Cirese de Mai-Iunie 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by carminabulina

...ah si inca o intrebare, nastad. Se pun la fiert 500 ml apa, dar apa mai scade in timp ce fierbe. eu ce fac? o las asa concentrata sau completez mereu sa ramana la 500 ml?
Si nu inteleg la inceput:"In prima zi se pun la fiert - legume ce nu se paseaza : morcov, dovlecel.
La masa de pranz bebe va primi zeama ce rezulta prin fierberea legumelor peste care se adauga o cupa de lapte praf si una de cereale(orez, porumb sau tapioca)."...Deci pun la fiert legumele care nu se paseaza si pe langa astea morcovul si dovlecelul? sau numai morcov si dovlecel ? Zii excat cum ai facut tu, plizzzz

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Cand am facut supa pentru 2 zile, am mai completat cu apa.
Mai poti completa cu apa, daca vrei sa-i dai 2 zile din ea, sau o mai lasi sa scada si a doua zi faci alta supa.
Eu nu i-am pus lapte si nici cereale ( nu avem dezlegare de la medic).

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

eu am pus in fiecare supa legumele care nu se paseaza.
In prima zi pui la fiert legume care nu se paseaza+morcov+dovlecel si ii dai doar zeama.
ziua 2 legume care nu se paseaza+morcov+dovlecel, ii dai sa pape zeama + 1 lingurita de morcov pasat.

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

ziua 3 pui la fiert legume care nu se paseaza+ morcov+dovlecel+1 rosie, ii dai sa pape zeama + 1 lingurita de morcov+1 lingurita dovlecel(pasate)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

ziua 4 pui la fiert legume care nu se paseaza+morcov+dovlecel+rosie+conopida, ii dai sa pape zeama+1 lingurita morcov+1lingurita dovlecel+un pic de rosie

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

BULINUTO, am scris in "rate", ca m i se restarteaza calculatorul.
Daca mai ai intrebari, te astept!

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Saru'mana, deocamdata maine o sa fim la prima zi, si anunt cum a primit-o...daca o va primi. Eu sa incerc zeama chioara daca nu vrea o sa-i pun lapte.
E foarte bine in "rate" asa pricepe si baba de mine .

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carminabulina

Saru'mana, deocamdata maine o sa fim la prima zi, si anunt cum a primit-o...daca o va primi. Eu sa incerc zeama chioara daca nu vrea o sa-i pun lapte.
E foarte bine in "rate" asa pricepe si baba de mine .

uite cum cresc

Vezi si tu daca mananca,eu i-am scos conopida ca nu-i place.O sa incerc mai tarziu.

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

quote:
Originally posted by doroti_5

quote:
:
Originally posted by mikiion
Si eu intreb, cum sa-l fac sa adoarma? As vrea sa am si eu o minune de copil, ca cei descrisi in capraru.: care sa nu manance noaptea( nu ca ma deranjeaza ca il pun la san si adormin amandoi), sa se culce singur doar sa-l pun in patut......Sau acei copii sunt copii virtuali? Sau eu astept prea mult si citesc prea mult? Si vorba mamei mele, vreau sa mearga la 4 luni si pe bicicleta?
Si ca sa ma contrazica , tocmai mi-a adormit copilasul alintat in scaunul de masa. Unde il pusesem ca sa ma vada cat scriu la calculator. Ma dus sa-l iau ca nu-mi place pozitia, petru coloana lui.

Sa stii ca copilu nui vinovat.La noi fata adoarme singura, asa a invatato mamica mea, care sta ziua cu ea, dar ea adoarme doar cind ei ii este somn si nu cind ne abate noua.Deci intro seara am culcato si eu mai devreme de ora obisnuita( ca deobicei facem baita la 21.00 si o culcam pe la 21.30, adoarme, se mai trezeste pe la 22.30 mai sta putin sau maninca si adoarme pe toata noapte) si sa trezit si na mai vrut sa doarma, si ne jucam la orele 23.00 ca asa vroia ea.Deci il obosesti si cind vezi ca face deja nazuri(ca a mea face nazuri cid ii somn si cind ii foame) il adormi.Asa timp de o saptamina si sa vezi ce copil cuminte o sa ai.Cei drept eu o scol pe la vreo 6.00(ca de nu ea ar mai dormi o leaca) si o hranesc dupa care ori doarme ori se joaca, principalu ca putin e treaza si de aici se incepe la ea regimu de zi.Noaptea ea singura sio scos masa, da Adi zicea parimise ca ei iau scos o masa dindui noaptea apa si nu lapte si copilu intelege ca nu are rost sa se scoale pentru apa. A fost o vrema si a mea se scula noaptea, dar nu plinge ci doar miriia si eu o lasam sa mirie in voia ei si o vazut copilu ca nu face nimic daca se scoala si mirie si gata nu sa mai sculat.
Asta as putea sati zic eu, care am un copil minune(ca in capraru), care nu se scoala noapte, maninca bine si face mofturi doar cind ii e foame si cind ii e somn(piu ptiu ptiu).
Uite un de la Natalita lui Mark poate ii mai trece.

Merci Doroti pt «incurajari». Dar eu nu am nici o bunica pe aici. Suntem singuri singurei. Nici macar 5 minute nu am cu cine sa-l las. Asa ca ...... Si cum azi noapte a stat treaz de la 12- la 1 jumate si apoi de la 5 la 6, iti dai sema in ce stare sunt. L-am dormit pana la urma plimbat prin casa. Dar nu e fun sa faci asta la cele 8 kg si ceva pe care le are.
Problema cu el e ca vad ca ii e somn, se freaca la ochi, dar nu mai stie sa adoarma. Macar daca accepta o suzeta....Si nu era asa inainte. Dormea atunci cand primea san. Si chiar in cea mai dura perioada a colicilor dupa 9 seara dormea pana dimineata, trezindu-se sa manance. Dar facea asta mai mult dormind si nu aveam probleme sa-l culc. De fapt nici nu m-am gandit sa-l culc , adormea el singur. De asta sunt complet depasita de probleme. Si de obosit, fii fara grija ca-l obosim noi. Dar de pomana, ca tot nu adoarme. Iti dai seama sa-l plimbe taticul lui de la 5 la 6 prin casa pana a adormit. Si el trebuia sa plece din casa la 7.

Acum ma trec toate gandurile negre. Oi fi avand un copil cu hiperactivitate? Ca operatia de apendicita sau diabetul de sarcina nu or fi ramas fara urmari.... sau de la vaccinul pe care l-am facut pe 10??? E asa de furios si trage de jucarele si urla efectiv de furie........Ca s-a speriat mama la telefon cand l-a auzit. Dar nici ca adoarme....
Mint, adoarme cand in plimb pe afara. Sau cand e in scaunul de masina....Dar nu pot sa stau toata ziua pe afara....

Si ca sa puna capac la toate ieri am facut si o criza de stomac sau de bila, iar azi sunt asa de slabita ca nici sa cobor cu el pe afara nu sunt in stare.....Il astept pe tatic sa se duca el cu el.Ca sa ma culc un pic.

Mihaela( o mamica deprimata) si Marc banditzel.

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Mark

Mergi la inceput

MIIKON, capul sus, o sa treaca si astea!
Onitza, cand era de varsta lui Doruletz, papa si apoi adormea singurica.Acum doarme singurica , in camera ei, noi stam cu ea doar pana cand adoarme.
Doruletz e altfel de copil, nu dormea ziua nici sa-l pici cu ceara, asa ca n-am avut ce face si am inceput sa-l legan pe picioare.Ziua doarme foarte putzin , insa noaptea nu avem probleme.
Nu stiu ce sa zic,poate e prea obosit cand incerci sa-l culci, mai patzim asta din cand in cand cu Doru .
Eu itzi doresc succes si nu dispera!

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Banditu-i BANDITZEL DE SOI

Are inca un zambet pentru noi!

Miki, vrem una si mai si! Stim ca Marc ne poate da pe spate

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

CLUBUL CIRESHELOR RAZACIOASE

ALBUM POZNE

Mergi la inceput