Hai Buzau... Buzau... Buzau !!! (9)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Of, mai Ileana, mai !

Daca iesiti afara azi (in jurul pranzului, nu?), da un semn si poate mergem impreuna.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neatza!

Ileana, va tinem pumnii sa reveniti la sentimente mai bune!
Dana, sanatate muuulta Roxanelului!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Cami, multumim .
Mai spune-ne despre Daria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Dana, Dariuca e bine, multumim! Azi noapte s binevoit sa se trezeasca la ora 1 si pana la 3 n-a vrut sa mai adoarma. A tinut-o tot intr-un scancet si-o maraiala de imi venea sa ma urc pe pereti ... si nu pricep de ce pentru ca abia a iesit incisivul lateral stanga pe maxilarul superior (incisivii centrali de sus nu au iesit inca) - or fi si aia "pe drum"?
Vreau sa spun ca la 1 , cand s-a trezit, eram convinsa ca e dimineatza ... m-am dus am luat-o din patutz sa-i dau sa pape ! Cand am vrut sa o "repozitionez" in patutul din dotare , sa vezi proteste !!! Am luat-o cu mine in pat si pana la 3 am tinut-o mai mult in brate, i-am dat si sa suga si pana la urma a cedat ... asta in conditiile in care de vreo 10 zile (a se citi nopti) dormea toata noaptea!

In rest, ce sa va mai spun, e vesela, spune "ham" si se distreaza cand ne vede cand mergem sa o luam de la buni !

Spune-ne si tu acum despre fetele tale cate ceva !

Gravidutelor, ce mai faceti?

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Cami, e posibil sa mai erupa si alti dintisori. Mi-e mila de tine... dar si de mine , ca si eu sunt pe acelasi drum.

Despre fetele mele ce sa va spun ?

Oana fiindca e in vacanta saptamana asta e la ai mei. Se simte excelent, nici nu vrea sa auda de mami. Acolo e cea mai rasfatata, va imaginati !
Ne vedem in fiecare seara cu camera web, a descoperit ca-i place mult sa chat-uiasca .

Roxana e cu noi, e si ea scancita din cauza dintilor si-i duce dorul sora-sii.
In rest e o vioaie si-o ambitioasa - plange de mama focului daca e obosita si i se inmoaie piciorusele fiindca nu-i place decat sa stea in picioare.
Ne acompaniaza in permanenta cu GHE-GHE, GHI-GHI, BA-BA si LA-LA, si ne insenineaza zilele cu zambetul ei stirb.

Mergi la inceput

Ileana, ce-i cu voi ?
Am sunat azi la un moment dat dar n-a raspuns nimeni.
Apoi m-am bodoganit singura fiindca m-am gandit ca poate dormeai si te-am deranjat cu telefonul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Dana, la mine n-a sunat. Deci nu ne-ai deranjat.

Eu n-am vrut sa ies azi afara, n-am avut chef, pana pe la 3 cand m-a imbiat soarele ala frumos si am dat o tura prin orash, am luat una alta la copii si-am cheltuit o groaza de bani.
Mi-e si groaza de ce m-o astepta la noapte ca fi-mea a dormit azi mai toata ziua. Iar aerul asta rece de afara a doborat-o, e somnoroasa iar si parca nu-mi vine s-o mai las sa doarma. Plus ca am senzatia ca a cam incurcat ziua cu noaptea.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Aha ! Bine ca ai avut o zi mai buna, Ileana.

Si eu am fost afara si-a dormit Roxanica la greu.
Dar pana in seara asta la 8 n-a mai dormit deloc, asa ca acum a picat franta.
Am vorbit cu Oana pe mess si-am vazut-o. E foarte bine si inca nu vrea sa vina acasa, dar ii e dor de colegii ei si de doamnele educatoare.

Hei, gravidutelor ! Ce faceti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mironna spune:

Buna fetelor!
Am fost foarte ocupata si nu am putut sa mai scriu pe aici.
Noi suntem bine, Andrada a avut rosu in gat, am trecut cu bine peste. Acum avem vacanta si se cam plictiseste.
Va pup pe toate.

Mirona si Andrada (20.03.2003)

POZE PROASPETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica oana spune:

Seara buna!
Eu n-am mai intrat,am fost cam ocupata.Va citesc de la serviciu cand am timp,dar nu am si posibilitatea sa scriu.
Am pus ceva poze de la ziua lui Robi.Putine,ca nu a avut cine sa faca.Poate ne organizam mai bine anul viitor si desemnam "pozar" care sa se ocupe si de treaba asta.
Pupici la toata lumea si sanatate maxima la pitici.

Mergi la inceput