Boboci de clasa I 2006 - ce invata, ce simt III

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

In primul rand, va spunem si noi "La Multi Ani" in 2007 si numai bucurii.

Api,"La Multi Ani" Bianca de Helbi, sa cresti mare, sanatoasa, cuminte si exact cum vrea mami a ta.

Multumim ptr felicitari.
Da, avem baiat mare de acum: de 7 ani.

Duminica l-am serbat cu prietenii lui mai mici la un loc de joaca ptr copii.(prietenii si colegii lui scolarei erau inca la munte, si el a vrut o petrecere exact de ziua lui).
Ieri s-a serbat la scoala cu bomboane si suc, si vineri dup-amiaza va fi o petrecere la after-school.
Asa ca o tinem numai in petreceri, cum s-ar spune.

Printre petreceri, mergem si la scoala.
Ieri au facut recapitulare, era incantat ca nu a trecut la nimic nou.

A, si ca idee de cadou un Furby este o alegere buna la varsta lor.

Mult succes la scoala la pitici,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura XXX spune:

INTREBARE/PROVOCARE PT. PARINTI DE BOBOCI:
Cei ce folositi la scoala alfabetarul clasic, nu cel magnetic, cum va descurcati? Astept idei, sugestii, inovatii ca ne-am saturat sa sortam zilnic mini-cartonasele in patratele!!!

Laura xxx.

Mergi la inceput

Laura, nu stiu ce sa iti raspund, ca Victor nu foloseste alfabetarul de niciun fel.

Acum daca am scris, am si eu o intrebare: cum se procedeaza ptr alocatie daca au implinit 7 ani ?
Mai trebuie depusa vreo cerere, sau o sa ii vina automat carnetul de Cec-uri la scoala ?
si daca trebuie depusa cererea, unde anume ?
Victor ma tot streseaza cu chestia asta, ca suma de bani nu justifica agitatia.

Multumesc,

Cristina,
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

quote:
Originally posted by cge

Laura, nu stiu ce sa iti raspund, ca Victor nu foloseste alfabetarul de niciun fel.

Acum daca am scris, am si eu o intrebare: cum se procedeaza ptr alocatie daca au implinit 7 ani ?
Mai trebuie depusa vreo cerere, sau o sa ii vina automat carnetul de Cec-uri la scoala ?
si daca trebuie depusa cererea, unde anume ?
Victor ma tot streseaza cu chestia asta, ca suma de bani nu justifica agitatia.

Daca abia a implinit 7 ani o sa-i vina tot prin posta anul acesta scolar iar din toamna v-a primi carnet de cec de la scoala . Ana a facut 7 ani in oct. si primim in continuare prin posta pana in sept. cand se vor da carnetele de cec pentru 2007/2008.

Multumesc,

Cristina,
Sefii Casei

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani - Edi 2 ani si 2 luni

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Cge pe noi ne-au anuntat inca din septembrie ca cei care nu au implinit 7 ani pana la inceperea scolii vor primi acel carnet de cecuri doar in clasa a II a !
Pana atunci alocatia continua sa vina in modul obisnuit ( in cazul meu : in cont ).
Nu stiu daca toate scolile procedeaza asa.

La multi ani( cu intarziere ) lui Victoras !!!

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Mie in oct. nu mi-a venit alocatia, asa ca in nov. am fost la Directia Muncii si mi-au spus ca nici n-o sa o mai primesc prin posta. Mi-au dat o adeverinta, cum ca am restituit banii pe luna septembrie (24RON) si cu acea adeverinta am mers la secretariatul scolii unde mi-a eliberat carnetul de cecuri, stampilat pe sept, oct. si nov. Apoi am fost la posta si i-am ridicat. Cam asta e la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

La multi ani Victor! Multa sanatate si numai succese la scoala!

Noi mai avem si maine vacanta, urmind sa reincepem scoala de luni. saptamina asta i-a dus cu Hort-ul la o expozitie de fluturi, la patinuar si la muzeul pielii. A venit f incintata de la patinuar, unde a mers acum pt prima data si a reusit sa se tina bine pe picioare!
Azi, de la muzeul pielii a venit cu o mini.gentuta facuta de ea. F. frumos realizata!

In vacanta nu am facut asa de multe, cum am sperat Putina mate, apoi a citit o carticica in germana si 2/3 dintr-una in RO si....o dictare la germana. Atit si nici nu cred ca pina uni mai facem ceva!

Mult succes in noul an 2007!

Mergi la inceput

Multumim mult ptr urari si raspunsuri.
In concluzie, asteptam in continuare alocatia prin posta.

Andreia, stai linistita, Victor nu a scris deloc in vacanta si a scris f. frumos sapt. asta la scoala. Eu ma temeam ca uitase.

Cristina,
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

Nici noi nu am facut in vacanta cat am fi sperat sa facem dar a fost ok caci am lasat-o sa faca ce a vrut ea.

Noi la matematica nu avem culegere foloseste doar cartea si caietul.
Daca puteti dati-mi si mie mai multe detali despre culegerile voastre ( denumire, autor, editura, an) casa am si eu de unde sa ma inspir cand lucram suplimentar.

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani - Edi 2 ani si 2 luni

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amcris spune:

Noi folosim la matematica culegerea: "Mate 2000 +6/7" de la Editura Paralela 45.
Este de format mic si invatatoarea lucreaza dupa ea la scoala la fiecare ora de matematica.

Mergi la inceput