Boboci de clasa I 2006 - ce invata, ce simt III
Raspunsuri - Pagina 4
cge spune:
Lala, multumim ptr subiectele de la concurs.
Of, poate reusesc baietii astia ai nostri sa scrie frumos si cifrele, acum ca se tin de mana.
Mercedes, exercitii in genul asta face si Victor.
El nu are inca niciun calificativ in carnet/catalog.
De citit, el citeste cursiv. Adica ii citeste povesti sora-sii, dar cu scrisul avem probleme.
Victor are iar scoala maine de la 8-10.30.
Weekend placut,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
CristinaT spune:
Lala, multumim ptr subiectele. Cele la engleza cred ca trebuie scanate!
Si astea mi se par cam grele
mi-a sarit in ochi
14) Scrie corect propozitia „casamelculuiemică” .
pai asta e deja dictare!
Cred ca sunt totusi pentru semestrul 2.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
Alma2006 spune:
Am vorbit astazi cu doamna! De saptamana viitoare va primi cel putin doua calificative pe saptamana iar noi putem lucra cu el acasa ceea ce nu-i prea iese in clasa! Eu am sa lucrez oricum in avans acasa in speranta ca se va descurca mai bine la scoala!
Cat despre materiile care nu implica scriere vom primi calificative in functie de un anumit numar de stampile si bulinute care inseamna tot atatea raspunsuri corecte! Asta inseamna ca voi vedea si eu in sfarsit un FB ca e un adevarat colectionar de stampile!
Va mai tin la curent!
Noi acum ne pregatim de petrecere si mai putin de scoala, ca doar o data are mama trei baieti de sarbatorit intr-o saptamana! Si cum ziua lui sebi si a sotului e pe 23, sambata ne destrabalam!Poate si duminica si luni
Lala super multumesc pentru subiecte!
Un weekend placut tuturor!
ocu spune:
Buna, legat de concursuri, imi puteti spune de cine sunt organizate? Lia nu mi-a pomenit nimic despre ele si nici doamna, cand am reusit sa o intalnesc(de obicei dimineata si atunci in graba).
Smecheria cu colturile de plic este testata si de noi si functioneaza.
Toate cele bune!
april spune:
azi avem sedinta cu parintii.....e de dat bani pt renovarea din mini-vacanta..........si de aflat noutati despre prichindei.....
Mercedes spune:
Si noi vom avea maine sedinta. A mai colectionat un FB+ la abilitati practice si unul cu minus la muzica. Asta e ce sa i faci nu pot fi toti buni la muzica, nu?
Mai scrieti si voi ce mai fac in clase, ce exercitii ...
squrriel spune:
Lala, multumesc pentru primire. Da, vreau si eu pe lista, cu toate ca in urmatoarele 2-3 saptamani nu voi fi activa din cauza ca bona ne paraseste si va trebui sa stau acasa cu Gabi.
Noi am ajuns la cifra 8 la matematica si la romana inca nu este hotarata doamna dc sa inceapa a-ul sau sa-l lase dupa vacanta. Vom vedea astazi.
La cifra 2 am avut ceva probleme dar i-am aratat cum sa faca "gatul de lebada" dupa care bucla. Surprinzator, i-a reusit. Era bucuros ca, in loc de viermi plecati la plimbare (asa i-am spus ca aratau) i-au iesit ca niste gratioase lebede (cinstit, pe alocuri erau cam flamande lebedele alea!). Dar, am trecut de cifra 2, am trecut si de cifra 3 (urat la inceput, dar s-a mai perfectionat), dupa care a urmat cifra 5. Nu stiu cum facea dar ii ieseau niste carlige de undita. Am lucrat putin cu el si... acum face un 5 foarte frumos, nesperat de frumos. La cifra 7 n-am avut probleme, ca si la 6 de altfel, in schimb la 8..., durereeee. Incepe bucla de sus de la dreapta si nu se prea uneste cu cea de jos, plus ca sunt si strambe din cauza asta si deformate.
Eu l-am lasat asa, are timp sa tot exerseze. Asa cum cifra 3 o facea binisor la inceput si acum il face bine.
Lor le da destul de mult de scris. Ce nu termina in clasa de pe caietul special plus tema de pe caietul de curat. E valabil si la mate si la romana.
De calificative suntem satui deja. Avem, in raport aproape egal , si FB si V (cica vazut, dar e ca un B). Nu intru in panica, Gabi nu a fost la gradi si e prima data cand scrie cu stiloul, cand face cifrele etc. Am noroc de faptul ca este docil, este dornic sa invete ca sa-i ajunga pe cei care stiu deja sa scrie.
Nu se murdareste cu cerneala, poate si pt ca am cumparat un stilou cu penita subtire (Schnider - 50.000 lei) care mi se pare super, mai ales ca nu-i permite sa fatzaie penita dintr-o parte in alta (scrie numai putin inclinat spre stanga!).
Cat despre colturile de la caiete... Asa si-asa.
Nu vreau sa-l stresez de pe acum, dar nici nu-l las in dorul lelii. Merg la bunul simt. Eu vreau sa guste scoala cu placere nu cu sila. Nici noi n-am fost perfecti dupa prima luna de scoala. Cel putin asa gandesc eu.
Am identificat si mamica ce are copilul la after school cu invatatoarea: Mercedes, poate ai timp sa-mi spui cam cat te costa!
Va pup pe toate , si mult succes la invatat.
biluta28 spune:
hAI SA MAI SCRIU SI EU CA NU AM MAI SCRIS DE MULT DAR VA CITESC, compar si ....
Noi nu am recuperat sambetele dar toata sapt. au facut la greu Romana si Mate. Au ajuns la "5" la matematica iar azi cred ca vor trece la 6.
La romana fac " codite de purcel" asa le-a numit doamna.
La religie au desenat vreo 2 cruci si colorat pe sf. Paraschiva, plus o poezie despre cruce.
Nu am auzit sa prmeasca calificative
Joi merg la teatru.
Despre scris ce sa va spun nu ca ma laud dar scrie foarte frumos semnele grafice sa vedem cum v-a fi cand vor incepe literele.
Ieri m-am muncit cu ea toata ziua sa facem o rata din pene, fulgi si vata. a iesit frumoasa pana la urma mai ales fundalul caci i-am facut si un lac, cu nuferi, nisip, papura si un Mar pli de fructe.
Numai bine la toti scolarei si daca nu mai scriu pana vineri vacanta usoara la toti, cu indemnul lasa-ti copii sa se odihneasca.
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani fara 1 luna - Edi 2 ani si o luna
http://community.webshots.com/user/biluta28
annitha_cl spune:
Fetelor, ma bucur pentru calificativele prichindeilor si sa de-a doamnele invatatoare cu cat mai multi FB. Despre Andrei ce sa va spun... ma cam supara desi a venit cu doi de FB (unul la mate si unul la romana), saptamana trecuta a avut un test in care a luat -FB (cu indulgenta) si doamna m-a atentionat ca daca continua astfel o sa ii scada notele pentru ca nu mai este atent si a devenit obraznic ( se pare ca i s-au urcat la cap laudele doamnei si ale noastre), mai mult doua zile la rand a uitat sa-mi spuna ca are de scris mai mult si ca urmare a luat un "S" pentru teme incomplete ( pe care doamna a spus ca nu il trece in catalog dar la prima abatere in ceea ce priveste tema ii va da insuficient in catalog) si bineinteles ca a fost singurul din clasa care nu a avut tema facuta. Doamna nu l-a iertat si i-a dat de facut tema incompleta in plus la ceea ce avea de facut ( in total cam trei pagini la abecedar si trei la mate - de pe o zi pe alta adica de joi pentru vineri) .
De de la tatasau a scapat si mi-am luat eu o de mi-a trecut ..... dar nu am putut sa-l scap de pedeapsa desi de obicei iese cum vreau eu... prin urmare nu se mai duce la karate si nu mai are voie la televizor o saptamana si nici afara...mai mult de atat sotul meu i-a mai dat si in plus de lucrat acasa... Sambata il mai induplecasem pe tatasau cand mi-a facut o alta boacana ... l-a trimis taicasau la cumparaturi la magazinul din colt iar scumpul meu copil s-a dus pe alta strada la un coleg sa se joace cu el si dupa mai bine de o ora de cautari l-a gasit bineinteles tot "sosu" si atunci si-a luat-o rau de tot... Am incercat sa intervin si mi-a spus sotul ( ca sa auda cupilu) ca daca intervin mi-o fur si eu ca eu sunt de vina ca ii fac toate poftele si ca il rasfat prea mult... sa fi vazut bocete la Andrei ca sa nu ma certe si pe mine ca nu mai face.... Acum sa vedem cat il tin promisiunile facute .... eu una nu cred ca prea mult dar vedem noi...
copilul meu
"Daca iubesti frumusetea exterioara atunci nu ma iubi, caci eu nu sunt frumoasa iar in lume sunt multe femei mult mai frumoase decat mine.Daca iubesti bogatia atunci nu ma iubi caci eu sunt saraca iar pe glob sunt multe femei mult mai bogate decat mine! Daca iubesti iubirea atunci IUBESTE-MA caci EU SUNT SINGURA FEMEIE DIN LUME CARE TE POATE IUBI CU IUBIRE ADEVARATA!"
april spune:
Annitha, de ce nu incercati cu pedepse care sa-l atinga unde-l doare cel mai mult, adica desene animate, dulciuri, iesiri in oras, sau ce-i place lui cel mai mult. Bataia nu e o solutie. Parerea mea.