Hai Buzau... Buzau... Buzau !!! (9)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Cami, mai vezi ca-i viroza aia de care spuneam - viroza digestiva. Inseamna ca ai luat tu virusul. Ai grija!
Nu, nu-i mai da fetei sa suga, draga de ea .
Sanatate ! (Hai ca noi, astia mai mari, ne doftoricim mai repede, necazul este cu piticii.)

Ancutza, tinem legatura cu intalnirea.
Ai grija cu durerile de burtica.
Ia stai tu mai cumintica acasa si odihneste-te cat mai mult.
Dupa ce se naste bebe o sa vezi ce dor iti va fi de-o perioada in care sa poti sta linistita.
Profita acum !!!
(Spune-i si doctorului de durerile pe care le ai. Nu iei NO-SPA, ceva ?)
Si pe mine ma durea cand lovea bebele in burta. Dar numai uneori!
Pe tine te doare des ?

Oana, eu cred ca-i prea mult pentru Robi.
Asa ti-a prescris doctorita ?
Stii, eu am inteles ca TINCTURA DE PROPOLIS nu e indicata copiilor, fiind pe baza de alcool ataca flora stomacului.
Era si un topic pe la Parinti intreaba.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Oana, uite aici un subiect in care se vorbeste si despre tinctura de echinaceea: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85497
Stiu ca in alta parte s-a vorbit mai amanuntit, dar n-am mai gasit subiectul respectiv.

Eu maine n-o mai duc pe Oana la gradi.
Iar a facut kk moale. De 3 ori azi la camin, ba chiar s-a scapat putin si pe ea mititica.
Ii dau iarasi regim .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica oana spune:

Dana,mercic de raspuns.De propolis auzisem si eu ca nu-i bun si chiar ma batea un gand sa nu-i mai dau.
Cu D-ul tot nu stiu cum sa fac.Ultima data cand i-am dat Vigantol a fost prin primavara,iar atunci parca mi-a prescris 2 picaturi/zi,dar acum nu mai stiu cate sa-i dau.Cred ca fac un efort si ma duc la cabinet s-o intreb,ca tot nu-mi raspunde la telefon.Ultima data a fost mama cu Robi la cabinet,i-a dat 50 de scheme de vitaminizare de a bagat-o pe sarmana femeie in ceata.Trebuie sa ajung neaparat sa ma lamuresc ce-i cu pomelnicul asta de vitamine.

poze foarte recente

Mergi la inceput

Oana, noi nu i-am mai facut Oanei mele la 2 ani D3 injectabil.
Nici Vigantol n-am mai dat.
Eu nu stiu ce-i cu schemele astea de vitaminizare de care vorbesti.
Mai bine ii dai copilului sa manance multe fructe, legume, decat sa bagi in el siropuri de toate felurile.
Parerea mea !

Ileana, ce faceti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankutza_81 spune:

Dana,despre durerile de burta nu pot sa spun ca ma doare de fiecare data cand se misca...depinde pe unde se misca el,de regula prin jurul buricului,atunci ma doare,sau depinde ...pe oriunde cand loveste mai cu putere.Nu iau nici un fel de pastile la ora actuala in afara de vitaminele Elevit prescrise de dr C-tinescu si pe care le iau cate 10 pastile pe luna.Atat.Si-asa nu ma prea omor eu cu pastilele...nu imi place sa iau.Astazi merg la control si o sa-i spun ca ma doare burta cand misca dar sigur o sa imi dea pastile.pe care sper sa-mi zica sa le iau doar cand ma doare.Nu am avut nici un fel de problema pana acum si sa speram ca nu va fi nimic ...Oricum sper sa nu imi mai faca din nou eco ca doar mi-a facut luna trecuta.sa speram ca va fi totul bine si ca e doar el mai activ asa...
Cu intalnirea ramane sa mai vb cand vom fi toate disponibile...eu una sunt mai mereu...ca doar ce am de facut?
Va pupici pe toate si pe pitici!mai vb.

Mergi la inceput

Ancutza, probabil ca despre No-Spa iti va spune.
E bine sa le ai in casa si sa le iei atunci cand ai dureri.

Nu stiu de ce te sperie ecografia.
Nu face ABSOLUT NICI UN RAU copilului, ba chiar e mai indicat decat controlul vaginal.
Medicii in occident fac doar controale prin ecografie lunar.
Nu sunt radiatii, draga mea!
Stai linistita.
Sa ne aduci vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica oana spune:

Dana,nici eu nu stiu care-i treaba cu vitaminizarile astea.Copilul meu mananca de toate:lactate,oua,carne,peste,legume si fructe,fara sa faca niciun fel de mofturi,cu greutatea e in grafic,sanatos este,analizele i-au iesit bune rau.Hai,pe asta cu D-ul o inteleg,mai nou cica se administreaza pana la 12 ani in lunile cu R,dar de restul,nu stiu ce sa zic.
Mi-a povestit mama cum isi scoate Robi zilnic ou din frigider si o roaga sa-i faca,iar mama trebuie sa-l convinga ca azi nu e zi de ou,ca a papat ieri.Intr-o zi,de nervi,i-a spart toate ouale de frigider.

poze foarte recente

Mergi la inceput

ROBI

Oana, sa-ti traiasca baiatul, sa creasca mare si sanatos si sa va aduca multe bucurii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Oana, sa-ti traiasca flacaul si sa fie sanatos, si voios si norocos, ca frumos e!

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Dana, nu iesim azi in crang toti? Ca presupun ca tu o ai pe Oana acasa, iar eu sunt singura cu amandoi. Si decat sa ma lupt cu ei in casa, mai bine bantui mai mult pe afara...

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput