Hai Buzau... Buzau... Buzau !!! (9)
Raspunsuri - Pagina 3

camelia_daniela spune:
Buna dimineatza!
Dana, nu am mai ajuns in Crang! Eu am umblat dupa cadou si a ramas tati cu Daria si s-au plimbat pe bulevard. Pe la 13:30 am plecat catre Monteoru, ca acolo trebuia sa ajungem ...
Aaaa, am uitat sa va spun ca sambata seara ne-am intalnit cu Oana si Robi ! Dar am doar am schimbat 2 vorbe ... ei sunt OK cu totii!
Daria este mai bine, insa ma termina operatiunea de scoatere a mucilor ...plangem amandoua!
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mica-mica spune:
Buna dragelor !
Astazi ma simt mult mai bine, iar vremea de afara e superba.
Nally ti-ai recuperat bucata de pitic ?
Ileana, eu zic ca Dumnezeu a vrut sa ai acest vopil si sa nu mai te intrebi de ce
Sanatate multa !
O saptamana usoara si calda !
Mihaela

dana_ene spune:
Ileana, ce faceti azi ?
Luk e la camin ?
Oana este. Abia astepta sa mearga la "colegii ei".
Saptamana viitoare au vacanta, nu-i asa ?
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

ankutza_81 spune:
Buna ziua!!!
Ileana,Elena e o fata blonda cu parul cretz dc o cunosti cumva din vedere...
Astazi te-am vazut cand ai iesit din bloc cu Ilinca dar eram pe partea cealalta...fusesem sa-si ia sotul un pulover...
Nu la mult timp...cand sa intru in bloc la Elena ma intalnesc la usa liftului cu bunica de Luca si Luca.Iar Luca de colo intreaba:"Dar cine este fata?"La care bunica:"o vecina,se duce si ea la ea acasa"...Si am urcat impreuna...am aflat ca stai la 3 si imi spune mama ta ca tu vb cu o fata de pe forum si nu stia dc sunt eu sau sora.Si am lamurit-o...zic eu...M-a vazut cu burta ca altfel nu isi dadea seama ca sunt eu...Luca e un scump si un frumos!!!A mai intrebat dupa ce a coborat ca unde ma duc eu de am ramas in lift...
Dana...totul a fost in scurt cand ai coborat din lift si era si un pic intuneric...am realizat dar deja eram cu un picior in lift...asa ca...ce era sa mai zic...
Duminica seara iar te-am vazut pe Unirii cu gasca ta...sa nu ma bati ca nu te-am bagat in seama te roooooooggggggggg.......Tu stai tot pe Unirii de va vad asa de des?Eu stau la Restaurant Bz dar vrem sa ne mutam...(poveste lunga si trista din pacate)ca stam cu socrii(parimtii lui) si e groaznic...
Cred ca o sa stam la Elen pana gasim ceva
Va pup pe toti si mai tinem legatura!

ankutza_81 spune:
Cum sa fac sa pun poze noi in album ca nu mai stiu:((?Sa va pun poze cu Elena si cu mine!Ma puteti ajuta?

ankutza_81 spune:
Am pus poze cu noi doua si cu cea mica in album...Nu stiu sa il pun pe asta in schimbul celui cu bebe...Poate reusiti sa le vedeti.Va pup!

dana_ene spune:
Ankutza, si noi tot pe Unirii stam, undeva intre restaurantul Buzau si blocul Ilenei. Mai exact in blocul unde la parter avem magazinul APLAST si un magazin cu incaltaminte ieftina (10 si 20 RON). Blocul are interfon.
Duminica seara zici ca ne-ai vazut ? Adica ... aseara !
Ah ! M-am uitat la poze. TE-AM VAZUT SI EU ASEARA !!!!!!!!
De fapt am vazut o gravidutza cu salopeta neagra ca a ta. Erai cu sotul si inca un tip, nu ?
Tu erai ? Spune-mi !
Las' ca data viitoare te opresc eu daca tu n-ai curaj .
Si pe Elennuka cred c-o stiu din vedere. Frumoasa fata !
Ileana, uite ca le-am intrebat eu la camin pe educatoarele Oanei despre vacanta.
Ele mi-au zis ca "teoretic" e vacanta saptamana viitoare, dar ca ele vor fi in camin si ca ne-ar ruga sa ducem copiii in continuare fiindca abia s-au obisnuit.
Nu ai nr. de telefon al educatoarei voastre s-o intrebi si pe ea?
Pupici lui Luk si Ilincutei .
Acum am venit cu Oana de-afara. Am cautat sa-i cumpar o gutuie. Saptamana asta invata despre FRUCTELE TOAMNEI. Azi au colorat fructele, iar maine ne-au rugat educatoarele sa ducem cate-un fruct. Si mie mi s-a pus pata sa duc gutuie, dar n-am stiut ca o sa gasesc asa de greu. Si piata de la Crang s-a mutat... of, of !

adameasca spune:
Ancutza, dc tot te intersectezi cu fi-miu, cu mama, cu Dana, nu vrei sa ne vedem la un suc, o apa plata, ceva?
Dana, am nr de la educatoare, dar o sa trec p-acolo sapt asta sa vb cu ea.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

dana_ene spune:
Ileana si Ancutza ma inscriu si eu pentru un suc !
Pe cand ?

dana_ene spune:
Ileana, vrei sa vorbesc eu cu educatoarea lui Luk pentru tine ?
Ca doar tot ajung acolo maine dimineata .