Copilasi de nov-dec 04 (132)
Raspunsuri - Pagina 4
catutza spune:
Buna! Sunt o mamica de nov-dec 2005, in primul rand va urez in avns sa va traiasca copilasii (si voi, normal). Am si eu o intrebare la voi :ce e cu Miche ? Nu am mai vazut-o de foate multa vreme pe mess, si vad ca nici la voi nu mai posteaza. Daca stie cineva ceva de ea...
Sper ca nu va deranjez. Va pupic
Cata si Bianca-Maria (2.11.2005)
FELIS spune:
ANDREEAP... pai facem trupa
... ca MIHAI numai daca ii zici "GHITZA" a si inceput sa danseze...
Maria canta si Mihai danseaza...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
quote:
Originally posted by catutza
Buna! Sunt o mamica de nov-dec 2005, in primul rand va urez in avns sa va traiasca copilasii (si voi, normal). Am si eu o intrebare la voi :ce e cu Miche ? Nu am mai vazut-o de foate multa vreme pe mess, si vad ca nici la voi nu mai posteaza. Daca stie cineva ceva de ea...
Sper ca nu va deranjez. Va pupic
Cata si Bianca-Maria (2.11.2005)
Si eu ma intrebam...
chiar am sunat-o pe mobil cam acum o saptamana dar nu mi-a raspuns...Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
cumpar apartament 2 camere
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
SURPRIZA!!!!!!
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
cumpar apartament 2 camere
andreap spune:
buna dimineata..ce mai faceti?
Try,felicitari..in ritmul asta,va faceti repede baieti mari
Felis,sanatate multa lui Mihaita.Asa cand ii duci in colectivitati mari..unii isi aduc acolo copii desi sunt bolnavi si ii pot imbolnavi si pe ceilalti,ca nu au cine-i lasa.
Bits,bafta la "interviu"!
paxela,din nou "la multi ani" si petrecere frumoasa!
Noi azi plecam la.............MARE...
Ati inteles bine
...Sotul meu are nu stiu ce intalniri pe acolo cu serviciul,la Mamaia,H.Malibu si mergem si noi,ca sa nu-i lasam loc de distractie
.Sper sa pot sta cu el in camera,daca nu,vedem noi ce facem.Si poate ne ajuta Doamne Doamne si cu ceva vreme mai buna,sa facem plimbari pe faleza...
Pupici si un we super
POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
onitza spune:
FELIS, felicitari lui Mihaita pentru statul pe scaunel la masa!!! bravo lui!
Paul e bolnav de 3 saptamani, muci care nu ies , ii are in gat si e groaznic
si tuseste raude tot. A fost si el pe Antibiotic , acum incercam din nou sa il dregem fara!..incercam....avem 3 noptio nedormite la bord, sunt cu moralul si nervii la pamant! si parca toate imi ies prost! la cresa, nici eu nu vreau sa il mai duc, din acelasi motiv, 2 zile e de ajuns sa se imbolnaveasca...educatoarele mint mult, le-am prins de cateva ori ca se contraziceau singure
...derutata sunt si eu ca si lui Paul ii place, dar cred ca am sa fac eu efortul din lumea asta sa mi-l tin acasa pana in dau la gradinita! si pana atunci bagam tratamente de imunitate cat se poate, chiar si vaccinuri, nu strica! astea ar fi planurile, sper sa ma pot tine de ele!
... caldura cred ca au dat, eu l-am luat pe Paul transpirat de fiecare data de acolo, si nu era gros imbracat. Sanatate multa lui MIhai!
PAXELA, iti urez si eu LA MULTI ANI si distractie placuta !!!!!
sa ai parte de sanatate si copilasi sanatosi, si fericiti!!!
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
OCTOMBRIE 2006
ad_rianna spune:
mey cand o sa se termine odata cu racelile astea?
onitza draga ce mai patimesti si tu cu bietul meu ginerel. noi l-am pupicii sa-i treaca dar si noi suntem bolnaviori...
...m-a sunat azi mama si mi-a zis ca azi are febra si tudor
. nu stiu ce poate fi si am inima stransa ca nu sunt cu ei. mi-a zis ca au dopar febra si sunt f. apatici, cica se joaca putin apoi se urca in pat si ..."nani-nani"...as prefera sa sara si sa "rastoarne" casa numai sa nu-i vad tristi si asa linistiti
nu-mi dau seama ce pot avea si nu le-as da antibiotic, abia au terminat tratament de 10 zile cu augmentin. luni mergem la pediatra...cresa inca e in stand-by in cazul asta 
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
offf...iar copilashi bolnaviori, adriana, onitza
si sanatate multa copilutilor vostri
noi suntem bine, am ramas cu rasfatz mult dupa aftele astea(cred ca o mai si doare totusi uneori dar in cele mai multe cazuri imi zice sa o iau in brate ca sa bea apa spre ex...ca asa nu o mai doare
)...inca nu i-au trecut de tot...mai avem vreo 2 zile cred si totul o sa fie ok.
alex inca nu a scapat de ochelari, am fost azi la control si are acelasi dioptrii cum le avea cu un an in urma...el se astepta sa scape de ei, a fost putin dezamagit dar i-a trecut repede...nici nu prea i-a purtat in ultimul timp...este fericit ca nu i-a dat
restrictie pentru pc![]()
adriana, ruxandrei i-a dat un spray cu sulfat de neomicina(pentru aftele de pe amigdale) si o crema cu aceeasi compozitie(pentru limbutza)
va pup pe toate si va doresc un we placut
monica
miria_cristina spune:
PAXELA - La multi ani fericiti!!!!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
miria_cristina spune:
ANDREEA - Distractie placuta la mare!
Noi am fost saptamana trecuta.
Am prins o zi superba!![]()
Am mers la Constanta si Mangalia.