Hai Buzau... Buzau... Buzau !!! (9)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

quote:
Originally posted by adameasca

Uite ce scrie pe concluziile rezultatului: "Aspectele histologice descrise mai sus conduc la diagnosticul unei sarcini extrauterine, posibil ovariana, probabil rupta si perfect delimitata si resorbita". Interesant, nu?

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Da...
Ce aiurea suna pe un rezultat medical "posibil...", "probabil...".

Doamna, important ca e bine, ca esti bine si ca ai 2 minuni de copii.

... chiar si cu puroi in gat !
Of !
Pupam "pietenul" Oanei .

Ce credeti ca-mi spunea mie aseara Oana ?
Cica ea de ce n-are copii ?
Ca vrea si ea sa-i dea Doamne-Doamne copii !
Si ca ea o sa aiba un baietel si-o fetita !
Normal ca m-a amuzat !
Raspunsul meu a fost cam asa:
"bine mami, sa te ajute Dumnezeu sa ai copilasii tai si sa te rogi sa fim si noi sanatosi.."
La care a completat ea:
"sa ma ajutati sa-i cresc !"

Am ramas PAF !
Bai... la 3 ani !!!!
Ce mi-o mai spune de-acum inainte !

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Buna dimineatza!
Ca tot ne laudam ieri ca suntem bine ... ne inscriem si noi in clubul muciosilor !!! Mai, si ieri era bine , n-avea nimik ...
Aseara am stat cu ea afara si era mult mai bine decat cu o seara in urma, insa cand am intrat in casa a inceput sa stranute si cand a adormit am observat ca respira destul de greu si in maxim 2 ore s-a trezit urland ca nu mai putea sa respire!!!
Eeeee ... si asa a inceput show-ul ! Toata noaptea s-a zvarcolit pe toate partile si maraia incontinuu ! Cum incercam sa-i pun ser in nasuc, o apucau toate cele - plangea pana se invinetea si nu mai putea sa respire! Treaba e ca are muci d-aia albiciosi si aposi, curgatori si nu stiu ce sa-i dau.
Am inceput aseara cu ossciloccilum si panadol. Febra nu are inca(slava Domnului!) O sa iau si Karvol pentru diseara sa o ajute sa respire mai usor si cred ca o sa trec si pe la dr. sa se uite in gatul ei ...

SANATATE MULTA TUTUROR! Sa veniti cu vesti bune!

Dana, e mortala Oana ta ! Stai sa vezi cand o creste si Roxana ... atunci sa te tii ! Asa ca, mami pregatestete de crescut nepotei!
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankutza_81 spune:

Edit: Mai dar gravidutzele noastre n-au mai dat nici un semn! Ce-or mai face?

Buna ziua tuturor!
Sanatate piticilor muciosi!!!
Am intrat irei si am scris o ora dupa care a cazut netul...va dati seama ce nervi aveam...
in sfarsit ...am reusit sa ajung si azi sa va scriu despre noi.Eu vin la sora mea(elennuka) la calculator ca nu am acasa de aceea scriu mai rarutz.Mai citesc asa din cand in cand cand am timp despre voi si copilasi...sunt cat de cat cu noutatile la zi...
Sa va spun ce am descoperit eu...Cand eram intr-o zi la Elena,eram pe balcon si ma uit in jos...In bloc tocmai intra o mamica de LUca si Ilinca...cu copii cu tot...Am crezut ca se duce in vizita la cineva in bloc....cand....la cateva zile ,asteptam la lift tot la sora mea sa urcam...cand sa urcam...cine credeti ca vroiau sa coboare...dana cu sotul si Oana...Si atunci mi-a picat fisa...Era chiar duminica cu botezul si am facut legatura...Adameasca e vecina Elenei!!!I-am aratat poze cu ea pe forum si a recunoscut-o!!!
Aaaaaa....si vroiam sa spun...ca ii dorim Ilincai mult noroc in viata sa fie cuminte si sa asculte de mamaica!!!
Noi suntem bine...bebe se misca de zor...mi-a rupt coastele nu mai pot...
Saptamana viitoare mergem la nenea C-tinescu sa vedem ce mai zice cum evoluam...
mai vb ca acum am un pic de treaba....cand mai am timp mai intru pe forum si va spun ce mai face bebe!!!
va pup pe toate...si Elena!!!
Sanatate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Ancutza, serios? Is vecina cu sora ta???? La ce etaj sta?

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alibebe spune:

tuturor mamicilor buzoience si gravidutelor, si viitoarelor mamici....Ma bucur nespus de mult ca v-am gasit pe aici Care dintre voi a facut IA la Bucuresti si a avut si rezultat?????? Astept un raspuns de la voi, va roooooooooooog!Pana atunci...va pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Buna fetele!
Sanatate multa la pitici buzoieni!
Maine dimineata plec spre Buzau sa imi iau una bucata de pitic!Nu prea vrea sa vorbeasca cu mine la telefon de frica sa nu il iau acasa! E innebunit de fratele meu si de mama... pe noi ne-a uitat... Vreau sa ii vad reactia maine cad ma v-a vedea ca intru in curte! Mi-e un dor nebun de el!! Simt ca aceasta noapte v-a fi foarte lungaaaa

Dana am ras cu Octav de numa de ce a putut scoate Oana cu crescutul nepotilor!!!! Mortala fata asta a voastra!!! Sa va traisca!

Pupici dragele mele...

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Sebi la 1 An!

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankutza_81 spune:

quote:
Originally posted by adameasca

Ancutza, serios? Is vecina cu sora ta???? La ce etaj sta?

Ileana
poze,poze si iar poze...

Da ma ...vb serios...Sta la 8 ea.Tu?Parca la 5 zicea ea...nu era sigura.Il stie bine pe Luca ca l-a vazut cu bunica...

Mergi la inceput

Ancutza, io la 3. Si nu, nu-mi cunosc vecinii de la 8. Din vedere, sigur, ii stiu pe toti, dar pe etaje nici gand. Sta la 2 sau la 4 camere?

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Ankutza, hai ca-i buna !
Pai sa ma vezi cu gascha la lift si sa nu zici nimic ?
Eu nu-mi amintesc de nimeni la usa liftului . Adevarul e ca eram chiauna rau cand am plecat de la Ileana. Dupa o zi si-o noapte de nunta si-apoi de botez eram indreptatita, parol !

Daca zici ca sta Elennuka in bloc cu Ileana, pai neaparat trebuie sa ne vedem intr-o zi cu toate, nu ????
Hai, spune cand mai vii pe la sora ta ?

Alina, sa-nteleg c-ai luat baiatu' de la curte ?
Cum a reactionat ?
Neaparat sa mai intri sa ne spui !

Cami, nu ne-am mai vazut azi. N-ati mai ajuns in Crang ?

Ileana, voi ce program ati avut de n-am apucat sa ne intalnim ?
Ce face Luk ? Dar printesa ?

Alibebe .
IA ??? Eu nu stiu ce inseamna, scuze!
Te asteptam in continuare.

Noi am stat in Crang pana pe la 2 si ceva. Abia s-a desprins Oana de piticii aia noi.
Toata copilarimea s-a adunat acolo.
Le-au dat sa manance frunze si nisip piticilor... of, atat treaba era de facut !
Roxana tot timpul cat am stat acolo a bagat la ghiozdanel : piure de fructe, apoi o banana, ceva pufuleti, vreo cativa biscuiti....
Ne-am intalnit cu multi cunoscuti: Dragos - vecinul nostru (Ileana stie !), Malina (nepotica mea), Bogdanel (baietelul nascut cu o ora inaintea Oanei si pe care nu-l mai vazusem din maternitate), etc, etc.
Pentru ca - asa cum v-am spus - toata copilarimea tragea la pitici.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Dana, noi azi ne-am saturat sa ne mai milogim de Luk sa iasa afara, asa ca n-am iesit deloc. Cu ocazia asta poate scapa si fi-mea de muci, si Luk de muci, si eu de muci.

Alibebe, presupun ca te referi la inseminarea artificiala. In gasca noastra nu cred ca te poate ajuta careva cu informatii concrete...

Alina, ati recuperat voinicul?

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput