Boboci de clasa I 2006 - ce invata, ce simt III
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
annitha_cl spune:
April, crede-ma ca e pentru prima oara cand Andrei ia bataie ( ca sa fiu mai explicita si-a luat doua palme la fund) cat despre pedepse am spus si mai sus este pedepsit o saptamana ( fara televizor,fara calculator, fara afara si , ceea ce il doare cel mai tare, fara karate). Cu siguranta ca nu ar fi luat nici acele palme daca nu ar fi plecat la colegul respectiv fara sa spuna si crede-ma ca ne-am speriat rau ( Eu am mai trecut prin asta cu el asta primavara cand a plecat la un baiat mai mare, care nici in ziua de azi nu situ cine este, de la ora 10 dimineata pana la ora 22,00. Atunci l-am cautat cu politia si toate cunostintele: vecini, neamuri, parinti de colegi de gradinita... am cautat pana si la morga asa ca daca atunci a scapat de bataie acum....a furat-o.)
copilul meu
"Daca iubesti frumusetea exterioara atunci nu ma iubi, caci eu nu sunt frumoasa iar in lume sunt multe femei mult mai frumoase decat mine.Daca iubesti bogatia atunci nu ma iubi caci eu sunt saraca iar pe glob sunt multe femei mult mai bogate decat mine! Daca iubesti iubirea atunci IUBESTE-MA caci EU SUNT SINGURA FEMEIE DIN LUME CARE TE POATE IUBI CU IUBIRE ADEVARATA!"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lala_D/Lala_D.jpg)
Lala_D spune:
Am trecut cu bine si peste cifra 3 si peste ''a '' mic
Vom avea si noi sedinta cu parintii saptamana aceasta , in principiu pentru carnetele de alocatii ( noi nu primim ca suntem prea mici ) uniforme si banci .
Doamna este in continuare foarte multumita de Bogdan , este cica cuminte si raspunde foarte frumos si la toate materiile
Luna viitoare va avea si o cupa la aikido astfel incat antrenamentele acum sunt foarte serioase , dupa aceasta cupa in decembrie va urma un nou examen de grad pe care Bogdan de abia il asteapta.
annitha_cl imi pare rau ca este pedepsit Andrei dar uneori si pedepsele sunt necesare din pacate. Si eu cred ca as fi inebunit de grija daca l-as fi cautat atat
biluta28 vacanta placuta si voua si felicitari pentru scrisul frumos
squrriel te-am adaugat pe listuta . Ce inaintati sunteti voi la matematica
Mercedes felicitari pentru notele bune
April asteptam vesti de la sedinta cu parintii
CristinaT si cge ceva vesti de pe ''frontul temelor '' ?
O zi excelenta tuturor !
Lala.
wesel spune:
Buna mamicilor,
Matei al meu a excelat la engleza saptamana care a trecut (are 8 bilute rosii). In rest stampilutele de rigoare si nimic de "rau". La romana au facut diferite alte semne si au pritocit despartirea in silabe, pe cuvinte, recunoasterea sunetelor... Iar la mate au mers pana la cifra 4. Noi cu treiul am avut de tras: nu ieseau buclele frumoase nici speriate!
A inceput serios tenisul, a facut prima ora de teatru, la muzica a incercat cheia sol. Sper sa avem saptamana asta sedinta cu parintii, ca sa aflu direct de la doamna invatatoare ce si cum.
Lala, multumim pentru teste. Le-am facut si noi in week-end: foarte bine! Am avut cate ceva de explicat la cel de limba si, oricum, altceva este sa-l pui pe copil SINGUR, cu textele in fata, dar, in general eu am fost multumita. Cel de mate i-a placut la nebunie! O sa-i mai caut si altele...
Mamica vesela si Matei
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by april
cateva poze si cu caietele noastre
http://family.webshots.com/album/554197340VgqJLw
Super caiete
![](bis.gif)
![](bis.gif)
![](bis.gif)
O zi excelenta tuturor !
Lala.
Lala_D spune:
wesel ii poti cumpara lui Matei culegerea de matematica de la editura Paralela 45 '' Mate 2000 - clasa I '' sau ''matematica distractiva '' de la Aramis .
O zi excelenta tuturor !
Lala.
april spune:
multumim Lala
pb sunt la "O", tare colturos il face, insa speram sa mai remediem pe parcurs.
fug la sedinta. pa
april spune:
Am fost si la sedinta....se renoveaza clasa in saptamana de vacanta.
In rest sunt multumita de cum merge Andrada. Azi incep literele. E putin speriata, am incercat sa o incurajez. Sper sa fie bine.
La gimnastica avem oarece probleme....doamna vrea sa discute cu mine maine, cam stiu despre ce ca am aflat de la restul mamelor. Majoritatea fetitelor din grupa de gimnastica sunt la gradinita, doar doua sunt cl. I. Am inteles de la mame ca ne conditioneaza sa mearga la scoala sportiva din cl. I daca vor sa ni le ia la performanta. Cum Andrada este deja cl I, eu nu am de gand sa o mut la scoala sportiva. Maine astept sa discut cu doamna, dar daca ma conditioneaza si pe mine atunci renuntam la gimnastica. Si imi pare rau pt Andrda pt ca ii place si a iesit prima la teste, insa nu o pot muta la alta scoala doar pt ca asa vrea doamna profesoara.
Nu mi se pare corect. Dar vedem noi maine cum pune problema.
squrriel spune:
Lala, multumesc pt inscriere pe listuta! .
Da, sunt destul de avansati la mate, astazi vor face numarul 10. Ce m-a surprins (nici placut, nici neplacut) este faptul ca astazi le da dictare la abecedar. Eu, initial, am crezut ca nu a inteles bine Gabi dar se pare ca a avut dreptate. Ce inseamna asta? Doamna le dicteza: liniutze oblice intercalate suprarind si subrind, liniuta mica oblica, bici, nodulete suprarind si subrind etc. M-am chinuit aseara cu el sa le invete cat de cat, i-am explicat ce inseamna subrind, suprarind, cum arata buclele (nici dc ii spun funditze nu le stie) s.a.m.d. Nu stiu ce va face astazi, am ceva emotii, mai ales ca nu mi-a spus (nu-si mai aducea aminte mai sigur!) cum le-a predat doamna toate aceste semne. Rau este ca nota de la dictare va fi trecuta in catalog.
Aaaaa, si la mate deja lucreaza din culegere - nu stiu cum se numeste, cert este ca are pe o parte culegere si pe cealalta parte caiet de lucru. In vacanta le va da culegerea acasa si-mi voi nota ca sa va spun cum se numeste.
Noua doamna nu ne-a spus de nici un test ca cel prezentat de Lala. Imi pare rau ca nu-i implica. Dc ii iei de la inceput cu un anumit ritm ei o vor lua ca atare, nu li se mai pare anormal mai tarziu.
La sedintele cu parintii (deja am avut 3) doamna ne spunea ca este multumita de toti copii si ca delimitarile se fac mult mai tarziu (asta din cauza pregatirii diferentiate dintre copii - clasele pregatitoare de la gradi etc.). Partea proasta este ca nu prea fac sport. Am incercat sa-i spunem ca e totusi binevenita o relaxare dar ne-am cam lovit de un ziduletz.
De maine intru fortat in concediu, asa ca... va doresc multe succese si vacanta placuta!
Lala_D spune:
Am trecut cu bine si peste ''A '' mare de mana.
Pe langa tema de scris de acasa ( cam 4 randuri ) a mai avut si de subliniat din povestea ''Scufita rosie '' cu o linie ''a '' si cu doua '' A ''.
O zi excelenta tuturor !
Lala.