Cirese de Mai-Iunie 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Mama lui Alex Razaciosul,

Schimba-ne si noua denumirea te rugam in Nic cel Mic...
i-am compus si un cantec lui fiumiu pe tema asta, ca adica el e nic cel Mic si Voinic, ce mai, o nebunie!

Magda, mama de Nichita (9 mai 2006)

Mergi la inceput

Noi nu avem cu ce ne lauda in mod deosebit, nu stam in fund, nu ne dam de-a dura, nu zicem nici mama si nici tata (impartial copil, dom'le!), deci nimik de raportat...
Da uite ca totusi azi a mancat singur un biberon...evident, jumate a ajuns pe el, asa ca nu stiu daca il mai las, dar a facut si el ceva notabil,pupe mama pe el de smecher...
Apropo, noi in casa avem acum fix 15 grade. Voi???

dovada:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/magghyc/detail?.dir=/21cbre2&.dnm=cd90re2.jpg&.src=ph

Magda, mama de Nichita (9 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

Diana79 superba fetita;
Ama ai un baietel foarte dragalas
Marilena si robert(2 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Maaama, cat ati mai scris!
Inca o data multumim de aprecieri!

Doroti, tiza mea ascunsa armonie pana se plictiseste fiu-miu si-i trage una daca nu-s pe faza... Sau o musca... Asta e sunt mici si n-au discernamant, nu-i poti lasa o clipa singuri. In privinta loviturii strategic plasate in capul bietei bebelusa sora de lapte cu Timeea, n-a fost gelozie, pur si simplu a alunecat si a cazut pe spate direct cu capul in asta mica.

Carmina, felictari ptr. tata, la fel Cami felicitari ptr. mama!

Doina, am tuns-o ptr. ca nu cred in astfel de superstitii si nici nu mi-ar fi placut sa aibe ditamai latele care sa-i intre in ochi sau sa-i fac tot felul de moturi. Si pe Vladut l-am tuns la o luna, inainte de botez (botezul oricum l-am facut tarziu la 5 luni, a avut ce taia popa) si lumea ne-a cam criticat dar avea ditamai parul si facea scandal monstru la uscat cu prosopul, cu feonul nici nu te puteai apropia...

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Diana, tiza mea canadiana, bratara e cadou de la nasa si n-am putut sa nu i-o pun mai ales ca-i special ptr. copii are tot felul de lucruri mici si dragute pe ea, o felie de pepene, o albinuta... Printesa ta e o frumusete mica, seamana cu mama as spune eu...

Lyly, felicitari sotului!

Ama, vazut si pozele de la munte, tot frumusel e si acolo, si voi parintii asijderea.

Ildi, are voie sa faca vaccinul daca sunt doar mucisori, cel mai probabil sunt de la aerul rece sau uscat din camera.

Mergi la inceput

ioi ca-s deabea la pagina 5 cu raspunsurile...

Cocutica, iaca o inapoi si tie! Si felictari ptr. intorsul pe burtica!

Diana, pampers gasesti si aici si servetele umede, dar lapte praf e bine ca ai luat ca poate nu gasesti exact ce-ti trebuie. Habar n-am spune ca vrei sa iei cu tine si noi iti spunem daca gasesti la noi.

Mihaela, uite un ptr tine sa nu mai fi mamica deprimata! Nu-i musai sa fie hiperactiv, de asta iti poti da seama putin mai tarziu. Asa-s unii baieti mai energici si nici fetitele nu sunt mai prejos! Oricum e dulce foc smecherelul, te topesti cand il vezi!

Magda, vazut dovada, scump Nic de mic!

Mergi la inceput

am terminat cu raspunsurile. Hai sa dau si eu raportul ca vad ca se poarta. Deci se intoarce de pe burtica pe spate, asta de f. multa vreme (probabil ca daca spun ca dinainte de 3 luni nu ma veti crede dar e adevarat). Invers nu vrea desi sunt convinsa ca poate. Se ridica in fundulet daca sta pe un plan inclinat, nu sta inca insa nesprijinita decat cateva secunde, ii place pe burtica si se ridica sus pe maini, spune o chestie ce seamana cu mama un fel de mahmmahm, se vad dintisorii prin gingii care sunt si umflate dar totusi cred ca mai e destul pana ne iese primul dinte.
Gata, raport complet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

pai vreau sa incept prin a le spune La Multi Ani raalucutei si lui iulyp , sa fie sanatoase si sa aiba copii norocosi in viata.

DianaR ai niste copii superbi !

Nastad multumim pt retete !

Amakaly
are Seby al tau o gurita ca o capsunica ! e tare dulce si pozele de la munte m-au omorat !

Vivighe iti doresc sa ti se faca puiuta bine mai repede !

Mikiion eu ziua il pun in carut si ma plimb prin casa, si am un prag mai inalt intre bucatarie si sufragerie si tot fatai carutul in fata-in spate peste prag si asa il adorm, evident dansul tipand tare de somn....asa imi doresc o bona...ca singurica nu mai pot, si sotul are un scarbici de e plecat cam 10 zile, vine vreo 2-3, iar pleaca...iti dai seama ...dar ce sa facem....asta e ...

Fetelor, am aceeasi intrebare ca si Diana79 din , noi venim pe 4 dec pana pe 15 ian si nu stiu ce sa iau la mine ? mama mi-a zis sa iau doar laptele, pampersii am inteles ca sunt cam 7000 lei vechi bucata ( am impartit la bucata sa compar cu cei de aici ), deci nu se merita sa ii car dupa mine...servetele umede sunt si acasa, ...DAR am auzit ca de la 1 dec e obligatoriu scaunul de masina ??? ei, atunci am incurcat-o, pt ca nu prea as cumpara unul in Ro doar pt o luna jumate....de carucior am facut rost de la vecina...cereale sunt si acasa...cred ca o sa iau la mine pt drum ( dus si intors ) niste borcanele cu papa de bebe, desi acasao sa-i prepar eu...Mi-a scapat ceva ????

Si nu in ultimul rans : Felicitari Cireselelor Vorbarete !!!! Le doresc sa le turuie guritele toata ziua !!!

pupici

miti, mamica de
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu

Mergi la inceput

Am uitat sa spun datele de la 5 luni ptr. listuta: 6130g si 66 cm, am crescut aproape 400 grame si 4 cm. Ne indreptam cu pasi siguri spre o cariera de modeling.

Miti, pampersii sunt sub 6000 bucata daca ii iei din supermarcheturi. Scaun de masina pana la 9 luni e scoica de masina, din-asta banuiesc ca aveti si poate chiar ti-ar fi utila ca sa-l transporti pe avion. Din cate stiu cand am calatorit cu avionul, caruciorul nu se socoteste la bagaje si il poti lua pana la usa avionului, acolo insotitorii de zbor il pliaza si-l baga in cala. poti monta scoica pe el si gata, asta ti-e carutul.

Mergi la inceput

Pentru fetele canadience:
Eu cred ca in Ro gasiti practic orice aveti nevoie(sau ma rog, macar ceva similar), doar ca riscati sa fie la un pret mai mare si la o calitate mai proasta.
Au aparut servetele Pampers Senzitive, daca vreti ceva mai soft... Eu imi aminteam ca miros altfel, dar , in fine, exista
Laptele ia-l doar daca folosesti ceva ce nu se gaseste aici;daca ai vreo solutie speciala de sterilizat si nu vrei sa schimbi sistemul, iarasi, ar fi bine sa o iei...

Scaun de masina poate poti imprumuta/inchiria, oricum, chiar daca nu e obligatoriu, nu e recomandat sa mergi fara, gandeste-te cam cum se circula pe aici...poate sunt fete care au si nu il folosesc in perioada respectiva?

Daca stau bine sa ma gandesc,legat de bb, cel mai dezamagitor capitol din Ro mie mi se pare cel vestimentar. Infiorator de urate haine de copii sunt aici, e adevarat ca nu peste tot, dar majoritar predomina stilul hainelor tip clown, super colorate, fara nici un simtamant estetic si tivite cu fir arginitiu.Bleah!

DianaR,
wow, ce raport complet! Mi se pare destul de precoce minunatia ta mica, .Multumim de apreciere...
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"

Nic cel Mic

Mergi la inceput