Hai Buzau... Buzau... Buzau !!! (9)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Dana, ne vedem in spate la leagane pe la un 6??? Poate va trezitit si voi...

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Buna seara ... eu bucataresc, ca nu prea am incotro!
Mai Ileana, ma bucur ca ati inceput sa va intelegeti ! M-am speriat cand am citit patania ta cu Luk...
toata grupa de piticii ! Au si ei toane, mititeii!
Acum hai sa va povestesc ce-am patit noi : aseara (la vreo 2 ore dupa masa de iaurt) in jur de ora 20 ma jucam cu Daria in pat; ea se catara pe mine si pica in funduletz, iar se ridica , iar cade, am ridicat-o si eu de vreo 2 ori , hutza - hutza ... mai fetelor la un moment dat mi-a tras o voma in jet pe tot patul ! O fi ca rezultat al harjonelii noastre ..., cert e ca pana acum noi n-am mai patit asa ceva ! In fine, s-a linistit, i-am dat ceiutz si la 10 inainte de nani i-am dat sa suga. Eee, a fost totul OK, a dormit pitik bine.
Azi dupa amiaza, fiind la plimbare am incercat sa-i dau iaurtul cu cereale afara, in carutz. Dupa ce a papat ea ~50 gr., parca s-ar fi innecat si a vomat putin (vreo 2 linguritze). Voi ce ziceti ca poate fi ... intre aceste doua evenimente n-am mai avut astfel de patanii. Nu stiu daca ar trebui sa sun dr. Ma gandeam totusi sa nu-i mai dau iaurt vreo saptamana ! Oi vedea eu!

Aaaaa, aseara dupa patania cu voma, la un moment dat a stat singurica timp de cateva secunde pe piciorusele proprii ... pentru prima data !

Noapte buna tuturor ...
P.S. Nu stiu daca m-am exprimat tocmai cooeren, de aceea imi cer scuze pentru eventualele dezacorduri!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Mai, Cami, nu vreau sa te sperii dar sa stii ca varsaturile in perioada asta mie-mi suna tare rau, fiindca umbla VIROZA asta nenorocita care se manifesta cu FEBRA - VARSATURI - DIAREE. Pot fi toate aceste simptome sau numai unele dintre ele.
Mare grija !
Sanatate multa Dariei si felicitari pentru statul in picioruse !

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica-mica spune:

quote:
Originally posted by dana_ene

SUNT SI EU MICAAA ! (insotita, desigur, de o figura spasita si neinteleasa ).
A facut o prostioara. Si.. gata ! Atat !

ce raspunsuri, cata sinceritate .
Tu simti ca explodezi...si ei cu fata aia scumpa si nevinovata scot niste raspunsuri....Baietelul unei colege, clasa I , i-a spus mamei ca nu o sa invete la engleza, ca profesoara este batrana si urata...si el o vrea pe fata cu care facuse meditatii, ca e tanara si draguta.

Mihaela

Mergi la inceput

'neatza!
Am dormit si noi omeneste azi noapte, parca vad lumea altfel.
Camelia, ia renunta tu la iaurt si vezi dc mai vomita fata. Daca ar vomita mai multe mese m-as gandi ca are ceva in gat. Dar dc vomita doar iaurtul, poate isi face sila de la el.

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Mica, asa e. Sunt sinceri bietii de ei si noi probabil ca nu-i intelegem foarte bine.

Cami, sa ne spui ce face dulcica ta.

Ileana . Bravo, dom'le. Vezi ca ai copii buni, pupa Dana pe ei ?

Ieri Oana a facut kk moale, i-am dat ceva regim si eram in dubiu daca azi o duc la camin.
Pana la urma am dus-o si sper sa fie bine. Am rugat educatoarea sa fie atenta la ce mananca fii-mea.
De dimineata n-a vrut sa presteze decat pipi la olitza, poate e un semn bun.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Dana, sa nu-i deochi ce cuminti sunt. Unul doarme si unul se joaca in camera lui cu jucariile. Oare cat o dura minunea?

Diana, pe unde esti??
Bertha stiu ca e la un curs la Predeal parca...

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankutza_81 spune:

Buna dimineata mamici si pitici!!!
Eu ieri nu am reusit sa intru pt ca nu a mers netul...am inteles ca s-au mutat de la Sky...Asa am mai facut si eu ceva prin casa...am copt niste vinete aduse de la tara care asteptau saracutzele de vreo 2 zile.
Doamne dar cat ati mai scris aici...M-am amuzat de Oana cu replicile ei si de Luka cu pedepsitul la ghena de gunoi(asta nu am mai auzit...o sa tin minte...).
Eu ieri nu m-am simtit prea bine mai spre seara...am Fost la circa dupa medical(deci nu lucrez...de la 3 luni nu m-am mai dus) si am stat o groaza la usa ca erau cu copii si mai erau si gravidutze inaintea mea,asa ca nu aveam cum sa intru( chiar dc nu erau gravide si copii,oricum nu se simtea nici unul sa ma lase sa intru).Si cum am stat mai mult de o ora in picioare(ca dc ma asezam intrau toti cei de dupa mine inaintea mea),si m-a intepzt burta pe jos pana am adormit.Imi era tare frica am zis ca dc nasc?Nu stiu cum e sa ai contractii...In fine am adormit si nu am mai simtit asa...ma mai doare un pic asa cand ma intorc de pe o parte pe alta,iar bebe se misca si toata noaptea...nu stiu cand doarme ca imi da niste picioare de ma trezesc din somn.este un copil f agitat,ma si doare burta cand se misca asa de repede si cu putere...Ati patit vreuna asa?ca pe cine mai intreb si eu asa...se uita nu stiu cum la mine...dar vb serios ca ma chircesc de tare ce ma doare.In fine...pana in decembrie nu mai e mult...
Apropo de intalnire...nu o sa putem iesi decat in week-end pt ca Elena lucreaza pana la 5 ajunge acasa obosita si nu cred ca ii este aminte de plimbari(si-asa sa vad cum o conving sa mearga pt ca sigur va zice ca ce sa caute ea, ca noi avem bebei si ea nu:)) ),asa ca lasam pe un week-end...dar nu asta pt ca ea se duce la o nunta(de fapt si eu dar nu ma duc).mai vb saptamana viitoare si vedem noi.Eu una sunt de acord!
Astazi am o zi foarte incarcata si am de umblat iar asa ca diseara iar ma doare burtica:((,trebuie sa ma duc cu medicalul la serv,sa ma duc sa platesc lumina ca am lasat-o pe ultima zi,plus ca trebuie sa fac mancare:((Le fac si eu asa pe rand si usurel...
Asa ca va pup si ma duc la treaba!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello !
Hai sa va zic si voua ce-am patit si ce a cauzat problema Dariuci ... eu am o indigestie destul de urata (am vomat toata noaptea de numa')! Ma simteam eu rau de vreo 2 zile dar ma gandeam ca am racit sau altceva insa azi-noapte dupa ce Dariuca a adormit a inceput shoul - am din ora in ora pana nu mai aveam ce ! Acum mi-e mai bine, dar proasta de mine nu s-a gandit sa nu-i mai dea sa suga Dariucai si uite asa i-am facut si ei probleme (nu grave, sper)!
Am inceput sa-i dau enterol azi si sper sa ne dregem ... n-o sa-i mai dau sa suga vreo 2 zile !

Ancutza, sa stii ca si pe mine ma lovea Dariuca cand era in burtica de ma incovoiam de durere cateodata; nu-ti face probleme, unii copii sunt mai activi, altii mai lenesi !

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica oana spune:

Salutare,dragelor!
Ia spuneti-mi si mie daca se mai face D-ul injectabil la 2 ani.Mi-a spus doctorita sa-l fac,dar prin farmacii nu exista si aflu ca nu se mai fabrica si nici nu se mai face,ca ar fi interzis prin afara si ne aliniem si noi noilor norme,asa ca n-am sanse sa-l gasesc.
Pana una alta,cred ca incep tot cu Vigantolul,dar habar n-am cate picaturi se administreaza la 2 ani,iar doctorita nu raspunde la telefon.
In rest,am o lista intreaga de vitamine, si tincturi,si vaccin.Vaccin antigripal nu-i mai fac,oricum nu-l duc in colectivitate,iar de vitamine...nu stiu ce D-zeu sa-i dau mai intai ca am si Ca ,si vit.C, si Fe,si Picovit,Vigantolul+tincturi de echinacea si propolis...si cred ca mai am ceva pe lista.Nu sunt cam multe?...Parerea mea.Voi ce ziceti?

Ce ma amuza copiii vostri!Ca doar ma regasesc total in cele povestite.Copilul meu e foarte revoltat de cand l-am exilat la mama si va dati seama cum ma trateaza.Cum il aduc acasa in week-end,cum ma face varza.Asa imi trebuie ,ca doar l-am abandonat,mama denaturata ce sunt!Macar stiu ca m-am mai linistit si eu la creier,ca deja picasem in depresie post-natala intarziata.
Pupici la toata lumea si copii sanatosi si ascultatori!!!

poze foarte recente

Mergi la inceput