All about Constanta (81)
Raspunsuri - Pagina 7
nastasie spune:
neata, fetele.
roxa, si eu sincer i-as mai fi lasat suzeta ca poate nu ar mai bea asa mult ceai.acum ii fac seara ceai de pin, care are gust naspa, dar tot bea mult peste noapte pana se uda la piele.azi noapte la 2 il schimbam.a facut putina febra ieri noapte de la vaccin si atat.
pup pe toate si toti copiii dragalasi.si eu ieri am murit de cald.a fost superb.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
Madamsadamy spune:
Felicitari Bia ,ptr reconstituire.
LA MULTI ANI!!!!!, pentru sotul Taniei, care si-a aniversat ieri ziua de nastere(azi manac tort, na na na na na na ). SA fiti fericiti, copii sa va aduca numai bucuri, si sanatatea sa se citeasca pe fetele voastre.
Stie cineva ceva de MAdalina?
Am mai ramas datoare cu cateva poze de la majorat. Le voi pune imediat.
Jooooo, vrei sa ma ucizi?
Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy
Oana spune:
Buna fetele. Si "La multi ani" celor cu numele de Dumitru, Dumitra!
Tatiana dar tu nu mai lucrezi? Acolo la firma aia de mediu unde ziceai?
Cornelia si eu ma bucur ca ai mai scris chiar daca esti f ocupata, ce dragut trebe sa fie Stefan. Multa putere mamicutei tale! Si distractie placuta la cursul de la munte. Misto sa te trimita la cursuri tocma' in Poiana!:0)
July, imi pare bine sa mai aflu si despre voi. Pupici Teodorei care cred ca acum e ditamai d-soara.
Noi mergem la gradi dar din cauza faptului ca am intarziat anul asta am pierdut patul. Au mai venit inca 6 copii in plus fata de anul trecut si e cam inghesuiala. Noroc ca poate sa il ia bunica la pranz ca daca nu a zis educatoarea ca ii culca si cate doi daca nu au loc in paturi. M-am cam speriat de faza asta, dar pana la urma m-a linistit educatoarea ca o sa aiba grija daca nu poate vreodata sa vina buni sa il ia il va culca ea undeva ca doar nu se duc toti copii in fiecare zi. In fine si-asa el nu mai voia sa doarma la gradi facea nazuri pe tema asta. Mai bine doarme la buni pana la 4 cand ma duc eu sa-l iau. A! Si au inceput si optionale adica engleza si gimnastica pe care le fac de 2 ori pe saptamana. Tot cantam "Jingle bells" ca sa o invete pentru serbarea de Craciun. Refrenul il stie bine, dar strofele nu stiu daca li le-a zis d-na eu i le cant si pe alea pt. orice eventualitate.
Pentru cele care o stiti pe Laura (laura111), Vlad este in clasa I la sc.7 in aceeasi clasa cu nepotelul meu (baiatu' lu' sora-mea) si fac bastonase de zor..:) Ce circ a fost la inceput ca al meu voia si el la scoala ca si varu-sau, dar pana la urma a inteles ca el mai trebuie sa mearga inca la gradi vreo 3 ani ca altfel nu ne primeste la scoala daca n-am terminat gradinita..
Va pupez,
Ontica Camelia spune:
Buna seara!
"La multi ani" sarbatoritilor zilei "sf. Dumitru".
Noi de o saptamana il tot serbam pe tati al nostru, pe www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20061024&ctime=103501" target="_blank">17 varsta, iar acu' ziua numelui. Rasfat la maxim. Distractie fara sfarsit
Multa sanatate prichindeilor si nopti linistite mamicilor (fara reactii la vaccinuri).
o seara super tuturor.
poze cu noi
Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)
mamacita spune:
quote:
Originally posted by sinzi_ana
Mamacita, sanatate multa lui Alex!!!! CAre e diferenta intre cea externa si interna??? Ca si David abia acum vreo 2-3 sapt a facut prima otita...si ne-au tratat cu antibiotic... (se poate si fara???)
Otita externa se trateaza fara antibiotic,cea medie se trateaza cu antibiotic.Diferenta de localizare si complicatii posibile.Scuze de telegrafie,dar sunt contracronometru
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
jone spune:
da dana ti-am pus gand rau.
ni s-a stricat masina.asha de naspa e! si mai si trebuia sa plecam la braila.mama m-a scos deja din testament.
alex are preocupari noi.cere "bannnnn!bannnnn!" sa-i dam bani.si apoi pa!pa! sa mergem la piata sa cumpere.
pupici
jo si alexandra
"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"
iulyp spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor de luna asta(si cu ocazia numelui de Sf. Paraschiva si de Sf. Dumitru, si cu ocazia zilei de nastere)
Noi suntem bine, multumesc lui Dumnezeu. Nicoleta merge in cntinuare la cresa si de cand si-a schimbat grupa ii face placere sa mearga, iar Andrei creste siabia astepata sa vina surioara de la cresa ca sa aiba dupa cine sa-si roteasca ochisorii.
Eu vreau sa ma apuc de sport ca am ramas cu 10 kilos de care nu pot scapa de nici un fel. Dupa fata am revenit repede la forma initiala insa acum am ramas o ditamai balenuta. Stie careva vreun club de fitness care sa aiba program pana pe la orele 21 ? Va rog din toata inimioara sa imi spuneti si mie ca deja incep sa ma urasc pt. cum arat si tare nu-mi place cand nu ma mai suport.
In rest toate cele bune si multi pupici de la noi.
iulyp spune:
Uau tatiana. Multumesc mult de tot. Trimite-mi si mie pe PM nr. tau de tel. sa vb. mai multe. Eu vreau sa merg si cu sotul, sa ne impulsionam reciproc sa nu abandonam. Am incercat acasa sa facem miscare ca avem banda de alergat si greutati(gantere, bare) dar spatiul e prea mic(probabil cunosti apartamentele de pe str. Topolog de langa salvare) iar bebeii ne submineaza incercarile pe rand cand unul cand altul. Asa am ajuns la concluzia ca daca vrem sa facem ceva trebuie sa mergem la o sala.
Tatiana vezi ca iti trimit si un PM.
mav spune:
Ati fost harnicute la scris! Am citit tot si am comentarii pt fiecare, dar stau rau cu timpul... scuze!
Camelia, sa-ti traiasca sotul si micuta cantareata (e o dulcica! dar asta oricum nu era o noutate!)!!!!
Tatiana, super si Bia!!!!! Cum le stiu astia mici pe toate!!!!!!!!! Auzi.... "pash-pash-pash"!!!
Ieri i-am scos branula lui Sebi, nu mai facem injectii. A inceput sa manance iar bine. Nu mai are nici puroi, nici "rosu" in gat, desi amigdalele au ramas cam mari (dupa mine!). (Pt cine se pricepe: astea se mai "retrag" sau raman inflamate?!???)
Pediatra lui Sebi ne-a zis sa nu-i facem vaccinul antigripal nici anul acesta, ci sa-i dam Oscillococcinum (nu stiu daca am scris bine), juma de doza (parca?!), pe saptamana.
In rest, continuam schema de Luivac.
Azi-noapte, atat de mult s-a frichinit Sebi, ca a reusit sa cada din pat, ca o ghilea, drept.... in cap!
Si pt amuzament:
Cat a fost bolnavior (doua saptamani), am stat amandoi acasa. Acum nu mai vrea nicicum sa mearga la gradi, ma urmareste peste tot si prefera sa mi se suie in brate:
-Mami, e asa bine la tine!!!
-Sebi daca tot vrei sa fii mereu cu mine, ce-ar fi sa te bag la loc in burta, sa te iau peste tot cu mine?
-Mamiiii, dar eu nu sunt prea mic!!!!!!!! Nu incap la tine in burtica! Nu vezi ce maaare sunt!? Uite, sunt aici!!!!!
Ne alintam inainte de culcare: pupa mami ochisorii, pupa mami obrajorii, ....., pupa mami buricutul, .....
-Mami, nu-mi manca putza!!!! () Putza mea nu e de zacăl (zahar)!!!! Putza mea nu este de mancareeeee!!!! Putza mea nu este delicioasa!!!!
Din seria "Uite ce harnic sunt eu! Stiu sa fac taba (treaba)!":
Strange o punga uitata pe birou si o aseaza intr-un sertar, la bucatarie....
-Mami, aici stau pungile! Aici este locul pun-gi-lor, vezi!? Pungile nu stau pe birou! Pe birou stau tas-ta-tu-ri-le !!!!!!!!!!!!!!!! Asa tebe fie! Am zis eu!
(Cand nu pronunta bine un cuvant, eu i-l repet pe silabe, iar el il silabiseste atunci cand vrea sa fie "auzit si inteles"!)
Va pupam si va uram un weekend placut!!!!!!!!!!!
Vic & Sebi (04.02.2004)
mamacita spune:
In modelul telegrafic de exprimare,am uitat sa urez LA MULTI ANI Dumitrilor[si posesorilor de nume derivate]!Ma rog,la noi a fost mai trist,s-a facut pomana ptr.fratele mamei,singurul Dumitru de la noi din familie,care a murit anul trecut...
mav,esti criminala,cu Sebi al tau cu tot,am ras de mi-au pleznit cusaturile!
julyp,sa-ti traiasca minunile si sa ne spui si noua daca ai sters cu succes urmele kiloase!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png