Hai Buzau... Buzau... Buzau !!! (9)
Raspunsuri - Pagina 8

mamica oana spune:
Ancutza,ia Scobutil linistita,eu am luat de la 3 luni pana la nastere zilnic ,pentru ca aveam uterul foarte contractat.
Fetelor,multumesc pentru urari!Sunt tare mandra ca am flacau de 2 ani,am povestit la toata lumea pe la munca ce eveniment deosebit sarbatoresc azi.Abia astept sa se faca 15:30 sa fug sa-mi pupacesc puiul si sa-i duc cadourile.Petrecerea o facem maine,o sa pun poze.
Cred ca duminica o sa ajungem prin Crang.Va anunt,oricum.
Pupici la toata lumea!
poze foarte recente

dana_ene spune:
Ancutza, eu zic sa iei Scobutil linistita fiindca nu-i face rau lui bebe.
Eu in sarcina cu Roxana am avut dureri mari cand mergeam mult sau stateam in picioare si la mine chiar erau ceva probleme dar erau datorate cezarienei de la Oana.
Noi n-am mai fost cu Ileana si cei mici in Crang, a trebuit sa mergem pana in centru fiindca am avut ceva de cumparat urgent.
Oana, petrecere frumoasa maine.
Abia astept pozele !
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

adameasca spune:
Ancutza, eu stiu ca se compenseaza putin, dar nu stiu exact.
Copiii mei si-au pus in cap astazi sa imi testeze capacitatile de mama. Asa ca la ora 1 una urla de foame si celalalt striga: "mi-e foameeeeee". I-am rezolvat in acelasi timp, cu chiu cu vai. Apoi au facut kk in acelasi timp si, ca sa-i laud, au adormit fix in acelasi timp.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

mamica oana spune:
Ileano,sunteti criminali!!! Daca-ti mai citesc vreo 2 postari,ma las de facut plodul nr.2. Sa-ti dea D-zeu forta si o rabdare inepuizabila!Ia un pupic de sustinere din partea mea.
Trebuie sa ne intalnim neaparat ca sa vad cu ochii mei cum sta treaba cand inmultesti problema cu 2.

Mica-mica spune:
La multi ani Robert!!!
Sa cresti mare si sanatos !
Oana petrecere frumoasa si sa ne aduci poze !
Anca, prietena mea a primit compensat vitaminele de la dr. de familie.
Weekend placut si linistit !
Mihaela

dana_ene spune:
Ileana... eu m-am experiementat in masa la dublu .
Cand Roxanica era mica si trebuia sa o alaptez de cele mai multe ori Oana ATUNCI vroia si ea sa manance. Asa ca pe Roxana o aveam la san, si o tineam cu o mana, iar cu cealalta mana ii dadeam Oanei sa manance.
Acum mananca la aceleasi ore si sa nu va imaginati ca putem aplica metoda: mama da Roxanei si tati da Oanei sau papa Oana singura. Nuuuuuuuu ! Daca eu ii dau Roxanei (fiindca ma descurc mai bine) atunci oana vrea si ea sa-i dau tot eu de mancare.
Atunci o pacalesc pe Roxanica cu niste biscuiti pana ii dau Oanei sa manance, dupa care trec si la Roxana si o hranesc si pe asta.
No, cam asa !
Oana iar are muci , cred ca i-a luat de la Cosmin care-i racit cobza.
Durerea cea mai mare e ca in dimineata asta vad ca Roxanica tuseste si ea .
--------------------------
Oana, distractie placuta ! Pupici sarbatoritului.
Ce programe aveti in weekendul asta, fetelor ?

dana_ene spune:
Am aflat de la Alexandru (sotul Ilenei) ca MAINE LA ORA 11 SE DESCHIDE NOUL LOC DE JOACA PENTRU COPII DIN CRANG.
Noi ne-am propus sa mergem impreuna cu ai nostri copilasi.
Daca mai e cineva dornic sa ne vedem, ne intalnim asadar acolo !

adameasca spune:
Dana, acolo ne vedem, ca cica vine si Berci sa faca poze la copii. Deci iar avem sedinta foto maine.
Azi am avut o zi minunata, mi-am luat copilu mare si-am plecat la tzara. Is relaxata dupa o zi de facut NIMIC. Ce bine a fost... Fi-mea cica a fost cuminte, n-am primit reclamatii de la tati, acuma a luat-o in primire mama soacra, azi am fost exact "dolce far niente".
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

dana_ene spune:
Ileana, ma bucur pentru tine. Nota 10 lui Alexandru .
Ne vedem in Crang, noi venim sigur.