Boboci de clasa I 2006 - ce invata, ce simt III
Raspunsuri - Pagina 22
cge spune:
In primul rand, va spunem si noi "La Multi Ani" in 2007 si numai bucurii.
Api,"La Multi Ani" Bianca de Helbi, sa cresti mare, sanatoasa, cuminte si exact cum vrea mami a ta.![]()
Multumim ptr felicitari.
Da, avem baiat mare de acum: de 7 ani.
Duminica l-am serbat cu prietenii lui mai mici la un loc de joaca ptr copii.(prietenii si colegii lui scolarei erau inca la munte, si el a vrut o petrecere exact de ziua lui).
Ieri s-a serbat la scoala cu bomboane si suc, si vineri dup-amiaza va fi o petrecere la after-school.
Asa ca o tinem numai in petreceri, cum s-ar spune.
Printre petreceri, mergem si la scoala.![]()
Ieri au facut recapitulare, era incantat ca nu a trecut la nimic nou.
A, si ca idee de cadou un Furby este o alegere buna la varsta lor.
Mult succes la scoala la pitici,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
Laura XXX spune:
INTREBARE/PROVOCARE PT. PARINTI DE BOBOCI:
Cei ce folositi la scoala alfabetarul clasic, nu cel magnetic, cum va descurcati? Astept idei, sugestii, inovatii ca ne-am saturat sa sortam zilnic mini-cartonasele in patratele!!!
Laura xxx.
cge spune:
Laura, nu stiu ce sa iti raspund, ca Victor nu foloseste alfabetarul de niciun fel.
Acum daca am scris, am si eu o intrebare: cum se procedeaza ptr alocatie daca au implinit 7 ani ?
Mai trebuie depusa vreo cerere, sau o sa ii vina automat carnetul de Cec-uri la scoala ?
si daca trebuie depusa cererea, unde anume ?
Victor ma tot streseaza cu chestia asta, ca suma de bani nu justifica agitatia.
Multumesc,
Cristina,
Sefii Casei
biluta28 spune:
quote:
Originally posted by cge
Laura, nu stiu ce sa iti raspund, ca Victor nu foloseste alfabetarul de niciun fel.
Acum daca am scris, am si eu o intrebare: cum se procedeaza ptr alocatie daca au implinit 7 ani ?
Mai trebuie depusa vreo cerere, sau o sa ii vina automat carnetul de Cec-uri la scoala ?
si daca trebuie depusa cererea, unde anume ?
Victor ma tot streseaza cu chestia asta, ca suma de bani nu justifica agitatia.
Daca abia a implinit 7 ani o sa-i vina tot prin posta anul acesta scolar iar din toamna v-a primi carnet de cec de la scoala . Ana a facut 7 ani in oct. si primim in continuare prin posta pana in sept. cand se vor da carnetele de cec pentru 2007/2008.
Multumesc,
Cristina,
Sefii Casei
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani - Edi 2 ani si 2 luni
http://community.webshots.com/user/biluta28
Lala_D spune:
Cge pe noi ne-au anuntat inca din septembrie ca cei care nu au implinit 7 ani pana la inceperea scolii vor primi acel carnet de cecuri doar in clasa a II a !
Pana atunci alocatia continua sa vina in modul obisnuit ( in cazul meu : in cont ).
Nu stiu daca toate scolile procedeaza asa.
La multi ani( cu intarziere ) lui Victoras !!!
O zi excelenta tuturor !
Lala.
april spune:
Mie in oct. nu mi-a venit alocatia, asa ca in nov. am fost la Directia Muncii si mi-au spus ca nici n-o sa o mai primesc prin posta. Mi-au dat o adeverinta, cum ca am restituit banii pe luna septembrie (24RON) si cu acea adeverinta am mers la secretariatul scolii unde mi-a eliberat carnetul de cecuri, stampilat pe sept, oct. si nov. Apoi am fost la posta si i-am ridicat. Cam asta e la noi.
helbi spune:
La multi ani Victor! Multa sanatate si numai succese la scoala!
Noi mai avem si maine vacanta, urmind sa reincepem scoala de luni. saptamina asta i-a dus cu Hort-ul la o expozitie de fluturi, la patinuar si la muzeul pielii. A venit f incintata de la patinuar, unde a mers acum pt prima data si a reusit sa se tina bine pe picioare!
Azi, de la muzeul pielii a venit cu o mini.gentuta facuta de ea. F. frumos realizata!
In vacanta nu am facut asa de multe, cum am sperat
Putina mate, apoi a citit o carticica in germana si 2/3 dintr-una in RO si....o dictare la germana. Atit si nici nu cred ca pina uni mai facem ceva!
Mult succes in noul an 2007!
cge spune:
Multumim mult ptr urari si raspunsuri.![]()
In concluzie, asteptam in continuare alocatia prin posta.
Andreia, stai linistita, Victor nu a scris deloc in vacanta si a scris f. frumos sapt. asta la scoala. Eu ma temeam ca uitase.![]()
Cristina,
Sefii Casei
biluta28 spune:
Nici noi nu am facut in vacanta cat am fi sperat sa facem dar a fost ok caci am lasat-o sa faca ce a vrut ea.
Noi la matematica nu avem culegere foloseste doar cartea si caietul.
Daca puteti dati-mi si mie mai multe detali despre culegerile voastre ( denumire, autor, editura, an) casa am si eu de unde sa ma inspir cand lucram suplimentar. 
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani - Edi 2 ani si 2 luni
http://community.webshots.com/user/biluta28
amcris spune:
Noi folosim la matematica culegerea: "Mate 2000 +6/7" de la Editura Paralela 45.
Este de format mic si invatatoarea lucreaza dupa ea la scoala la fiecare ora de matematica.