Boboci de clasa I 2006 - ce invata, ce simt III

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Buna, ma scuzati ca nu am mai intrat de mult, v-am citit din umbra ..

Vreau sa urez La multi ani! copilasilor care si-au serbat ziua de nastere sa-mi cer scuze ca ii felicit ata de tarziu si sa le doresc sa creasca mari si sanatosi!

Lala D, felicitari pentru reusita.

Noi suntem la matematica la cifra 10, la citire la c mare.

Ne-a trecut notele in carnet avem numai foarte bine.
In rest asteptam serbarea de Mos Craciun si sarbatorile.

Va doresc numai bine

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Felicitari LalaD pentru centura asta da.
Despre cadouri: i-am luat monopoly cu coperta alba ( asa a cerut de la mosu) si mai vreau sa i iau ceva dar nu stiu inca ce
Cristi are FB in carnete si a mai prins si un B la dictare dar asta doar pe fisa, mi a confundat m cu n . A fost foarte suparat si a ramas foarte mirat cand mi a spus si nu l am certat. Se mai intampla. Ne am pus sa facem mai multe exercitii acasa.
La un moment dat ati facut ceva statistica cu cat fac copii acasa si cat la scoala la noi e asa 75% la scoala( sta pana la 16 la scoala) si 25% acasa.
Felicitari tutror copilasilor pentru calificativele obtinute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Multumesc mult fetelor

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Lala, felicitari si de la noi.

CristinaT, ma bucur ca ai mai scris.

Noi avem azi serbarea la scoala, si maine la after-school.
Sunt cocosul din 'Punguta cu 2 bani' la scoala si ingeras la serbarea de maine.
Rolul lui de asta-seara se termina "Si eu sunt o minune desi nu par".

Mercedes, si Victor a luat un 'B' pe o fisa la matematica.
Si el a fost stresat, si apoi uimit ca noi n-am facut un capat de tara din asta.
I-am explicat greseala (la niste siruri), si la urmatoarea evaluare a fost ok.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chi_lili03 spune:

buna dragi mamici, sunt noua printre voi dar sper sa ma descurc.Am shi eu o fetita care din toamna viitoare va merge la scoala , asa ca ma intereseaza f.f. tare acest subiect, shi daca poate cineva sa-mi recomande niste scoli bune din sect. 5 a-si fii foarte recunoscatoare.Am niste emotii , mama mama. A, apropo am un raspuns pentru Lala, referitor la colturile indoite, nu stiu daca se mai practica astazi prin scoli, dar eu cand eram mica , la scoala aveam colturi de plic taiate ,Astfel colturile caietelor erau introduse in colturile de plic decupate.Mult succes boboceilor, shi atentie , mai e putin shi vine mosul cel drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Ce mai fac boboceii? Cine ne povesteste cum a fost la serbarile de Craciun?

La Antonia nu se face o serbare cu toti copiii. Cu grupa de balet a avut o mica "petercere", profesoara le-a adus prajiturele facute de ea si le-a dat cite un mic cadou. Pe urma, pe perechi de 2 fetite au facut schimb de cadouri (asa este obiceiul aici...). Copiii au dansat, au cintat, s-au jucat si chiar si parintii au fost invitati. Noi nu puteam sa lipsim ...
Pe urma a fost un concert de cintece de Craciun dat de corul claselor primare (activitate extra-scolara). Antonia a fost pe post de spectator (ca nu am inscris-o la cor, nu prea are voce...).
Joi se pare ca vor face o masa "colectiva", fiecare trebuie sa aduca cite ceva de mincare (eventual din tara de origine). Noi inca nu ne-am hotarit ce sa ducem, ca sint cam multe restrictii (nu ai voie porc, prajituri cu crema, nimic cu alune ca sint copii alergici, etc).
Cum este ultima saptamina de scoala, au lasat-o mai moale cu lectiile, drep urmare nici eu nu am mai facut cu ea acasa..
Am conventit ca in vacanta vom face lectii la 2 zile . Sa vedem daca ne tinem de cuvint.
Simbata trecuta a fost la o aniversare, duminca am fost la spectacol de balet "Spargatorul de nuci". Vineri ne ducem la concert de colinde cu Stefan Hrusca. Duminica mergem sa-l vedem pe mos Craciun la biserica. Sintem tare ocupati.

Multi la bobocei si parinti.

Intilnire DC Montreal 16 decembrie

Mergi la inceput

Sa spargem noi gheata povestind cum a fost la serbari.

Serbarea de la scoala de vineri seara a fost tare frumoasa: povestile erau modificate: toate personajele se intelegeau intre ele : Fata Babei cu Fata Mosului, Cocosul s-a intos la mos bogat etc.
Apoi, toate personajele erau invitate la bal, unde au dansat vals.
Au cantat si colinde si in romana, si in engleza.
Si la final, au avut cadouri pentru parinti: cate un ingeras colorat de ei.
Si bineinteles cadouri de la mos ptr. ei.
Victor a fost cocosul din povestea Punguta cu 2 bani(dupa cum v-am mai spus).

Sambata dimineata am avut serbarea de la after-school.
A fost frumos si aici: Victor nu a mai avut emotii (vineri a avut), a spus rolurile in engleza si franceza perfect.

A primit si cadouri de la MC si de la scoala si la after-school.

Da, mi-a spus ca MC astia nu sunt adevarati, ca MC adevarat e cel care vine acasa.
Poze avem:
Poze Serbare

Cristina,
Sefii Casei

Mergi la inceput

Ho-ho, ho-ho.

A venit vacantaaaa!
Nu stiu daca mai apuc sa intru la subiectul asta (pregatiri de Craciun, excursia la bunici si apoi la munte) asa ca va urez de pe acum "Sarbatori Fericite" si numai bine!!

Cristina,
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Am intrat si noi in vacanta si asteptam mosul foarte nerabdatori

Pot spune cu mana pe inima ca a fost mai usor acest inceput de scoala decat m-am asteptat si sunt foarte multumita de cum se descurca copilul.
La capitolul teme de vacanta am scapat ieftin : avem de citit si doar putin de tot de scris la romana si matematica.
La romana au ajuns la ''Ce '' , la matematica la scaderea cu 5.

Serbarea a fost o reusita si acum ne propunem doua saptamani de rasfat, relaxare, distractie si odihna.

SARBATORI FERICITE boboceilor, parintilor , multa fericire, sanatate si belsug in noul an si nu in ultimul rand un mos cu sacul plin ochi !

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

A venit vacanta si la noi. Respiram 2 saptamini. Din pacate nu este fir de zapada, deci nu va fii posibila nici o activitate afara. Acum de exemplu ploua...Poate doar sa mergem la un patinoar acoperit, la filme, muzee si jucat in casa...Miine facem si noi bradul.

Craciun fericit alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput