Hai Buzau... Buzau... Buzau !!! (9)
Raspunsuri - Pagina 4

alibebe spune:
BUNA, DRAGELE MELE BUZOIENCE! AM NEVOIE URGENT DE INFORMATII PRIVIND INSEMINAREA ARTIFICIALA (IAS) !!! STIU CATE CEVA DESPRE EA,AM CITIT PE FORUM ,DAR DACA STITI MAI MULTE VA ROOOOOG SA-MI SPUNE-TI SI MIE(PRETURI,CLINICI,DOCTORI).....URMEAZA SA FAC SI EU SI AM MARI EMOTII
VA MULTUMESC ANTICIPAT

dana_ene spune:
Ankutza-graviduta, tu lucrezi ? Daca nu, atunci spune tu cand ai ceva timp liber si poate ne intalnim la un suc undeva pe Unirii. Desigur si cu Ileana si Elennuka.
Alibebe, nu cred ca noi te putem ajuta cu asemenea informatii. Din pacate !
Iti doresc mult succes si sa ne dai vesti bune .
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

adameasca spune:
'neatza!
Dana, ce faci pe forum la ora asta, nu duci fata la gradi?
Fi-mea parca e turbata, iar s-a culcat la 2 azi noapte... A stat treaza fara un somn zdravan de ieri de la 11 ziua pana azi noapte la 2. In acest timp a dormit de vreo 4-5 ori, reprize de cate 20 de min, in brate la vreunul din noi. ATAT. Daca o mai tine asa, ajungem la nebuni. N-as putea spune ca a avut colici atatea ore, doar vreo 2 aseara. Pur si simplu nu doarme. Evident, la 7 s-a trezit Luk, cu figuri mari in cap, pentru ca eu eram in brate cu fata, ii dadeam sa pape. Asa ca a luat-o si asta razna, a inceput sa ne bata, sa urle, deh, crize de gelozie pe care nu stiu sa le gestionez inca.
Mi-am inceput ziua intr-un mod glorios, asa ca vreo 2 cafele mari si tari sper sa ma tina azi pe picioare.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

camelia_daniela spune:
Buna dimineatza de la noi !
Mai Ileana, parca ma vad pe mine acum 8 luni ... Lasa ca trece creste si printesa mica cat ai clipi ! Referitor la gelozia lui Luk, nu prea stiu ce sa-ti spun ... poate Dana stie mai multe !
Dana, referitor la intalnire puteti sa-mi spuneti si mie ... poate - poate !
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

dana_ene spune:
Cami, pai stai sa vedem cand ar fi mai multe fete dispuse de intalnire si atunci vedem cum facem. Sigur ca veniti si voi. Si-asa am ramas restante de duminica cand nu ne-am mai vazut.
Am vorbit cu Ileana despre comportamentul lui Luk. Din pacate si Oana are manifestari care ne aduc in pragul suportabilitatii.
Dar la noi functioneaza amenintarea cu pedeapsa inchisului in dormitor. Si, cu toate astea, tot ajungem sa ne mancam nervii cu ea.
Eu cred ca nu-i neaparat vorba de gelozie cat nevoia lor de a li se da atentie si a se face cum vor si cred ca-i o "boala" specifica varstei de 3 ani. Din pacate pentru noi mai avem cate-un ghemotoc pe langa astia de 3 ani, asa ca nervii sunt deja obositi si nu mai pot fi intinsi prea mult .

adameasca spune:
Vin si eu si ma vait aici, ca poate ma mai descarc putin. Azi recunosc, NU MAI POT!!!!! Si nu-i decat 12, pana deseara o iau razna. Deci: fi-miu se uita la TV. Ii spun: in 5 min inchidem tvul si mergem afara. El: NU. Trec 5 min, inchid TVul, urlete, nervi, trantit usa la balcon de-a zdranganit geamul. Il iau frumos de mana si-l scot pe holul blocului (pedeapsa care de regula il calmeaza o perioada). Urla acolo si se tanguie de ti se rupe sufletul. Il bag in casa. Zice ca nu mai face. Eu zic: mami, hai afara. El o ia de la capat.... . Iar pe holul blocului (de data asta ca sa nu-i scap 2 la fund). Tanguielile si urletele sunt groaznice, il bag in casa dupa 5 min. Prima oara cand l-am lasat asa mult... Acum sta la el in camera si se joaca.... Il invit afara. Iar zice: NU. M-am saturat de copiii incapatzanatzi!!!!!
Ileana
poze,poze si iar poze...

dana_ene spune:
Of, Ileana, of !
Nici Oana n-a fost ascultatoare azi. Ma enerveaza la culme lacrimile care apar ca la comanda daca nu i se face pe plac. Am plecat de la camin cu scandal. E prima data cand face asa. O fi incercand sa vada daca merge la mine. Cert e ca m-a enervat.
Drept pedeapsa ca n-a fost cumintica azi s-a culcat singura, fara sa-i citesc povestea.
Educatoarea mi-a spus ca tot azi a fost prima data cand a certat-o pe Oana fiindca a gasit-o invartind de robinetul caloriferului . I-a facut observatie si a primit replica (foaaarte cunoscuta mie): DAR SUNT SI EU MICAAA ! (insotita, desigur, de o figura spasita si neinteleasa
).
Mie insa nu mi-a povestit nimic, desi am tras-o de limba.
Pana la urma am intrebat-o direct de ce a umblat la calorifer si mi-a spus ca a facut o prostioara. Si.. gata ! Atat !
Ailalta... Roxanica... tot mucoasa !

Mironna spune:
Dana, m-ai facut sa rad, cunosc si eu aceste replici, cand e mare, cand e mica, depinde de context.
Cred ca aceste manifestari sunt specifice varstei, cum a spus si Dana.
Alibebe, iti pot recomanda pe d-na doctor Moisa, de la Giulesti. Daca o sa intri la sectiunea "aspirante optimiste" vei gasi acolo un subiect cu superpacientele doamnei dr., sper sa-ti fie de-ajutor. Multa bafta!
Mirona si Andrada (20.03.2003)
POZE PROASPETE

adameasca spune:
Ha, i-am dovedit pana la urma pe amandoi. Pe fi-mea am infasat-o intr-o paturica si pentru ca nu s-a mai speriat de maini in somn doarme de o ora jumate, lucru nemaintalnit de vreo saptamana, peste zi. Iar pe Luk la prima abatere l-am dus in balconul de la ghena de gunoi. Va jur ca nu mai stiam ce sa-i fac sa-i scot figurile din cap. L-am lasat sa urle maxim un minut, dupa care a devenit mielusel. El stie ca la ghena bantuie tiganii si sobolanii.
Probabil ca nu-i un lucru tocmai bun ca-i creez niste traume, dar pe cuvant ca eram depasita de situatie. Acuma e liniste si pace in casa si eu am timp de-o cafea, chiar am si dormit juma de ora la pranz, ca m-a trezit Luk.
Ileana
poze,poze si iar poze...

dana_ene spune:
Bravos, doamna !
Si eu am nemultumirea asta cu traumele... dar pana la urma trebuie sa facem ceva... poate-i dovedim.
Si Oana mea doarme de la 2 jumate' si eu bantui pe forum .