Copii din 1996 (8)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Fetelor multumesc de urari. Sa speram ca la 11 ani o sa-i vina mintea la cap.

I-am luat sarbatoritului astazi 2 cutii cu donuts (gogosi americane ) ca asa e traditia sa duca la scoala cateceva de ziua onomastica. El ne-a anuntat deabea aseara, asa ca sotul, la 6 dimineata mergea la donut shop. L-am lasat in parc, ca au program de alergat in fiecare dimineata si m-am oprit la scoala sa-i vars ghiozdanul si gogosile in clasa. Taman bine, ca am avut 5 min de vorbit cu profesorul lui. Si am aflat asa. De citit "Little Women" li s-a dat de la 3 ianurie, imediat cum au venit din vacanta. Teme are in fiecare zi, la mai multe materii, nu numai mate, cum ma fraiereste Elliot. S-a mirat proful lui cand a auzit ca el nu studiaza acasa, ca ia note destul de bune. Ei, bine, deacuma incolo, o sa-l supraveghiez mai indeaproape. O sa sun la colegi de clasa sa aflu ce teme are in fiecare zi, o solutie mai buna nu am.
Astazi trimit invitatiile pentru ziua lui. Cu toate ca nu merita, si i-am zis-o de nenumarate ori, il las sa mearga la film cu alti colegi, sambata. Ii duc sa vada Eragon, si dupa sau inainte (depinde la ce ora e filmul) mergem la restaurant si ii las la masa singuri, iar adultii vor sta separat. Or sa fie numa 3 prieteni, ca ceilalti 2 au concurs la fotbal.

MQQM - ingrijorator cu fata ta. Sa ceri sa i se faca analize de sange, o radiografie la coloana. E la ciclu? Sa ne spui ce si cum a zis doctorul. Noi ii uram sanatate, si sa speram ca nu e nimica.

Andra, esti pe ultima suta de metrii cu bebe. Sant pregatiti copii pentru primirea fratiorului lor?
Si la noi a fost cu bataie la scoala ieri, dar fara camasi rupte... O fi fost ceva in aer.... Elliot e pedepsit la scoala astazi - are detention, chiar de ziua lui. Mi-a venit cu nota ca a dat in fratele lui, si cu o carte in cap la alt student, pedeapsa e ca-l tine dupa scoala 15 min. Am semnat nota, si am cerut sa-l tina nu 15 minute, ci o jumatate de ora. Nu stiu cand or sa invetze baietii mei sa se respecte unul pe altul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Buna seara!

Tot pe fuga dar nu puteam sa nu-i urez lui Elliot La multi ani,sa creasca mare,sanatos,cu mult noroc !

SANCA,sa iti traiasca baiatul si sa va aduca numai bucurii!

Ati retinut ca nu am timp(multumesc lui d-zeu ca m-a ajutat si am trecut peste o saptamina grea,spun ca a trecut ca de acum nu va mai fi asa greu),dar parca ii dau dreptate lui mQQm cind spune ca ne va parea rau peste citiva ani ca baietii nostri au crescut,si sunt convinsa ca ne vom amuza copios de ceea ce traim acum!

Si ultima "isprava" a lui Andrei,noaptea trecuta pe la 3 noaptea,vad ca intra al meu copil in camera sa ma anunte ca pleaca la scoala!Era imbracat,cu ghozdanul in spate si se pregatea sa plece.Eu ametita de somn,il intreb unde se duce,el foarte candid im raspunde"La scoala!Plec,ca intirzii."

Ceasul a sunat,el s-a repezit sa se imbrace,dar nu s-a uitat sa vada si cit arata!
Stau si ma intreb,dar daca nu il auzeam?

Gata ma duc la odihna ca-s super obosita!


Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Dana, fiitu a fost mortal
Multumesc de urarile primite. Sa speram ca anul asta il v-a maturiza un pic, ca tare greu e .. . .
Baietii mei ma trezesc pe mine, dar de obicei la 7 dimineata sant sculati. I-a zi, Andrei isi ia singur de mancare dimineata, la micul dejun? Adica era si mancat???
Baietii mei asteapta sa fie serviti, chiar daca vor numa un castron cu cereale...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaghe spune:

Buna seara, tocmai am ajuns acasa si primul lucru a fost sa deschid calc si sa vad ce-ati mai facut.Multumesc Sanca, Andrei a fost nascut pe 26 dec.1996, imediat dupa Craciun . Multumesc ca e vineri, nu mai sint lectii de facut si ghiozdanul la lasat la intrare nici nu vrea sa auda de citit, prea multe lectii, prea multe reguli. Le-am facut program de cind vin de la scoala, spune mereu ca nu are ce sa faca , ca s-a plictisitar sta la televizor toata ziua, ceea ce nu se pre intimpla, cel putin aici la noi anumite desene animatecontin acte de violenta , mai bine inchiriam noi filme clasice de Disney.Si Andrei al meu spunea ca ar vrea telefon celular mobil dar sincer nu i-am luat am preferat sa-i luam telescop de ziua lui, e interesat de sistemul solar. Ce face-ti weed-end ul acesta , miine dimineata vreau sa gatesc ceva specif rom si poate ies prin parc(sintem f. ocupati cu casa, am adaugat un family room si o terasa, si va dati seama totul e deranjat)iar duminica merg cu ei la biserica, unde ei merg la sc. duminica, a cam comentat Andrei dar nu are nici o solutie. aM O INTREBARE, DACA CINEVA POATE VA ROG SA-MI SPUNA CUM AS PUTEA SA-MI FAC UN ALBUM?vA PUP SI MAI VORBIM.Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Am fost la dr, kk mak, m-am saturat de socialistii astia ipocriti. E sistemul de sanatate gratuit si cand ai nevoie de ei nu poti trece de medicul de familie fara sa ii dai un picior in gura (oops, sorry) sau sa fi pe moarte. Nu mi-a dat nimic, nici o analiza, nici un test, s-a uitat 2.5 minute la noi si ne-a trimis acasa ca n-are nimic (de fapt cica sa-ncercam la chiropractor, ca vorba aia, ala trebe platit si nici nu e dr). Si cum nu este nimic privat in sectorul de sanatate aici pot sa merg in state (sau in Ro?) si sa platesc sau sa devin agresiva - obtii totul atunci, nimeni nu se pune cu nebuna. Dar azi am fost obosita si n-am avut energie sa , sincer.

Asa ca, a tzshpea oara mi-am promis ca-mi caut alt dr, da-s sceptica rau, asta e al doilea deja. Deocamdata stau cu ochii'n patru pentru alte simptome si vreau s-o conving sa mearga inapoi la inot pt muschii spatelui sau sa inceapa ceva dans, dar nu stiu cand s-o mai potrivim si asta in program. La karate inca nu vrea sa renunte pana la toamna, pt ca la vara ar avea examenul pt centura neagra. Vedem...

gabrielaghe, bine ai venit si sa-ti traiasca feciorii! Si eu care ma temeam saptamana trecuta ca ne rarim...

Dana copilu' tau e total. Da' inspirata si tu ca te-ai uitat la ceas, ca daca nu mai si pleca!

Andra ce frumos, sa fiti sanatosi si eu mi-am dorit 3 copilasi intotdeauna...

Sanca pana la urma ce ati hotarat sa-i luati de ziua lui?

Mame de baieti, da' ce cocosei ati avut!
Hiiiiiiiiii, pe mine acum m-a pocnit ca sunt invadata si incercuita de cand Brenda si Mihaela vin asa de rar si voi sunteti toate cu barbatei!!!

Si maine vin sa va spun: fiu-meu m-a anuntat azi ca s-a decis ce face dupa ce termina liceul.


www.myspace.com/mqqm" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimihaescu spune:

Buna dimineata!!

Gabriela, bine ai venit in club, dupa cum vezi si eu sunt in aceeasi situatia ca tine, un baiat de 10 si unul de 5, hehe. Si pe al meu il cheama tot andrei. El invata acum de dupa masa, asa ca nu se scoala cu noaptea in cap si nu mananca decat la o ora dupa ce se scoala, ca zice ca nu ii e foame.
Sa te simti bine pe aici, asa cum o facem noi.

mQQm, ce sistem aveti si voi acolo, nici nu mai stii care e mai bun, ala al nostru sau ala canadez? Oricum iti tin pumnii sa fie fetita sanatoasa si sa nu mai ai nevoie de dr.

Dana, tare fi-tu, cum s-a gatit el de scoala la trei noaptea. Bine ca nu a si plecat din casa, hehe.

Miki, mami de Andrei (1996) si Luca(2001)
Baietii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti mamici,

Uite ca a venit si vineri si ma bucur,pe bune,ca de ieri sunt la ora sexuala...nush ce-i cu mine,poate si vremea asta e de vina,ca azi ploua de rupe in Timisoara....

Anca,nush de ce,dar am o senzatie de bucurie asa,in suflet,ca totusi ii organizezi ziua lui Elliot...Chestia cu pacalitul tau ca nu are teme si totusi e unul din cei mai buni elevi....mda!e discutabila...Eu una zic sa nu te pui cu gura pe el asa,gospodareste...ca poate nu-i cazul.Imi amintesc de mine,la scoala,si cum toti dirigintii spuneau de mine ca sunt eleva buna,dar sunt puturoasa...de cele mai multe ori imi faceam temele din clasa ca sa am timp acasa cat mai mult pentru iesit afara la golaneala...Ar fi bine insa,intradevar,sa ii arati lui Elliot ca il supraveghezi si ca nu-i de capul lui...insa lasa-i si lui olecuta de ,cum sa zic,independenta....daca nu-i prea mult spus.
Uite ca Alex iar trebuie sa mearga la concurs de mate si doamna i-a spus sa lucreze la mate la greu....deja Alex s-a apucat de culegerile care le are acasa....saracu' e disperat,ca exercitiile din culegeri le rezolva si tot zice ca i-ar trebui la lucru exercitii mai complicate ca o sa fie un concurs cu toti elevii cei mai buni din Timisoara si are ambitie,cred ca doamna il tot ambitioneaza.Am inteles de la Alex ca doamna a vorbit cu ceilalti profesori ca sa il lase sa lucreze la mate in orele lor,ca doamna il lasa...Nu stiu,sper sa fie bine...Pai distractie maxima lui Elliot maine!
Si Alex isi pune singur de mancare...dimineata eu nu ii mai las pregatit,ca nu mai am timp,asa ca isi scoate singur din frigider si isi face cremvusti fiert sau sandwich,mananca cam ce vrea el,dar nu numai dulciuri....Uneori,cand are chef isi pune singur ciorba in farfurie,si-o baga la microunde si mananca.Isi taie singur paine sau ce are nevoie....
Dana....e super haios Andreiu' tau cu plecatul la scoala...Sa sti ca si eu am patit-o ca el,cand Alex era la grupa mica de gradinita.Am pus ceasul sa sune(ceas,nu mobilul,ca nu aveam pe vremea aia),seara,inainte de culcare,la 6 dimineata si m-am bagat in pat la culcare,impreuna cu Alex,ca era deja 10 seara...Na bun,la un moment dat aud ceasul sunand,il opresc,ma uit la el...arata 06.00,ma uit la ceasul de pe perete,arata 06.00....ma ridic din pat,fac cafeaua,fac si micul dejun pentru Alex,merg la baie,ma spal...il trezesc pe Alex,il spal si pe el,il imbrac,il pun la masa....terminam noi treaba,ne echipam si hai spre statia de autobuz sa ajungem in oras(ca stateam destul de departe de gradinita si serviciul meu),si ajunsi in statie ne punem pe banca si asteptam....si stam,si stam...nu trecea nici o masina nici intr-un sens,nici tipenie de om pe strada....era si frig afara ca era prin sfarsit de februarie...Ma tot miram eu cum de nu-i nimeni pe strada,ca doar erau oameni care plecau la 5 dimineata la lucru....si stam,si stam....La un moment dat,in departare era un politist care vorbea cu cineva la gardul unei case...termina ala de vorbit si venea inspre noi.Ajunge in dreptul nostru,trece asa incet de noi un pic,uitandu-se lung la noi...se opreste,se intoarce la noi si ne saluta:"buna seara".Io tafnoasa ii raspund"buna dimineata".Politistul nu zice nimic,face o fata mirata,zice si el buna dimineata si ne intreaba:"ce asteptati?asteptati pe cineva?".La care eu tot asa,nervoasa,ii raspund:"asteptam autobuzul 3,sa mergem in oras"...Tipul se uita la noi,se uita la ceas,se uita iar la noi....si mirat asa imi zice:"pai e numai 12 noaptea,autobuzul vine la 5 dimineata,doar n-o sa stati pana atunci aici.Locuiti in Palazu?Sau in oras?"Iti dai seama ca am ramas masca.Ma uit la ceasul meu de pe mana si culmea,arata ora 12.10...noaptea.Nu stiam ce sa fac?Sa rad?Sa o iau la fuga?Na...am ras jenata,i-am zis politistului ca mi-a stat ceasul,mi-am luat copilu' si am plecat acasa si ne-am culcat pana la 6 dimineata....Asa ca Andrei nu e singur,cel putin el are scuza ca e copil,dar io ce scuza sa mai am?
Gabriela,bun venit la noi!Sa-ti traisca sanatosi baietii!
Mqqm,poate ca ar trebui sa schimbati medicul...si sa mergeti sa ii faca fetei niste analize...Poate are vreo anemie ceva....Eu zic sa nu amanati si sa vedeti ce si cum cu treaba asta cu lesinatul,ca nu-i de gluma...Sanatate multa!Ai aflat ce isi doreste fecioru'dupa terminarea liceului?

Dragelor....va pup si va doresc o zi cat mai buna!Aaaaa,sa nu uit:weekend minunat tuturor!




Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

MQQM - fa sistemul meu - exagereaza toate simptomele cand te duci la doctor. Spune-le ca a lesinat, nu ca aproape a lesinat. Daca te costa la fel, du-o la Urgent Care. Spune-le ca tu vrei analize de sange, si daca copilul tau e anemic si merge netratata ii dai in judecata.
Ne-ai tinut in suspans destul, spune-ne ce vrea fiiul tau sa faca cand termina liceul.

Ana, am ras cu lacrimi. Eu am incercat sa fac pacaleli de 1 aprilie de genul asta, si nu mi-au iesit niciodata...

Gabriela, bine ai venit. Si eu am un Matthew - de 8 ani, (old soul), mare diferenta intre baietii mei... Scrie data de nastere a lui Andrei sa te pun pe prima pagina.

Elliot m-a surprins. el deabea a facut 11 ani si a inceput sa arate semne de intelepciune. De ziua lui a primit de la mama un tel mobil. Discutii inainte sa desfacem cutia, ca odata desfacuta nu o mai putem returna la magazin. Sa ne gandim bine. La care, baiatul meu, ne zice, ca sa-l duca inapoi, ca el nu vrea responsabilitatea sa aibe un tel mobil. Poate in cativa ani, cand o sa fie mai mare... Am ramas masca, acu un an numa tel mobil ii iesea din gura...
Noi i-am cumaprat un gameboy SP, ca e mic, si merge confiscat usor cand nu asculta...
Am trimis invitatiile pentru ziua lui - via email, la cei 3 baieti, ca ceilalti 2 au concurs de soccer. Unul din cei 3 muschetari mi-a raspuns mama lui ca are boyscouts, daca nu ploua. Ceilalti 2 nu am primit raspuns inca... Asa ca s-ar putea sa mearga singur la film, si pe mine or sa ma pocneasca depresiile ca nu are si el un grup de prieteni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Ana esti de pomina. Dar n-ai iegsplicat misterul ceasurilor din casa... de ce erau amandoua la 6 totusi, sa ne insusim invatatura si sa nu facem ca tine...
Sanca Sper sa vina macar baietii ceilalti la movie party. Interesanta chestia cu celularul, hm.
Asa cum am zis, astia e socialisti, asa ca n-am pe cine plati si nici cu datu'n judecata nu tine ca-n SUA. Nu ma costa nimic niciunde in sistemul de sanatate, da' asa si primesc. Am serioase povesti horror de cand stau pe-aci si nu se asorteaza cu buna dispozitie din subiectu' nostru asa ca sar peste. Si de zis la dr, nu prea pot sa zic, ca ei nu vorbesc cu mine ci cu ea. Oricum deja e timorata, cand o-ntreaba dr ceva se uita la mine inainte sa raspunda. Nu de putine ori i-am facut morala ca ea inca taie din simptome sa nu-i deranjeze si pleaca netratata.

Ok, v-am tinut in suspans, scuze, n-am avut intentia, parca deja se si aude fssss... dar "din maturitatea adolescentului meu": cand termina liceul vrea sa mearga in Europa cu rucsacul in spate pentru un an!!! Si io care credeam ca nu se poate mai rau decat "ma fac atlet" (clasa 6) sa "ma fac baterist intr-o formatie" (clasa 8). Hah! Si ca dovada ca vorbeste serios si-a facut omul un resume (cv) si s-a dus la vreo 3 magazine din vecinatate sa-si caute de lucru. Inca nu l-a sunat nimeni. Bine ca nu m-a simtit, abia m-abtineam sa nu cand era in zona. Inca mai am speranta ca se coace cumva si el.

Un weekend placut...



www.myspace.com/mqqm" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

`NEata dragelor!

Ce bine ca e weekend!

SANCA,vezi mey ce intelept e Elliot!Deja iti demonstreaza ca se maturizeaza!Petrecere frumoasa astazi!

mQQm,eu ca persoana din afara mi se pare tare interesanta decizia luata de flacaul tau!Am mentionat ca persoana din afara,ca deja in calitate de mama se schimba situatia!Sanatate fetitei tale!Sa stii ca am observat si eu ca si aici medicii sunt tare reticienti in a administra un tratament si mai ales in a face niste investigatii mai amanuntite.

ANA,ai fost mortala cu patania ta!Felicitari si succes lui Alex la concursul de mate!La noi bineinteles ca nu exista asa ceva!

GABRIELA,bine ai venit la noi!Da chiar asa mai fetelor aici sunt majoritatea baieti!

ANDRA,iata ca vei fi mami de baietel!Sa va traiasca!
MIHAELA,ma bucur ca v-ati simtit bine in DE si chiar ca parca te invidiez pentru asa o vacanta in 2.

Ii ramasem datoare SANCAI cu un raspuns.Da Andrei maninca singur dimineata(in sensul ca-si pune singur ai inteles)dar nu in fiecare dimineata,iar pachetul atit el cit si sotul tot singuri si-l fac,ca pe mine nu m-au prins la activitatea asta!Macar atit isi pot face si singuri!
Noi joia viitoare avem dictare!
Si tot saptamina viitoare pe 15 si 16 ianuarie e ziua portilor deschise la gimnasiu.Asa ca avem activitate!

Un weekend minunat tuturor!

Dana

Mergi la inceput