Boboci de clasa I 2006 - ce invata, ce simt III

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Alexandru e tot in clasa intii. Aici ei citesc carticele, avem si un caiet in care notam cite minute a citit acasa - trebuie sa aiba minimum 100 de minute pe saptamina.
Sint multumita de progresele lui, nu stia deloc sa citeasca in engleza la inceputul anului scolar si acum merge foarte bine.
Se pune mare accent si pe scris. In fiecare vineri are dictare, are de scris 12 cuvinte. Apoi luni primim un nou set de cuvinte pe care le repetam pina in ziua testului. La astea n-a gresit niciodata pina acum.
La matematica fac adunari, scaderi (si sub forma de probleme). Mai au niste exercitii unde invata usurel conceptul de inmultire, fractii, geometrie si chiar probabilitati! Totul e foarte simplu, dar intr-acolo bate.
Aici nu au teste saptaminale. Am primit acasa o culegere din care facem zilnic cite putin. Dar nu e obligatoriu si nu trebuie sa duca la scoala sa arate ce a facut.
Din cind in cind primeste tema sa termine ce avea de facut in clasa si nu a terminat.
Cam asta e sistemul pe aici, v-am tot citit si imi dau seama ca difera destul de mult.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Andrada azi a chiulit de la scoala: GREVA. Frigul din scolile bistritene! Rau am mai ajuns. Saracii copii mor de frig in scoala.
Sunt fff suparata si nervoasa pe tot sisitemul asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

Ana a avut azi simulare pentru caz de incendiu, cica au iesit toti buluc in curte asa cum ereau (nu tu imbracati, nu tu ghiozdan???) adica sa inteleg ca in caz de incendiu la -10 gr. copilul poate sa moara de frig afara????; iar cartile si caietele pot arde bine mersi ???

Parca pe vremea mea nu asa se proceda in caz de incendiu.

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani - Edi 2 ani si 2 luni

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Asa se procedeaza in caz de incendiu. Aici fac la fel, au asemenea simulari chiar foarte des. Dar din cite stiu eu ies ordonat...

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Doamne , complicata rau cifra ''8 '' mi-a omorat neuronii.
Am reusit performanta sa rup 3 pagini una dupa alta pana a iesit asa cum trebuia

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Boboceii vostri ce mai fac ??
Ceva noutati ?

Mult succes la scoala

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

La noi una calda, una rece. De saptamina trecuta cind eram complet deprimata, parca mi se pare ca fetita mea a facut progrese importante la citit, ceea ce ma mai linisteste . Am cumparat o carte tiparita in Franta (pe eBay) care foloseste metoda silabica, si intr-adevar se vad progrese semnificative dupa 2 saptamini de lucrat aproape in fiecare zii.

In schimb ne luptam cu mincarea, in 2 saptamini a venit de 3 ori cu mincarea neatinsa (de la ora 8h00 pina la 15h00). In celelalte zile a fost mult mai bine , a venit acasa cu jumatate

Ne-am mai certat si pentru ca a venit acasa cu o lista de teme, din care primul lucru de pe lista era ilizibil si nu a fost capabila sa-si aduca aminte ce insemna. Este a 2 oara cind face la fel...Cred ca nu este atenta, scrie mecanic in caiet si acasa cucu, nu mai stie...

Multi la toti boboceii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Oana, te inteleg perfect.

Victor isi mananca sandvich-ul de dimineata in masina in drum spre scoala.
Si incepe circul, e atat de adormit ca mananca in reluare.
Dar azi n-a vrut sa manance deloc pe motiv ca painea din sandvich are gust de lamaie.
Drept ptr care am oprit la Mc Donald's ptr un toast si dup-aia cat pe ce sa intarzie la scoala.
Dar Anca mananca tot si mancarea ei si pe a lui.

In restul zilei, cred ca mananca la semi-internat (asa mi se spune).
Si seara mananca binisor acasa.

Eu ii dau si Pikovit ptr pofta de mancare.
Cred ca depinde si de copil. Ca aceeasi mancare i-o dau si unuia si celuilalt.

Cam atat cu plangerile.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

'neata!
Ce fac boboceii ?

Noi am avut sedinta cu parintii aseara, Victor are 'FB' pe linie si se pregateste de serbarile de Craciun si la scoala si la after-school.
CristinaT, m-am gandit la voi zilele astea.
Ce face Oana ? O asculta bunica ?

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Cristina, felicitari pentru Victor , sa o tina tot asa

Si noi tot cu FB pe linie, am inceput cititul in fiecare seara in functie de literele invatate ( avem o culegere, de care v-am mai spus pe aici ), incetul cu incetul vad ca se descurca din ce in ce mai bine, la scoala scriu deja propozitii scurte astfel incat ultimile teme sunt formate din cuvinte si propozitii si nu din repetarea unei litere ( au trecut de ''I'' mare). La matematica au ajuns la cifra 10 astfel incat prevad ca saptamana viitoare vor trece la adunari si scaderi .
Pregatesc deja si ei serbarea de Craciun sunt curioasa cum o sa fie .

Hai mamici , mai scrieti despre bobocei

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput