surprinzator de mult.
am facut niste analize si ptr fisa medicala m-au intrebat ce greutate am si eu am zis 85 ...si la cateva zile cand am gasit si eu un cantar serios...am vazut ca aveam 80.
si acu mananc!cred ca sunt lovita in freza!mananc chestii care de obicei nu ma uit la ele.bleah!
in avantul meu culinar sa stiti ca am facut ardei umpluti ptr prima data!
pupici
ps. azi alex a reusit sa cada in reluare si si-a julit gingia rau.mi se face rau numai cand imi aduc aminte.
jo si alexandra
"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"
nastasie spune:
neata.am facut ieri vaccinul la cresa.a facut putina febra peste noapte.
roxa, mersi.chiar ca e mare realizare.si la cresa le-am spus sa nu i-o mai dea.voi ati scapat?
va pup pe toate si sanatate multa tuturor.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
lizuca spune:
'neatza, duduci.
Mamacita, doctorita Balasanian, orl-ist de copii f.bun, are cabinet undeva pe str.Farului.
Adriana, bine ca ati scapat doar cu atit. Si bravo pentru suzeta. Curind o sa renuntati si la pampers. Cresa face minuni, o sa vezi...
Tatiana, voi v-ati intzepat deja?
Noi ne pregatim pentru o serbare duminica, de Ziua Marii Negre. Gradinita Alisiei participa cu copii costumati in teme marine. I-am facut o rochita de sirena, am muncit la ea de mi-au iesit ochii, dar protagonista e super-multumita, asa ca-i astept cu nerabdare evolutia. Altfel... e sanatoasa, vesela, guraliva si f.f.cocheta - ma ucide in fiecare dimineata cu alesul hainelor (ta-su ii spune "teroarea roz", fiindca prefera cu obstinatie culoarea asta). Are deja mai multe tzoale si pantofi decit noi doi la un loc.
Azi se anunta caldura mare. Iar eu mi-am pus cizmele ca fraiera, ieri imi inghetasera picioarele in pantofi...
Va pup, s-aveti copii cuminti si sanatosi!
roxanaz spune:
neatza buna
Adriana felicitari pentru vaccin, va fi bine, ca trece febra rapid cu niste paracetamol. noi? nuuuuu! suntem inca copii mici la acest capitol!
Mamacita in manuta....si noi anul trecut. sa il faca in alte locuri. orl-ist ptr copii il recomand pe dr Loghin. are cabinet pe heracleea, in tomis nord. multe fete isi duc piticii la el si e tare ok. sper sa nu fie nimic la Alex!
Jone hihihihi un test ceva faci? poate...vedem doo liniute . refacerea rapida Alexandrei!
ma scuzati ca eu sunt atat de fuga si azi, plec maine la bucuresti la alt congres....penultimul anul asta! sincer abia astept sa se termine ca nu mai poc .
o zi frumoasa tuturor!
Cornelia spune:
Buna!
Sa nu ma dati disparuta. Am mai citit una-alta, dar sunt intr-o continua criza de timp la birou, iar acasa, nu stiu de ce, nu mai pot intra de DC.
Cristina, m-am gandit mult la voi. Am "simtit" ca ati fost plecate. ma bucur mult de tot ca Mariuca e bine. Multi pupici de la noi.
Multa sanatate bolnaviorilor!
Si Maria sta acasa de doua zile. Tuseste de aproape o luna, fara alt simptom, de genul: doua-trei zile tuseste, alte duoua e mai bine. Dar de trei zile s-a agravat si varsa noaptea din cauuza tusei. Am luat toate siropurile posibile, dar, din pacate am ajuns la antibiotic. Nici nu stiu daca e bine sau nu, dar d-rita noastra da f. rar antibiotic, asa ca sper ca e ok.
Cu gradinita e f. bine, se duce cu drag si nu avem probleme.
Stefan e mare, blond , frumos, vorbaret si f.f. obraznic. Ma gandesc serios sa il dau la cresa din primavara, ca a imbolnavit-o pe mama. Numai cand ii striga numele, o apuc apalpitatiile. Pe ea o chinuie ziua si pe mine noaptea, nici nu stiu de unde atata energie pe el. Nu stiu ce are. Am dar vina pe canini, dar au iesit si astia, asa ca astept sa creasca si poate se va cuminti.
Pe de alta parte, e clovnul casei. E mare fan Cleopatra Stratan. Canta si el cu ea. Si raspunde la intrebarea "cum te cheama?": "Ghitza" . Crede ca este fetita si spune foarte afectat si rusinos ca bebe e "tititza" si face o groaza de alte glume involuntare.
Maine plec in Poiana la un curs. Sunt ingropata in hartii la birou si nu stiu daca o mai scot la capat, asa ca nu stiu cand va mai scriu.
Pupici si multa sanatate!
Am ratat si eu niste urari de la multi ani. La multi ani Teo! La multi ani Dinu! la multi ani Bianca! La multi ani Aura! La multi ani si bine ai venit pe lume, Stefania!
Liris, ce mai faci? Cum e cu bebe mic?
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
roxanaz spune:
Cornelia ce bine ca mai dai si tu un semn de viata! super distractie cu Stefan...deci e glumet tare . pupici si sanatate Mariei! iar tie distractie placuta la poiana ai grija ca e friiig!
gagici va pupez pe toate, ca pana plec maine dimineata am si 15 musafiri si tratatiile de terminat. asa ca ne auzim cu bine duminica....sa fiti cuminti!
mamacita spune:
Multumesc pentru raspunsuri lizuca,roxanaz,tatiana!
Am fost deja la dr.Laza.Am fugit intre doua operatii,i-am luat pe Alexut si pe"boneta"din parcarea spitalului[ei fiind in parcul de la capela,doar au traversat]si tup!direct la orl-ista.Alexutu'are o otita externa asa cum banuisem de ieri,dar vestea buna este ca e doar inflamat,n-a apucat sa faca vreo colectie nici seroasa nici de alt fel,ca i-am sarit la jugulara cu paracetamolNe-a dat picaturi,3 zile,si in rest e ok,fara polipi,amigdalita etc.
lizuca,tare imi place cum descrii"teroarea roz"Eu eram la un moment dat tinta glumelor semi-ascunse ale unor colege de facultate,pentru ca intotdeauna mi-au placut culorile in general,cele pastelate in special,accesorii stralucitoare,in perioada aceea in care in mare voga era negrul.Dar cum sunt un fel de catar,dar asortat,eu am continuat sa port ce imi placea
roxa,15 musafiri?!!!Ce sarbatoriti?Si ce-i cu congresele astea in lant,ce specialitate ai?Ca noi la unul-doua congrese cand lipsim,ne sar chirurgii in cap ca"toata ziua congrese,noi cu cine mai operam?!".cred ca esti terminata de oboseala...Eu iti doresc o saptamana tonica!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
July spune:
Multumesc!,tuturor care v-ati gandit macar ptr.o clipa la mine,la Teo.Da,Crix,Parascheva mi-e numele de botez si tin sa-ti multumesc din suflet ca ti-ai adus aminte de asta.Am sarbatorit cu mare fast ziua mea,ziua Teodorei,ziua casatoriei noastre.Iar sotul meu mi-a facut cel mai mare cadou aducandu-mi sa-mi fie alaturi prieteni dragi uitati intr-o camaruta a sufletului.Oameni ptr.care-am suferit enorm ca-mi lipsesc.
Crix,nici noi nu-i facem Teodorei vaccinul antigripal,ii dau granule homeopate din vaccinul 2006-2007.Pana se termina sezonul rece.O mai imunizez cu miere si catina,oscillo-,vit.C.Alexia respira mai bine dupa operatie?
Tania,succes in cautarea de tineri profesionisti buni la toate!Pacat ca nu vom putea beneficia si noi de ei,tot asa vom sta cu Julianul pana se vor hotari sa-l caseze.Si mie mi-ai facut impresia ca vorbesti protocolar,sper ca functia sa nu te schimbe ca pe multi altii.
mamacita,ce de intamplari!Nu vreau sa ma gandesc cum as fi procedat in locul tau la faza cu acea cazatura din parc.As fi izbucnit in plans!Ma bucur ca n-au fost urmari!Dr.Laza este cea care-mi inspira si mie incredere,insa n-as dori nimanui sa vada ce vad eu in sala lor O.R.L.Am admirat si eu colectia de toamna-iarna a lui Alexutu'!Noi nu suntem atat de preocupati de garderoba Teodorei caci se preocupa mititica singura!Ca si Alesia Lizucai isi asorteaza imbracamintea,mai nou de cand merge la gradi- vrea sa se-mbrace mai ca domnisoarele,tocmai ea care credeam ca toata viata va fi un baietoi! Cam banda rulanta avem si noi,mai mult in sala 2,ca-n sala 1 e una si buna!...Doar anestezia stie!
Roxa este modesta si nu-si spune functia,este prima noastra directoare stiuta.Am vazut-o si la t.v.la Congres.Am fost atat de mandra de ea!
Cornelia,ultima oara am scos-o pe Teo dintr-o tuse ca a Mariucai cu Erdomed,merge f.bine cu antibioticul,se absoarbe mai bine la nivel pulmonar.La noi a functionat si fara antibitice.Intreaba dr.pediatra.Si i-am mai dat si sirop din muguri de brad.
Lizuca,Teo este f.bine cu gradi-.Suntem fff.multumiti,chiar ma gandeam zilele trecute cand imi ziceai ca dac-ar fi sa se desfiinteze gradi- te vei duce dupa d-nele educatoare cu Alisia.Mare dreptate-ti dau!Observam un salt spectaculos,ne uimeste cu memoria.Stii cum ii pedepseste d-na Nuti pe obraznicuti?ii trimite la bucatarie sa indoaie servetele!Alex si Carlo sunt in top!murim de ras cand ne da raportul la tot!
Oana, viteazului!
si viteazului lui Mav!Am vazut poza,nu mi-a venit sa cred ca se poate si-asa la injectii!
si micutei gospodine care dadea cu aspiratorul!Si finutilor Danei,si lui David,Biei,Pat!Am vazut toate pozele.
Sanatate si multa putere noilor mamici,Caty si Liris,sa va traiasca si sa va fericeasca toata viata micutii vostri!Si cat mai putine nopti nedormite!
LA MULTI ANI!si musulmancelor mele de Bayram!
Va pupam,July i Teo
sinzi_ana spune:
La noi a venit de 2 zile frigu!!!!!
A fost super cald, si intr-o dimineata cand am deschis usa sa plecam la gradi ne-a izbit un frig ca nu stiam ce s-a intamplat!!!! A venit chiar peste noapte!!!
De fapt dimineata e frig (sau ne-am obisnuit cu caldura si la putin vant rece ne clantane dintii) si la pranz se face tocmai bine si placut!!!!
Amuzant a fost ca toti copilasii de la gradi erau imbracati ca de iarna si spuneau ca vine iarna (aveau si caciuli si fulare) si afara era racoare, dar nu au scazut mai mult de 23-25 de grade!!!!!
July, David nu spune nimic de gradi...rar il mai trag de limba (ca stiu evenimentele de la educatoare) si greu isi da drumu!!! Si imi povesteste in engleza...uf...sper sa nu o prefere lb romane!!!!
Mamacita, sanatate multa lui Alex!!!! CAre e diferenta intre cea externa si interna??? Ca si David abia acum vreo 2-3 sapt a facut prima otita...si ne-au tratat cu antibiotic... (se poate si fara???)
Tatiana, poate ingrijitoarele de la cresa stiu unde este cercelusul!!! Noroc sa il gasiti...Felicitari gazei pt laudele de la cresa!!!
Cornelia, sanatate Mariei!!! Pupici lui Stefan cel zbantuit!!!! Poate il compari cu Maria care este mai linistita si ti se pare mai obraznic, dar sa stii...ca cam asa sunt baietii (si multe fete) "zbantuiti"!!!!
Roxa, mama....ce de musafiri!!!! Drum bun si distractie placuta!!!
Gabi, vrem poze cu costumatia!!!! Si la noi la gradi sunt multe fetite care de Halloween o sa fie sirene!!! De abia astept sa ii vad pe toti costumati!!!!
Cat despre tzoale...desi David habar nu are ce pune pe el (il mai apuca si pe el din cand in cand scandalu) si el se lauda cu o graderoba variata...mama tzacanita!! (si mereu ma felicit ca nu am fata!!!! haha!!!!)
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
Imagini...fotografii