Cirese de Mai-Iunie 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

DOROTI, LA MINE TRECE 29 AUGUST 1975

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Doamne ce aiureala pe capul meu...cand am intrat pe forum vroiam sa va spun cat bucuroasa sunt pentru ca guguta mea s-a intors pe burtica si nu numai o data, de vreo 3 ori. Azi e prima data cand ni se intampla noua si eu ca o mama disperata ce sunt, cand voi povesteati ca bebeii vostri deja fac lucru asta ma gandeam ca are ceva copilul meu de nu se intoarce si el. Dar uite ca am reusit si noi.

Cocutica si Elena(4 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Doina merci mult pt reteta. Uite o de la mine, si multe pupicuri copiilor tai.

Cocutica asta da coincidentza.

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Am pus si noi poze aici.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/necdiana/album?.dir=/f36cre2

AAAa am si eu o intrebare pt voi si pt Virgi daca imi putetzi raspunde rapid. Ce as putea sa iau in Romania de aici pt bebelina???Pleaca socrii mei in 3 zile si trimit un geamantan prin ei plin pt fata. Am luat ceva pampersi dar nu multi vre-o 80, cereale neastle (2 cutii, ca nu prea se omoara), lapte praf, si ceva servetele umede.

CAt costa un pampers in Romania???? Si ce sa mai iau? Noi plecam pt 2 luni, pe 18 dec.

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

nastad, sa te pup eu de o mie de ori, uite asa , ca mare nevoie aveam de reteta de supa de la ioana si de 3 zile o tot caut pe la capitolele trecute si nu o gasesc, si pentru supa si pentru branza. Saru'mana!!!
O intrebare: cati ml de supa i-ai dat in prima zi? Adica ai inlocuit masa de lapte cu respectiva zeama? Sau cum?
iti dai seama ca eu o sa incerc si cu supa daca cu piure direct nu a mers...
Doroti, multumesc !

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cocutica

Doamne ce aiureala pe capul meu...cand am intrat pe forum vroiam sa va spun cat bucuroasa sunt pentru ca guguta mea s-a intors pe burtica si nu numai o data, de vreo 3 ori. Azi e prima data cand ni se intampla noua si eu ca o mama disperata ce sunt, cand voi povesteati ca bebeii vostri deja fac lucru asta ma gandeam ca are ceva copilul meu de nu se intoarce si el. Dar uite ca am reusit si noi.

Cocutica si Elena(4 iunie 2006)

FELICITARI!
Doruletz inca nu s-a intors , dar da semne.

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carminabulina

nastad, sa te pup eu de o mie de ori, uite asa , ca mare nevoie aveam de reteta de supa de la ioana si de 3 zile o tot caut pe la capitolele trecute si nu o gasesc, si pentru supa si pentru branza. Saru'mana!!!
O intrebare: cati ml de supa i-ai dat in prima zi? Adica ai inlocuit masa de lapte cu respectiva zeama? Sau cum?
iti dai seama ca eu o sa incerc si cu supa daca cu piure direct nu a mers...
Doroti, multumesc !

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Cu placere!
In prima zi i-am dat 100 mlde supa si dupa o jumatate de ora a baut aproape 150 de lapte.
Si acum , cateodata, cand nu mananca prea bine, ii completez cu lapte .Trebuie sa te orientezi, depinde de copil si de toanele lui.

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Ma duc sa incalzesc mancarea, trebuie sa vina Oana de la gradi si nu mai am BOIE(voie)la calculator.
toata gasca!

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

...ah si inca o intrebare, nastad. Se pun la fiert 500 ml apa, dar apa mai scade in timp ce fierbe. eu ce fac? o las asa concentrata sau completez mereu sa ramana la 500 ml?
Si nu inteleg la inceput:"In prima zi se pun la fiert - legume ce nu se paseaza : morcov, dovlecel.
La masa de pranz bebe va primi zeama ce rezulta prin fierberea legumelor peste care se adauga o cupa de lapte praf si una de cereale(orez, porumb sau tapioca)."...Deci pun la fiert legumele care nu se paseaza si pe langa astea morcovul si dovlecelul? sau numai morcov si dovlecel ? Zii excat cum ai facut tu, plizzzz

uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

..Si poze de la munte.Enjoy!Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput