Boboci de clasa I 2006 - ce invata, ce simt III
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
wesel spune:
Felicitari pentru scolarei!
Noi suntem mai in urma: pe la codita de purcel si cifra 7. Inca nu avem carnete (de fapt ele au venit, dar n-au fost completate), in schimb avem pe trei sferturi uniforma!
Adica avem pantaloni si pulover dar n-avem bluzite. Calificative oficiale inca nu stim, desi avem multe de FB, stelute rosii si stampilute.
Peste 2 saptamani o sa avem "Portile deschise", asa ca o sa vad concret ce si cum participand la ore.
Mamica wesela
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
biluta28 spune:
wesel --- ce bine suna "portile deschise" eu nici macar program de consultatii nu am
Ana l-a facut pe m si M si pe 8.
I-a dat azi carnetul cica are doar 2 B SI RESTUL FB.
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani - Edi 2 ani si 2 luni
http://community.webshots.com/user/biluta28
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lala_D/Lala_D.jpg)
Lala_D spune:
Noi suntem la 6 si la ''u'' . Au facut consolidarea cunostintelor prin dictari, transcriere si propozitii si la matematica prin probleme cu cifre 0-6 ( descompuneri, compuneri, mai mic , mai mare, crescator, descrescator si simple adunari si scaderi ). Ca note are o colectie de FB , sunt foarte multumita de el
Maine avem concurs la aikido
Succes boboceilor
O zi excelenta tuturor !
Lala.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/oanagabriela/oanagabriela.jpg)
oanagabriela spune:
Noi nu ne laudam asa de bine: au avut un test scris cu 4 excercitii (leagat de citire, recunoastere de cuvinte, etc) si a luat doar 60% (deci nota 6)...
Mi-a spus ca nu a inteles unele cuvinte si nu a reusit sa termine...Eu banuiesc ca fiind f.emotiva se blocheaza si la primul hop se opreste si nu mai incearca . Asa ca sintem cam suparati...
Cind facem exercitii de citire acasa se descurca destul de bine, deci este posibil sa fie o problema de "caracter", care este si mai greu de rezolvat.
Am fost si am vorbit si cu profesoara, care, cum v-am mai spus, este f.relaxata si nu mi-a spus decit lucruri bune despre ea, sa nu ne ingrijoram, ca merge bine (este peste media clasei, dar clar nu intre primii), doar ca nu raspunde niciodata la ore. Asta stiu de mult, pentru ca in afara casei, nu prea vorbeste (cam timida), in schimb acasa ii turuie gurita fara oprire.
De scris, scrie destul de frumos, am tot facut dictari cu ea si a facut bine. La matematica iarasi merge f.bine. Cu cititul insa mai greu. Asa ca trebuie sa lucrez mai mult cu ea acasa, sa compensam ce nu reuseste in clasa.
Mult success la toti boboceii.
Alma2006 spune:
Si noi avem 4 FB in carnet dar mai avem doua evaluari la care am emotii! Nu stiu inca ce calificative va lua! Daca ma iau dupa ce spune el s-ar parea ca a gresit ceva dar nu stim ce!?!!!
Avand in vedere insa ca atunci cand doamna i-a pus un vazut "V" pe caiet el mi-a urlat in gura mare in curtea scolii ca a luat insuficient...am crezut ca mor! Cand m-am uitat in caiet era un FB si un V!
Asa ca asteptam!
Noi saptamana viitoare incepem literele iar la mate suntem la 5!
Succes tuturor scolareilor!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
helbi spune:
Nu am mai intrat de multicel pe-aci. Am vrut sa scriu cum am pertecut Halloween-ul (am mers 3 mamici si 4 fetite "mascate" pe un loc de joaca pt copii-. L-am decorat cu decoratiuni de Halloween, fetele s-au jucat, noi am vb, iar cind s-a lasat seara, am venit la noi sa le dam dulciuri, dupa care a luat vecinii la "colindat").
Numai ca a doua zi s-a imbolnavit. A durut-o rau capul, a vomat, ma fost pe la dr, a luat antibiotic si am crezut ca-si revine. Nuami ca simbata i-a fost f rau, am ajuns la spital si ne-au oprit acolo........pt observatii.......Duminica era mai bine is ne-au dat drumul acasa. Iar de luni e iar la scoal (nu alipsit decat vineri).
Ieri am avut dictare si a primit o stampila (care e echivalent cu un FB).
Azi a fost la doua St. Martin Fest, o sarbatoare la care copii merg cu niste lanterne confectionate de ei, cinta si apoi se bea vin fiert sau ceai si se maninca covrigi. Afost frumos. Una din serbari a fost la fosta ei gradi, iar alta la Hort. Luni avem la scoala aceeasi serbare.
Ieri, toti copii care au mers anul asta la scoala au fost invitati in fosta gradinita, sa se joace cu fostii colegi, sa-si vada educatoarele, dar sa le si arate celor mici ghiozdanele si cartile. A fost frumos ca a avut ocazia sa se intilneasca cu colegi pe care nu-i poate vedea toata ziua!
In rest, la mate ei au facut pina la 10, iar la germana au deja 10 litere invatate (spre deosebire de colegi de la alte scoli, unde, desi sunt mai putini in clasa, au facut numai 5 litere).
Saptamina asta, mai pricis maine va reusi sa termine prima ei carte citita singura in germana! Se descurca binisor cu cititul....eu sunt multumita!
Va dorim un WE placut si mult succes in continuare!
PS eu citesc cu interes tot ce scriu fetele din RO despre ce invata copii acolo, deoarece eu fac singura cu Bianca ABECEDARUL; astfel incit ea sa stie sa citeasca si romaneste. De scris scrie, daca i-i dictez pe litere.........
cge spune:
Felicitari tuturor boboceilor ptr rezultate.
Oana, poate Antoniei ii mai greu ca ea invata sa citeasca in franceza.
Asa sunt unele inceputuri nu intotdeauna usoare.
Si al meu a fost greu acum n-ani.
In rest, Victor stie sa scrie: 'Am mama m.a'. (intelegeti voi, ca litera 'e' n-a invatat-o).
Si sa socoteasca pana la 6 inclusiv.
Andreia, ce frumos se distreaza Bianca !
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lala_D/Lala_D.jpg)
Lala_D spune:
Avem si noi carnete ...tot goale
Maine le vor stampila si probabil vor aparea si notele .
Azi l-au facut pe ''U '' si a aparut rezultatul la prima dictare scrisa ( gen extemporal ) : - FB deoarece uitucul meu nu a pus al doilea aliniat
La concursul de aikido s-a clasat pe locul II
O zi excelenta tuturor !
Lala.
Alma2006 spune:
Felicitari Lala pentru - FB! Este totusi o dictare!
Eu inca nu am primit calificativele pe care le astept, adica la romana si matematica! La celelalte are doar FB in carnet dar nu ma incalzesc prea tare! Stau ca pe jar pana o sa avem un calificativ in carnet la cele doua materii!
Spor la scoala tuturor boboceilor!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/oanagabriela/oanagabriela.jpg)
oanagabriela spune:
quote:
Originally posted by cge
Felicitari tuturor boboceilor ptr rezultate.
Oana, poate Antoniei ii mai greu ca ea invata sa citeasca in franceza.
Asa sunt unele inceputuri nu intotdeauna usoare.
Si al meu a fost greu acum n-ani.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
Cristina
Am gasit testul in caietul ei de excercitii. Daca stiam, il faceam cu ea de mult...
![](bang.gif)
M-am lamurit care este cauza scorului mai mic: de fapt ea nu a inteles ce trebuie sa faca la 2 din cele 4 excercitii...
![](icon_smile_dead.gif)
![](bang.gif)