Copilasi de nov-dec 04 (132)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Ai avut, inseamna, parte de emotii placute.

Iar daca bebele ti-a trezit amintiri dulci poate ca nu-i nevoie sa fugi cu el, ca sa aiba Anutza un fratior.

Sa fie sanatosi si frumosi toti copiii!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Sunt si bune si proaste, ce sa zic: prost e ca i-a scazut hemoglobina foarte repede, in doar o sapt. de la transfuzie el e la pragul minim din nou. Pe de alta parte i-a crescut neasteptat (pt. mine) reticul-ul (nr. de celule rosii produse de el) la 40. Vedem daca e de bun augur toata treaba vineri cand o sa comparam datele cu cele de marti. Vestea buna ar fi sa-i fi crescut reticulul la un nivel care sa fi permis hemoglobinei sa scada doar f.f.f.f putin sau s-o mentina constanta si deci sa nu nu necesite iar transfuzie. Daca-l transfuzam, nr. de celule rosii produse de el iar devine zero si-o luam de la capat.

Analizele cromozomiale facute martea trecuta au iesit din nou normale. Gaurica la inimioara nu se datoreaza unei partitzii sterse din cromozomul 22 (cromozomul responsabl cu defectele de inima), s-au uitat la toti cromozomii si au parut normali si in regula. Deci problema lui nu are cauze cromozomiale (situatie care nu ar fi putu fi remediata, in sensul ca n-ai cum sa repari un cromozom daca el e defect sau lipseste).

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Otilia, multumesc din suflet (chiar ca mi-ai ghicit dorintele)!

Try, eu pana la urma nu am mai retinut: voi ati mai ajuns cu bb Adrian la spitalul acela faimos unde spuneati ca mergeti...daca nu ma insel e acel spital unde se fac documentare ce noi le vedem la Reality TV..."Little Miracles"? Din afara, asa cum ma uit eu la tv, si daca e acelasi spital, pare sa fie acolo nemaipomenit....si medicii aia au cam vazut de toate...parca spuneati ca o sa mergeti dar nu mai stiu daca ati ajuns...

Eu am fost ieri cu Bia la dr, are o iritatie pe coapsa sper sa-i treaca cu crema prescrisa. In rest totul e ok...are 93 cm si nu se stie cate kg ca nu a vrut sa stea nicio secunda pe cantar, se bataia intr-una. Tot aveam noi o nelamurire cu vigantolul asa ca acum ne-am clarificat: se pare ca trebuie sa-i dau pana la pasti 3 picaturi pe zi.

In rest toate OK....a fost ziua mea si am petrecut-o fara barbat care e la bucuresti si azi implinim si 4 ani de casnicie si tot fara el sunt....e ciudat, parca nu mai e nicio fericire....sper sa recupereze cand s-o intoarce.

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ncristina spune:

Bune fetele.
Iata ca am mai apart si noi.
Va citesc, va urmaresc si va vad toate pozele, aveti niste copii scumpi si reusiti, sa va traiasca!
Nu postez prea des pentru ca nu am multe noutati. Fitele la mancare continua, ca deh suntem consecvente...incepem sa vorbim, stim multe cuvinte, dar in afara de "ce ma?" si "mai maaaaa" nu legam cuvinte. Raportam pentru Teodora pipi la olita, scremete tot la olita, dar kk la 20cm de olita, inceput promitator zic, caci Teodora a spus ca face pipi si s-a conformat. De asemenea raportam pipi si kk la olita (doar o data) pentru Alexia care s-a certat cu maica-mea juma de ora dupa ca nu vroia sa dea olita cu "trofeul", l-a descantat si l-a privit de mama-mama.
Am fost we trecut la Gradina Zoologica si au fot foarte incantate, au recunoscut o gramada de animale, le-a placut mult.
Altfel de noutati nu avem.... in schimb am mai pus niste poze aici http://new.photos.yahoo.com/cristina_negoita2004/album/576460762325456820#page1
Cineva intraba de magazinul Orchestra - este in Carrefour Orhideea, dar sunt niste preturi....
Felis - felicitari pentru progreseele lui Mihaita mancaciosul
Try - sanatate mult, numai bine
Imi pare rau ca nu am cum sa vin la intalinrea (daca se tine) din we asta, chiar mi-as fi dorit sa va cunosc, dar plec maine dimineata in Delta, dar vrem si noi sa trimitem poze pentru filmuletul pe care il faceti, daca se poate
Sanatate multa bebeilor bolnaviori si va pupam pe toate

Mergi la inceput

EVELINE - lA MULTI ANI, atunci, si pentru anii de casnicie!
Si nu mai fii trista cu siguranta o sa recuperezi!

Mergi la inceput

NCRISTINA - E o frumoasa Teodora si o rosioara!
Ce scumpa e in poza in care tine degetelul in gurita!

Eu intrebam de magazinul Orchestra. O sa ma uit cand voi merge in Orhideea, macar din curiozitate, ca prea s-a vorbit de produsele lui.

Adevarul e ca, fara sa fiu o zgarcita, nu cred ca merita sa dau o sacosa de bani pe un produs pe care-l voi folosi mai putin de 6 luni.
Ma orientez eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Diana,Miria,,sunt..da rau de tot..recunosc.Normal ca nu veneai tu la Pitesti ptr.niste cizme..desi te invitam cu placere!La Orchestra sunt preturi cam..piperate(ca sa nu spun astronomice),dar incaltamintea e cam la pretul din alte magazine..celelalte haine se fac in afara(cica) de aceea sunt asa scumpe.
Try,bine ca mai dai vesti,sanatate multa in continuare!
Fulgule....stii tu vorba aia romaneasca:cate bube-n lume rele toate-n...babii mele"????..hai,capul sus,bafta la operatie!
Aime..recunosc din nou ca sunt dusa cu capul...trimitem poze de la nastere,1 an si acum la 2 ani,sau numai de la petrecerea de 2 ani????ca la noi mai dureaza pana facem petrecerea..
Pupici si mai vb

POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

EVELINE... LA MULTI ANI!!!!!!!!!... CU INTARZIERE..

AIME... si in poze cupilu tre sa fie singur sau poate sa fie si cu alti copilasi?

Fetele, multumim de felicitari...si aprecieri...

TRY... sanatate multa si bafta cu analizele

FULGULE...imi pare rau ca treci prin atatea...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Fulgule -Ai noroc! Aia inghinala nu e complicata si rea, ca cealalta. Asa ca, fi curajoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Miria,ai dreptate cu preturile la lucrurile de copii..sunt cam mari si "investitia" e pe termen f.f.scurt..dar,exista lucruri la care nu prea ma uit la bani:incaltamintea.In rest,mai ma gandesc
Mariuca mea s-a facut rea,obraznica si paracioasa..aseara m-a disperat:faza I,cade o prietena de-a ei,se tranteste si ea pe burta in praful ala;faza II,intram in farmacie si,dupa urletele de rigoare ca nu vrea de mana cu mine,ii spun sa nu puna manuta pe nimic si...sparge un borcanas de mancare ptr.BBlusi si normal ca mami plateste;faza III,toarna apa din biberon,sticla,canuta,ce are prin mana,pe covor,pe ea,in pat....degeaba ii spun in fiecare zi de mii de ori sa nu mai faca asta,nu vrea si pace sa priceapa,asa ca aseara si-a luat portia de palmuta la fund.Credeti ca asta e tot?NU!...dupa cearta cu apa,rastoarna o punga cu grisine pe covor,si cum nu era suficient,le si calca in picioare..asa ca inca o cearta si o palmuta la pampers(pe care oricum nu cred ca o simte)..si la sfarsit,eu tipand la ea,imi spune:"ce-ai mami?nu mai tipa a mine"
dar face si lucruri bune,dragalase..acum mai nou canta Ghita!
V-am plictisit????

POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput