Copilasi de nov-dec 04 (132)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ANDREAP pupam pe dulceata de Maria!!! si noi ne confruntam cu aceleasi faze descrise de tine, mai ales cu varsatul apei/laptelui! si mie imi mai scapa cate o palmuta pe pampers, se rusienaza si lasa capul in jos si se uita pe sub ochi, atunci ma inmoi toata, si imi vine sa imi dau pumni in cap ca ce am eu cu copilul!

EVELINE, LA MULTI ANI FERICITI!!! lasa mami ca recuperati voi! probabil ca a fost ceva foarte imp, cu serviciul, de nu era sotul acasa...ma gandesc ca si lui ii pare rau! ne povestesti cum ati recuperat! cu detalii...

TRY, sanatate multa va dorim!!

FELIS, Mihaita tuseste la cresa? sau ..e racit? paul este inca racit, l-am dus totusi ca nu e de antibiotic, si i se dau medicamentele acolo, o continuam cu tratamentul, nu il las de izbeliste. mai erau copii muciosi am vazut ieri...

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

OCTOMBRIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Felis, Onitza

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

la noi Ken a invatat sa spuna iarta-ma si cum face vreo boacana pleaca capul,se uita la mine cu niste ochi care implora mila si spune"mama iarta-ma!".eh mai pot sa-i fac ceva?imi rupe inima in 2 nu alta

27,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

eu una recunosc ca sunt maiaca in privinta papucilor si vreau sa va spun ca nu i-am cumparat lui Ken pana acum din Japonia nici o pereche pt ca sunt de proasta calitate.in primul rand au talpa moale(nerecomandat copilasilor), in al 2-lea rand nu cuprind glezna si in al 3-lea rand nu au talonet.tot ce am avut si am sunt trimise din Romania si vreau sa va spun ca ne impacam tare bine cu ei.dau un ban in plus dar macar stiu ca e pentru sanatatea coloanei si a piciorului!

27,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

fetele sunt tare bucuroasa:astazi m-au sunat de la primarie si cu toate ca nu au locuri libere la cresa m-au chemat pe luni la "interviu".sper sa fie bine!

TRY cum stati cu lapticul?i-ai mai marit doza lui Adrian?sanatate multa si tinem pumnii pt producerea hematiilor!

27,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

am aterizat si eu azi in cluj direct la serviciu si sunt tare necajita...de ieri bianca are din nou febra, speram sa-i pot duce macar de saptamana viitoare la cresa. nu stiu ce are se poate sa fi recidivat "rosul in gat"?

felis am vazut pozele voastre si m-am bucurat enorm cand l-am vazut pe mihai mergand in picioare intre paxela si sotul tau lviu mare smecheras, escaladeaza deja garduri ...iar mamaruta devine o mandrete de fetita, ce bucle are dragutza de ea

dana sora mea a fost deja la magazinul de langa alesd si m-a sunat ca le-a luat la fiecare cate 3 perechi de cizmulitze nu am rabdare pana se intoarce din timisoara sa le vad, mi-a zis ca ala va fi cadoul ei pt. ziua copiilor, insa nu ma abtin sa nu le fac macar o poza pana la ziua lor

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Evelin, da, acum ne urmareste o dr. de la Sick Kids, am avut 2 programari pana aum si maine mergem a treia oara la ea. De acum ei se vor ocupa de anemia lui.

Bits, nu stiu cat suge Arian. Dupa ce-a iesit din spital l-am hranit numai la san, deci nu stiu cat isi ia el de acolo. Ii dau de cate ori cere. Suplimentar ii mai dau de 2 ori pe zi (in total cam 50-80 ml) cu biberonul din rezervele de lapte ce le am in congelator de cand era el in spital din 2 motive: ca sa-i diluez Tri-Vi-Sol-ul si Fierul pe care i le dau de 2 ori pe zi (sunt puternic aromate si bebelusii sunt sensibili la gusturile puternice si se pot ineca) si pe de alta parte consider lapticul asta dat cu bibe ca pe un supliment peste ce papa de la mine, incerc sa-l indop putin.
In primele 10-11 zile de la iesirea din spital a luat 300g, ceea ce ar insemna aproape de 1kg/luna, ceea ce e oarecum bine. Nu e nemaipomenit, dar e totusi bine. Cu siguranta ca daca nu ar exista anemia ar lua ma bine-n greutate.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
try, a luat super bine in greutate micutul adriande face mare si sanatos
onitzasi sanatate multa lui paulica
adrianasa stapaniti sanatosi cizmulitelecopilashilor si sanatate multa biancai
bitstinem pumnii sa rezolvati problema cu gradinita
cristinapetrecere frumoasa sigemenushelor cu palariutze
andreapnebunatica cea mica
noi suntem bine asteptam controlul la oftalmologie de maine al lui alex...speram sa fie ok
ruxi a papat cam de toate astazi dar nu prea mai vrea sa stea sa o dau cu crema pe aftecare inca mai sunt acolo
va pup pe toate si pe copilashi
noapte buna

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

monica am uitat sa te intreb cu ce o dai pe ruxi in guritza. alor mei cand au avut stomatita aia urata le-a prescris medicul glicerina boraxata cu nistatin (preparata in farmacie) si cate un varf de linguritza de aftogeranil care practic ii ramane in guritza nu prea are ce sa inghita. cam in 3-4 zile le-a trecut complet

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

ONITZA... pai eu m-am hotarat sa ii caut pe cineva sa stea cu el ca m-am saturat sa il pun pe picioare si dupa 2-3 zile de cresa sa il iau bolnav... Poate am sa il mai duc, din cand in cand, ca ii place f mult la cresa, de asta nu il retrag... Nu stiu daca ti-am zis ca MIHAI STA PE SCAUNEL LA MASUTZA CU CEILALTI COPII LA MASA ... am ramas cu gura cascata cd am auzit... Sta pe scaunel si cu mainile pe masuta si asteapta sa ii dea educatoarea papa cu linguritza... El acum e bolnav... racit tratat cu antibiotic, la o saptamana dupa ce am terminat alt antibiotic Azi s-a simtit mai bine... dar are deja saptamana de cand e racit... Asa l-am luat de vineri saptamana trecuta... A cam degerat in dormitor la cresa... Chiar: au dat drumul la caldura?

AD_RIANNA... multumim mult de aprecieri... Sanatate printesei...

MONICA... bafta cu Ruxi... sanatate... sa treaca aftele repede...

TRY... ma bucur ca sunt si vesti bune si Dumnezeu sa va ajute in continuare sa dati de cap problemei si sa veniti numai cu vesti bune...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput