Hai Buzau... Buzau... Buzau !!! (9)
Raspunsuri - Pagina 7

adameasca spune:
Ancutza, ce-ai facut ieri la dr?
Oana, si mie mi se pare cam "incarcata" schema aia de vitaminizare a lui Robi...
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

dana_ene spune:
Ileana, pe la ce ora vrei sa iesi afara ?
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

camelia_daniela spune:
ROBI
Sa cresti mare, sanatos si voios! Sa ai parte de mult noroc, bucurii infinite si iubire din plin!
Oana, scuze de intarziere!
Ancutza, cum a fost la dr? Asteptam vesti !
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

adameasca spune:
Dana, pe la un 10 jumate? Sa vad cand se trezeste Ilinca la masa, dar cred ca la 10 jumate-11 suntem gata de plecare.
Ileana
poze,poze si iar poze...

dana_ene spune:
Ileana, e bine.
Dar... ? Hai sa stabilim: 10 jumate sau 11 ?
Ancutza, hai spune-ne cum a fost aseara la control ?

adameasca spune:
10 jumate. Daca se modifica ceva te sun eu sa-ti spun. ne vedem jos, da? Sa luati chestii de joaca la nisip, ca poate ii bagam la groapa aia de langa pitici.
Ileana
poze,poze si iar poze...

dana_ene spune:
OK!
10 jumate' ramane.
O sa luam si jucarii pentru nisip, dar cred ca Oana va fi atrasa tot de pitici .
Ne vedem jos.

Mironna spune:
LA MULTI ANI ROBERT SA CRESTI MARE SI SANATOS!
Mirona si Andrada (20.03.2003)
POZE PROASPETE

ankutza_81 spune:
Buna dimineata fetelor!
Cum sa fie la control?Foarte bine!Nu mi-a mai facut si eco,a zis ca luna viitoare.I-am spus mai tot...numai ca de emotie(cred ca stiti si voi cum e cand te duci la dr...ca uiti tot ce vrei sa-i spui...),am uitat sa-i spun ce-i mai important...durerile de burta cand merg mai mult sau stau in picioare.Dar dupa ce m-am imbracat ,am asteptat sa iasa fata care intrase dupa mine si m-am intors sa-i spun...ca m-am gandit o luna de zile nu mai am cum.Si i-am spus cum imi simt burta ca plesneste asa,si simt ca "pica",si ca ma dor muschii nu in interior,ca sa-si dea seama ce fel de durere e,si mi-a zis sa iau Scobutil,una dimineata si una seara...dar nu stiu ce sa zic mai fetelor...pt ca nu ma doare mereu,doar cand sunt obosita.Iar daca ma intind in pat imi trece,e doar de la oboseala pt ca e burta grea,si n-as vrea sa-i dau pastile lui bebe...Am sa o mai intreb si pe dr de la circa sa vedem ce zice si ea.Dc si ea zice sa le iau,le iau pana la urma cesa fac.Plus ca mi-a marit "doza"de vitamine,mi-a spus sa iau Elevit cate una pe zi(si nu cate 10 pastile pe luna cat luam pana acum).In rest e totul bine,i-am spus ca misca bebe f tare si m-a intrebat cum sunt eu si i-am spus ca ma cheama "d-na Stres",si ca ma consum din orice fleac si a zis ca asa e si el,de aia misca asa...Incerc si eu sa fiu cat mai detasata de tot ce nu-mi face bine si...sa speram ca nu e suparat bebe pe mine.Analizele a zis ca sunt bune,mi-a luat si tensiunea,11 cu 7 ,a zis ca e f buna...
Cam atat s-a intamplat la nenea dr,dragut ca de obicei,a vb f frumos si ma face si sa rad cateodata(cred ca ma vede asa incordata):)).
Va pup si plimbare placuta Dana si Ileana!Eu abia m-am trezit!Pupici si la pitici!

ankutza_81 spune:
Se pare ca avem un sarbatorit aici...
Robert,LA MULTI ANI!!!,sa cresti mare si voinic,sa fii sanatos si sa ai noroc!