Hai Buzau... Buzau... Buzau !!! (9)
Raspunsuri - Pagina 9

dana_ene spune:
ILINCA
pentru implinirea a 2 luni !!!
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

adameasca spune:
Dana, multumim. Deocamdata fi-mea le serbeaza gangurind la Luk si la tac-su. Ce frumos se aud ei din dormitor...
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

alma spune:
Buna, fetelor!
Ce de intamplari cu piticii pe-aici!
Daca ati fost azi in Crang, probabil ati vazut si fata mea pe-acolo, cu niste colege. Au fost dimineata la biserica, fete evlavioase ce sunt, apoi la Mc si cand dau telefon sa vad pe unde-i, zice ca sunt la noul loc de joaca din Crang.
Eu am fost 2 saptamani la Predeal, in weekend a venit si Diana cu mama, ca mi se facuse dor, am pus si niste poze la semnatura, am avut parte de o vreme superba, pacat ca n-a fost si Diana in vacanta, ca m-am cam plictisit singura pe-acolo.
Ma duc sa fac si eu ceva de mancare, ca vine copilul de la joaca!
Va pup!
poze noi

ankutza_81 spune:
LA MULTE LUNI SI MULTI ANISORI ILINCA!!!SA CRESTI MARE SI SA FII CUMINTICA!
Ati fost in Crang pana la urma?Ati facut si poze?Ca vreau si eu sa vad...

camelia_daniela spune:
Salut!
Mai Ileana ... tare greu cu doi copilasi, dar si frumos, nu-i asa!?
Azi m-am intalnit cu Dana si Roxanica o fuga , dar n-am apucat decat sa schimbam cateva vorbe ... noi eram fara copil, trebuia sa o luam de la ai mei !
In rest, mai nimic, Darieie ii iese un incisiv lateral sus (incisivii centrali sus nu au iesit inca)!
Sambata am fost la nasi, pentru ca a fost ziua nasului si cam atat.
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

adameasca spune:
Am fost in Crang, cam frig... Imbulzeala mare, multi copii, distractie nu prea...Poze le-a facut un prieten de-al meu care avea o jucarie noua, a se citi un aparat super tare de pozat, dar o sa le primesc pe cd mai incolo, sunt prea mari de trimis pe mail si el nu sta in Buzau. Dar sigur is frumoase, asa ca merita asteptarea.
Ileana
poze,poze si iar poze...

dana_ene spune:
Asa e, cum spune Ileana: imbulzeala mare (Mirela, n-am vazut-o pe Diana - dar nici nu era probabilitatea mare sa ne intalnim intre atat de multa lume) si frig.
A fost o deceptie pentru mine noul loc de joaca: leagane nesigure pentru copii mici, balansoare sub forma de busteni (singurele acceptabile) si un tobogan care desi arata bine are intre scara si toboganul propriu-zis o zona in genul pod suspendat (asa ceva doar pentru copii mari, dar nici asa prea sigur).
Concluzia mea: !
Poze n-am apucat sa fac, am stat cu Roxanica care a avut ora de masa si-am inghetat amandoua pe banca, iar Cosmin a stat cu Oana printre copii.

camelia_daniela spune:
Salutare !
Dana , corecte observatiile tale referitoare la locul de joaca !
Mirela, eu am vazut-o pe Diana , dar mai pe la ora 1 asa , dupa ce plecase Dana! E frumoasa foc ... ce mai , domnisoara in toata regula!
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

dana_ene spune:
Ileana, noi ieri n-am iesit din casa. Poate ne vedem azi. Mi-a fost teama sa vin la voi, Roxanica are muci grosi .
Ce-i linistea asta, fetelor ?

adameasca spune:
'neatza!
Dana, nici eu n-am iesit ieri din casa. Decat pe seara de voie de nevoie ca i-am luat lui Luk niste pantofi care nu ii erau buni si trebuia sa-i schimb. Si mi-a zis fi-miu: "mami, e chiar frig".
Noi avem a doua nopate de nesomn, parca sunt batuta in cap. Ilinca isi vaita burta seara pana la 2 nopatea... Iar peste zi cand doarme ea e treaz luk si invers, asa ca nu pot dormi. Abia astept sa se duca si el la gradi sapt viitoare.
Ileana
poze,poze si iar poze...