All about Constanta (81)
Raspunsuri - Pagina 5
mav spune:
Abia acum am observat ca ultimul mesaj de la capitolul anterior, a fost postat de Crixia (probabil ca nu observase noul capitol):
quote:
Originally posted by CRIXIA
N-am mai intrat de cateva zile, am ramas in urma cu cititul!
Caty, sa traiasca cavalerul! LA MULTI ANI DINU!
July, cu intarziere iti spun LA MULTI ANI PARASCHIVA! LA MULTI ANI TEO! Asa e? Sper sa nu ma insel!
Babyyy, cu placere! Ai gasit raspunsul la prb documentelor? Dar hainute de bb ai gasit?
Mamacita, pupicutzi multi lui Alexutzu accidentatu’! Te inteleg prin ce ai trecut! Eu imi amintesc palpitatiile unei cazaturi asemanatoare pe niste trepte(la vale) concretizate ca la voi, cu o julitura la buza. Sanatate multa! Si noi stam la volan, nu doar baieteii, si la fel, cu greu coboram. Norocul, locuim in zona spitalului si se aud sirene de ambulante, iar fetei ii spunem ca este politia! Ce mincinosi suntem!
Mav, piticotul e pus pe sentimentalisme rau de tot! Si noua ne spune ca ne iubeste, dar mai ales seara ne zice: mi-a fost dor de tine, si tu erai departe!
Referitor la gat, ai putea sa incerci un spray cu antibiotic pentru gat, gen Hexoral sau Bioparox!
Tatiana, frumoasa printesa, am vazut pozele! Parca s-a mai ingrasat top-modelul tau!
Rox , vazut pozici! Se pare ca s-a relaxat un pic mami?! Ce putin in poze asa pare!
Sa traiasca dolofana lui Kati! Stefania, sa fii sanatoasa, sa papi sis a dormi!
Aoleu Sanzi, noroc cu tine c-ai trimis un val de aer cald, ca altfel ne congelam! Azi a fost un pic mai bine! LA voi?
Ce e cu antigripalul? Se face obilgatoriu la gradi? M-a intrebat sip e mine ieri dimineata medical de la cresa! Chiar nu stiu ce sa fac! PArca as continua cu osciloc. N-am facut niciodata antigripalul, nimeni din familie! Pareri!
Alexia la cresa, nu mai plange, doarme, mananca “felu’doi” cum zice ea si vrea sa mearga zilnic! Prima faza de raceala a trecut cu muci si tuse, fara febra! Sa vedem in continuare!
Bye dragelor!
Cristina, saru-mana ca mi-ai amintit, uitasem ca alta data am folosit spray Bioparox pt gat/nas, dar oricum, era destul de neplacut la gust. Acum ii pufai lui Sebi in gat Tantum Verde. E bunicel la gust si il accepta mai usor, desi/sau tocmai pt ca- ii amorteste gatul.
O saptamana usoara va doresc!
Vic & Sebi (04.02.2004)
nastasie spune:
mav, noi am facut cefort de 250 mg la 12 ore pentru puroi.si a fost mai usor asa ca nu mergeam asa des la injectie(prin branula) doar dimineata si seara.si am facut 10 injectii.pe langa asta am facut si vreo 3 pentru voma(metroclopramid).si noi am fost la fel de rau.4 zile voma si nemancat nimic, cu zacut efectiv in pat.sanatate multa.asteptam vesti.
eu ma pregatesc sa-l duc acum pe razvan la cresa.am uitat sa va zic ca am scapat de suzeta noi odata cu puroiul in gat.nici daca vroiam nu reuseam.nu a mai vrut-o singur.
va pup pe toate.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
mav spune:
Neatza!
Multumim pt sfaturi si pt urarile de sanatate!
I-am pus branula: mai facem 3 zile de penicilina si (in plus) gentamicina, apoi iar la control.
Totusi, azi-noapte parca a dormit ceva mai bine. L-am pazit pana pe la 3 jumate... A avut perioade in care sforaia f tare (oare de ce??? ca polipii i-am scos si nici n-are muci), dar si perioade in care aproape nu-l auzeam cum respira.
Au fost f dragute asistentele de la Reanimare-Pediatrie, de la etajul 9. I-au pus branula f repede (daca a apucat sa planga 1 minut... spre surprinderea noastra).
Acum sta cuminte si se uita la Dumbo. Asa sper sa avem si noi o zi mai buna azi!!!
Adriana, felicitari ca ati scapat de suzi!!! Pacat ca a trebuit sa treceti prin boala pt asta, dar oricum, este o mare realizare!
Vic & Sebi (04.02.2004)
CRIXIA spune:
Mav, sar'naaa si sanatate multa! Dupa ce am postat am vazut ca eram in urma... promit sa ma tin de card, macar cu cititul!
VACCIN: Noi nu vrem sa o vaccinam pe ALexia! MAi ales NU la cresa! DE abia s-a obisnuit si nu vrem sa stricam relatia prin intepatura!
Dady, mult succes!
Sanzi, ce baiat mare ai! Noi ochim baieti frumosi!
nastasie spune:
si noi ne vaccinam joi.ieri a fost ok la cresa dupa absenta mare.a dormit, papat.
mav, ma bucur ca i-ai pus branula.e mai usor.si noua tot o dna de la pediatrie ne-a pus branula.sanatate multa.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
Oana spune:
Si noi ne-am vaccinat dar la medicul de familie. A plans mai mult la inceput ca dupa aia a vazut ca nu l-a durut asa tare si s-a oprit si mai ales ca am facut si noi vaccinul mami si tati si l-am pus sa se uite la noi cand ni l-a facut sa vada ca nu plangem. Si cu vaccin si cu Luivac de-abia astept sa vad daca o sa mai indrazneasca sa-mi raceasca iarna asta!
roxanaz spune:
buna dimineata, pe fuga
si eu vaccinez piticu in gasca cu tot familionul. iarna trecuta nu am avut niciunul nici un guturai, absolut nimic. mai ales ca barbata-miu avea obiceiul sa aduca de la munca tot felul de minuni.
Adriana imi pare bine ca Razvan e ok acum. bafta la cresa. si felicitari pentru suzi....mare realizare!
Tatiana succes si voua la vaccin! gaza e super curajoasa
Mav sanatate lui Sebi sa se refaca rapid.
ma scuzati de telegrafie, sunt tare ocupata saptamana asta, am unul dintre ultimele congrese..slava domnului ca se termina!
o zi frumoasa tuturor!
Madamsadamy spune:
'neata!
Mare puturoasa sant! Am dormit pana la ora asta, si ca sa compensez ma apuc de sarmale. Mihai vrea sarmale de cand am fost la nunta, de la restaurant nu a mancat iar la ciorba ......a mancat doar ciorba.
Daca salivati, poftiti: am meniu de we azi ciorba de perisoare , sarmale si crema zahar ars.
Multa sanatate la puiuti.
Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy
mamacita spune:
Eu nu pot sa mai spun 'neata ca e ditamai amiaza!
Multumesc pentru raspunsurile cu vaccinul,acum o alta intrebare?Unde l-ati facut,in manuta sau picior/fesa?caci pe prospect scrie in manuta[ma rog,umar],dar Alexut la 18 luni pe care le face maine nu are asa musculatura in zona aceea
O zi buna si multa sanatate!
Ma scuzati de telegrafie,dar toata saptamana au fost cezariene ca la nebuni,iar eu,ca sa ajung mai repede la puiut acasa,am dat anestezie zilnic in sali paralele,pe banda rulanta,inclusiv azi,de sunt nauca.Pupici.
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
madaluta spune:
Bine v-am regasit! Am postat si eu de cateva ori la acest subiect, dar probabil din decembrie incolo voi scrie mai mult caci vom avea subiect comun..micii nostri poznasi...Sunt o mamica in devenire , dar si in cautarea unui medic pediatru bun.Pe cine mi-ati putea recomanda? Eu stau in Inel II si mi-ar prinde bine daca ati sti pe cineva bun in zona...Daca nu merg oriunde , numai sa se merite.....
mamacita: off..ce ti-e cu fetele astea care vor cezariana....te suprasolicita .....Imi pare rau........
Madalina 32+
poze,